No, ko nam bodo vzeli še možnost svobodnega govora in razmišljanja, upam da bo tudi za to referendum(saj smo itak svetovni prvaki v tem), bomo pa povsem zadovolj(e)ni. Aja, denarja je pa itak preveč za taka sra..a, namesto da bi se namenil za kaj bolj koristnega.
Pa še to, ne vem kaj ima spet cerkev tu(ne kot inštitucija, ampak, kot višji posamezniki) zraven, se bori za oblast? Da.
Njih bi že davno morali obdavčiti, kot vsakega državljana, pa bi bil mir. Predstavljajte si, da nas vodi kak Hare Krišna, ali kaka od 100tisočih ver, ki jih imamo po vsem svetu. Saj, po vsem tem si pa človek lahko misli, kako nor je že ta svet.
Ok, to je že druga tema, ki ne paše sem.
Samo pustiti se ne bi smeli zavajati, naj vsak voli kakor želi.Še lahko razmišljate s svojo glavo. To še niso prepovedali.
Ni pa potrebno vsiljevati svojega mnenja drugim, tako kot delajo to nekateri fari npr-nasprotniki ali tudi tisti, ki so za.
Mislim, da se tu ne gre samo za homo-te, ampak tudi za družine, kjer oče in mati nista poročena, potem tistih družin, kjer otroka vzgaja samo eden od staršev(ločen, vdova,...), družina, kjer otrok odrašča pri starih starših, tetah, stricih,..(morda zaradi izgube staršev v nesreči,...)
To so družine naših prijateljev, znancev, sodelavcev,...So res tudi oni manjvredni?
Jaz bom šel, čeprav mi bo ta trenutek, ko bom volil, pokvaril cel prijeten dan, ki ga bom raje z veseljem preživel na Collecti.