Tek - 2011

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Re: Tek

Post by TomDar »

BuDi wrote: (za razliko od enih norcev, ki pa tudi tečejo gor pa dol).
Budi, a gremo enkrat skupaj gor :) bom tudi jaz probal bit norc :)

Drugače pa svaka čast!
Odstrani se pošast!
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

Uaaaarghhhahhhhhhh!!!!

Pravkar sem nazaj - švoh 17 km sem pretekel. Prvi del po ravnem, zdržal, druga (slaba) polovica pa je gor dol gor dol gor dol (trikrat), na koncu pa še cca 2 km ravnine. Vse super, zadnji spust do ravnega izteka pa me je - ubil.... Obe nogi, tam, kjer pride nekok mišica prheftana tja nekam okrog al pa na ahilovo tetivo - sem mislil, da sem res kej poškodoval. Ker bolelo je tak, da sem se lahko samo še vlekel do konca. Prav vlekel. Sicer sem vztrajal v teku ampak... uuuuuh...
Palec in sredinec na desni nogi imata črna nohta. Ne vem od kod. Med tekom nisem opazil.
En žulj na prstu je zlo krvav, tadrug pa je samo fino odrt. Takrvavga sem med tekom še predobro opazil.

Uro štirideset sem ponucal, najbrž, da majčkeno več.
Nisem jaz ravno za ravnine in spuste....

To še žvat crkne. To ni za ljudi. Drug teden se grem mal z avtom peljat naokol, da najdem, do kam bi moral it, da bi blo 21 km... :mrgreen: :mrgreen:
TECI PETRA!!!!!!
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

Danes našel še en natolčen noht in oooogromen žulj na podplatu.

Za razliko od včerajšnjega večera dahes hodim čisto normalno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to se prau da sn zmagu! :mrgreen:
TECI PETRA!!!!!!
TomDar

Post by TomDar »

To Gregor, you are the winer :yes:

To pa pazi glede nohtov, razen če nisi darker, in tudi drugače imaš rad temnejše barve na nohtih (da se ne vidi temo pod nohti :). Obutev imej obvezno vsaj pol če ne 1 številko večje (govorim s tekaškim štumfom vred)
Pa pohvala za čas v hrib 17 km v takem času, super!
Prideš mogoče na tek trojk 7.5 ali 21.5 v Radence na tek treh src? (dobra ravninska, ravno za začetek, jaz sem tam prvič svoj 21km junfer zgubil :))
Odstrani se pošast!
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

TomDar wrote: Pa pohvala za čas v hrib 17 km v takem času, super!
Pravzaprav so samo trije krajši vzponi, najdaljši dober kilometer dolg. Ostanek pa dolgcajt - pa skozi nos sem dihal, 8) 8) časna beseda. Je pa tek po ravnem očitno drugačna obremenitev od teka navkreber (po ravnini nisem ornk tekel že kar nekaj let), ker so me pravzaprav noge izdale (in ne psiha). Obe nogi. Pismo, še zadnjo soboto sem ga uro in dvajset biksal po gozdu navkreber - nič. Tole pa - joj...
Tudi tisti spusti - tam so najbrž nohti fasali, bolečine pa so le ven udarle takrat, ko so se od ravnine preobremenjene mišice v mečih malo sprostile...

Jaz sem po pravici povedano računal, da bom na cilju v uri in pol - sem pa tazadnje 3 km najbrž 25 minut laufu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by gregorbikupil on 22.04.2011 21:36:12, edited 1 time in total.
TECI PETRA!!!!!!
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

Ej Dare,

kok ti treniraš tazadnjih 5 kilometrov? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LP!
TECI PETRA!!!!!!
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Pri spustih so problematični nohti, ja. Poskrbi, da imaš primerno obutev, se ti splača investirat v superge, primerne za tvoj tip noge.
Glede tehnike teka navzdol, ne se preveč "štopat", podaljšaj korak, probaj imeti stopalo čim manj časa na tleh, kot bi tekel po žerjavici, pogled naravnost, prepusti sili teže, da naredi svoje :)
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ohne bremze
TECI PETRA!!!!!!
TomDar

Post by TomDar »

gregorbikupil wrote::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ohne bremze
ohne Bremsen - ohne Nägel :twisted:

Jutri je Tek Trojk, prijavljen na 12,5km, trasa gre čez golovec v hrib. Zanimiva trasa in zanimivo je ker je treba tečti v trojicah (skupaj)
Odstrani se pošast!
TomDar

