Budi, a gremo enkrat skupaj gorBuDi wrote: (za razliko od enih norcev, ki pa tudi tečejo gor pa dol).
Drugače pa svaka čast!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Budi, a gremo enkrat skupaj gorBuDi wrote: (za razliko od enih norcev, ki pa tudi tečejo gor pa dol).
Pravzaprav so samo trije krajši vzponi, najdaljši dober kilometer dolg. Ostanek pa dolgcajt - pa skozi nos sem dihal,TomDar wrote: Pa pohvala za čas v hrib 17 km v takem času, super!
ohne Bremsen - ohne Nägelgregorbikupil wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
ohne bremze
![]()
![]()
![]()
TomDar wrote:Moje pobožne želje (glede na zgornji spisek), ki se še lahko spremeni
Moj letošnji plan (če bom zdrav in bo vse po sreči) sledeč:
6.3. Gorica(21km PRETEKEL -> rezultat 1:50:49)
20.3. Brugnera (21km PRETEKEL -> rezultat 1:49:49)
16.4. Ljubljana - Tivoli, dobrodelni FORMARATON (dolžina:??km 8 urni dobrodelni tek, dolžina po izboru ... PRETEKEL -> 25,5km )
7.5. Ljubljana-tek trojk (dolžina:12km PRETEKEL -> rezultat 1:09:56)
21.5. Radenci (dolžina:21km OBVEZNO pa še da vidimo prekmurce)
12.6. Logatec Je treba domači kraj podpret
20.6. Ljubljana - DM bom navijal za moje 4 punce (DM je namreč ženski tek)
9.7. Bled - nočna desetka (dolžina:10km)
21.8. Bled (dolžina: 21km MOGOČE)
18.9. Koper (dolžina:21km Če me primorke primorajo)
3.10. Nabrežina (dolžina:21km/teren:cesta/ocena:4)
23.10. Ljubljana (dolžina: 21 km OBVEZNO)
20.11. Palmanova (dolžina:21km ČE NOBENEGA, TEGA PA OBVEZNO!)
Sam bi pa rad pretekel še kakšno razdaljo daljšo od 21km (za začetek vsaj 22 in potem 25 itd) 16.4.2011 PRETEKEL -> 25,5km
Seveda, pogoj, da bom zdrav (upamo)
Tako, naj še kdo napiše svoj plan, pa mogoče se vidimo ...
Preberi si Spovedi nočnega tekača - Dean Karnazes (Ultramarathon Man: Confessions of an All-Night Runner)gregorbikupil wrote:Prelavfal v petek enih 10 km po ravnini, najbrž da malo manj - še vedno me začno bolet meča. Ampak bolet.![]()
![]()
![]()
V nedeljo kako uro dirkal po hribih, tak da meča niso bila na polno obremenjena.
Grem spet na ravnino, ko v mečih popusti. Ma ni šans da bi se pustil - ne dam se! Bolj ko boli, bolj mislim na Petro kok je u lukno padla.....![]()
![]()
Ma če si že ubrisan je boljš če si ornkTomDar wrote:Preberi si Spovedi nočnega tekača - Dean Karnazes (Ultramarathon Man: Confessions of an All-Night Runner)gregorbikupil wrote:Prelavfal v petek enih 10 km po ravnini, najbrž da malo manj - še vedno me začno bolet meča. Ampak bolet.![]()
![]()
![]()
V nedeljo kako uro dirkal po hribih, tak da meča niso bila na polno obremenjena.
Grem spet na ravnino, ko v mečih popusti. Ma ni šans da bi se pustil - ne dam se! Bolj ko boli, bolj mislim na Petro kok je u lukno padla.....![]()
![]()
Model pravi, da ni ok če te ne boli
Priporočam kot vpogled, kako so nekateri "ubrisani" in skozi kaj vse so že šli