če bo šlo tko naprej, boš do konca sezone prstal na 1,32,neki
TEK - 2012
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: TEK - 2012
če bo šlo tko naprej, boš do konca sezone prstal na 1,32,neki
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Jutri grem s komplet družinico v Radence
Jaz na 21km, žena na 5,5, in vse tri punce (vsaka v svoji kategoriji, če se ne motim 250m,600m)
(pa srakinja na 10km
)
Družina, izlet in tek, kaj češ lepšega
Jaz na 21km, žena na 5,5, in vse tri punce (vsaka v svoji kategoriji, če se ne motim 250m,600m)
(pa srakinja na 10km
Družina, izlet in tek, kaj češ lepšega
Odstrani se pošast!
Radenci 21,1 km v 1:35:32!
Did it again, popravil svoj osebni rekord
Did it again, popravil svoj osebni rekord
Odstrani se pošast!
51,13 km na hudem terenu ogromno klancev (garmin izmeril 1944m višinske razlike!)
Odstrani se pošast!
07.10. Koper 21km cesta [IHMCup] (21km PRETEKEL -> rezultat 1:43:13)
To je predpriprava pred munchen maraton. Tako da sem šel približno tak tempo kot bi rad, da je tempo na 42km (to je 5min na km!).
Ta tekma je težka, teren se prvih 6km dviga v hrib, nato gor po vrhu vijuga gor in dol in potem nazaj. Danes nas je pralo, tak naliv na prvi polovici, da smo čofotali po lužah kot race!
Ker je naslednji teden maraton, sem šel bolj tko za trening, vendar tudi če bi hotel nebi mogel hitreje (teren, vreme) in tudi zadnji mesec, mesec in pol nisem najboljši, nekaj me daje, občutno sem izgubljal moč, nikamor se ni premaknilo, pa še zadnja 2 tedna boleham nonstop, upam da to tuširanje danes ne bo pustilo kako posledico
Plan za ta teden se mi je naspati (spal sem v povprečju zadnja dva meseca, tam po 4-5 ur max 6 ur na dan, pa mogoče na vlaku 2x power nap po 25-30min) in hoditi spat tam okrog 22h in se spočiti in naspati... (kolikor se poznam, vem da je to lahko lažje reči kot storiti - namreč iti pred 2 uro zjutraj spati
) sanirati prehlad (grlo, nos, ušes desni boleč in bolečino v glavi - predel oči), ki se vleče skoraj 2 meseca!
To je predpriprava pred munchen maraton. Tako da sem šel približno tak tempo kot bi rad, da je tempo na 42km (to je 5min na km!).
Ta tekma je težka, teren se prvih 6km dviga v hrib, nato gor po vrhu vijuga gor in dol in potem nazaj. Danes nas je pralo, tak naliv na prvi polovici, da smo čofotali po lužah kot race!
Ker je naslednji teden maraton, sem šel bolj tko za trening, vendar tudi če bi hotel nebi mogel hitreje (teren, vreme) in tudi zadnji mesec, mesec in pol nisem najboljši, nekaj me daje, občutno sem izgubljal moč, nikamor se ni premaknilo, pa še zadnja 2 tedna boleham nonstop, upam da to tuširanje danes ne bo pustilo kako posledico
Odstrani se pošast!
Danes pa via proti Munchnu, kjer imam v nedeljo prvo maratonsko tekmo (na 42km).
Auf wiedersehen
Auf wiedersehen
Odstrani se pošast!
ales gute und čisTomDar wrote:Danes pa via proti Munchnu, kjer imam v nedeljo prvo maratonsko tekmo (na 42km).
Auf wiedersehen
14.10. Munchen 21km/24km cesta (42km PRETEKEL -> rezultat 03:51:29 - PRVI MARATON
)
Rezultat: Tomic, Darko (SLO)
Odstrani se pošast!
Čestitke še enkrat!
Daj še tu sliko odlikovanja
Daj še tu sliko odlikovanja
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
čestitkeTomDar wrote:14.10. Munchen 21km/24km cesta (42km PRETEKEL -> rezultat 03:51:29 - PRVI MARATON)
horex je zakon, pa reno tud...
majstr. a je blo zajebanih tazadnih 10? vse v redu? nogice, mozak...?
tilitili wrote:majstr. a je blo zajebanih tazadnih 10? vse v redu? nogice, mozak...?
horex je zakon, pa reno tud...