Re:

Post by TomDar »

TomDar wrote:Moje pobožne želje (glede na zgornji spisek), ki se še lahko spremeni

Moj letošnji plan (če bom zdrav in bo vse po sreči) sledeč:
6.3. Gorica(21km PRETEKEL -> rezultat 1:50:49)
20.3. Brugnera (21km PRETEKEL -> rezultat 1:49:49)
16.4. Ljubljana - Tivoli, dobrodelni FORMARATON (dolžina:??km 8 urni dobrodelni tek, dolžina po izboru ... PRETEKEL -> 25,5km )
7.5. Ljubljana-tek trojk (dolžina:12km PRETEKEL -> rezultat 1:09:56)
21.5. Radenci (dolžina:21km OBVEZNO pa še da vidimo prekmurce :) )
12.6. Logatec Je treba domači kraj podpret
20.6. Ljubljana - DM bom navijal za moje 4 punce (DM je namreč ženski tek :))
9.7. Bled - nočna desetka (dolžina:10km)
21.8. Bled (dolžina: 21km MOGOČE :) )
18.9. Koper (dolžina:21km Če me primorke primorajo :) )
3.10. Nabrežina (dolžina:21km/teren:cesta/ocena:4)
23.10. Ljubljana (dolžina: 21 km OBVEZNO)
20.11. Palmanova (dolžina:21km ČE NOBENEGA, TEGA PA OBVEZNO!)

Sam bi pa rad pretekel še kakšno razdaljo daljšo od 21km (za začetek vsaj 22 in potem 25 itd :)) 16.4.2011 PRETEKEL -> 25,5km

Seveda, pogoj, da bom zdrav (upamo :))
Tako, naj še kdo napiše svoj plan, pa mogoče se vidimo ...

V soboto pretekl tek trojk. Počasi in na easy, je to le skupinski tek, dobra zabava po poti in brez napora do konca !
Odstrani se pošast!
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

Prelavfal v petek enih 10 km po ravnini, najbrž da malo manj - še vedno me začno bolet meča. Ampak bolet. :evil: :twisted: :evil:
V nedeljo kako uro dirkal po hribih, tak da meča niso bila na polno obremenjena.

Grem spet na ravnino, ko v mečih popusti. Ma ni šans da bi se pustil - ne dam se! Bolj ko boli, bolj mislim na Petro kok je u lukno padla..... :D :mrgreen: :mrgreen:
TECI PETRA!!!!!!
TomDar

Post by TomDar »

gregorbikupil wrote:Prelavfal v petek enih 10 km po ravnini, najbrž da malo manj - še vedno me začno bolet meča. Ampak bolet. :evil: :twisted: :evil:
V nedeljo kako uro dirkal po hribih, tak da meča niso bila na polno obremenjena.

Grem spet na ravnino, ko v mečih popusti. Ma ni šans da bi se pustil - ne dam se! Bolj ko boli, bolj mislim na Petro kok je u lukno padla..... :D :mrgreen: :mrgreen:
Preberi si Spovedi nočnega tekača - Dean Karnazes (Ultramarathon Man: Confessions of an All-Night Runner)
Model pravi, da ni ok če te ne boli :)
Priporočam kot vpogled, kako so nekateri "ubrisani" in skozi kaj vse so že šli :)
Odstrani se pošast!
TomDar

Post by TomDar »

Evo, še v tej temi (v Pohvali se - sem se že pohvalil :))
Danes sem prekoračil število 500km skupno pretečenih kilometrov v tem letu.
Odstrani se pošast!
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

TomDar wrote:
gregorbikupil wrote:Prelavfal v petek enih 10 km po ravnini, najbrž da malo manj - še vedno me začno bolet meča. Ampak bolet. :evil: :twisted: :evil:

Preberi si Spovedi nočnega tekača - Dean Karnazes (Ultramarathon Man: Confessions of an All-Night Runner)
Model pravi, da ni ok če te ne boli :)
Priporočam kot vpogled, kako so nekateri "ubrisani" in skozi kaj vse so že šli :)
Ma če si že ubrisan je boljš če si ornk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Te dni tekam z otroškim vozičkom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TECI PETRA!!!!!!
TomDar

Post by TomDar »

V soboto 21.5 Tek treh src- Radenci. Grem na 21km.
Trenutni obeti za vreme so solidni :)

Gre še kdo ?
Odstrani se pošast!
Post Reply