Letošnji Ilustrarium je že drugi dogodek po vrsti, kjer se predstavijo vseslovenski ljubiteljski risarji, ilustratorji, ki so obenem tudi ljubitelji animejev in mang – japonskih animacij in stripov.
Ilustrarium 2011 bo odlikoval povsem unikaten program in razstava, kjer se bodo ilustratorji tokrat pomerili v ustvarjanju kreacij po vnaprej določeni tematiki. Ker smo s prvo razstavo opazili ogromno perspektivnih talentov, smo se odločili za malce zanimivejši izziv, kjer bojo še bolje nakazali svojo kreativnost. Čeprav bo tema določena, pričakujemo, da bodo razstavljena dela še vedno imela tipičen japonski stil animejev in mang.
Več o sami temi in pogojih na tej povezavi: Ilustrarium 2011 – Vsi ilustratorji, risarji in umetniki pozor!
Bi pa na tem mestu še opozoril društvo Stripoholik na poslan e-mail na striparna"@"striparna.com glede sodelovanja na omenjenem dogodku. Če ga niste prejeli, mi sporočite.
Vabljeni k sodelovanju na Ilustrarium 2011
Moderators: TomDar, jang, Corto, Mioke
Vabljeni k sodelovanju na Ilustrarium 2011
Last edited by DjJuvan on 23.01.2023 17:06:59, edited 1 time in total.
Re: Vabljeni k sodelovanju na Ilustrarium 2011
Nismo prejeli nobenega maila? sem šel pogledat, nič v tem letu ni prišlo na to temo. Mail pa deluje, ker mi prihajajo ostala obvestila na ta mail!DjJuvan wrote: Bi pa na tem mestu še opozoril društvo Stripoholik na poslan e-mail na striparna"@"striparna.com glede sodelovanja na omenjenem dogodku. Če ga niste prejeli, mi sporočite.
Odstrani se pošast!
Ni mi jasno. Jaz ga imam tudi v "poslano". Sem poslal še enkrat.
kaj pa spambox?
kaj pa spambox?
Našel v spamu, 27.3 je bilo poslano?DjJuvan wrote:Ni mi jasno. Jaz ga imam tudi v "poslano". Sem poslal še enkrat.
kaj pa spambox?
Tega današnjega pa še ni...
Odstrani se pošast!
No, pa je prišel še današnji mail!
Odstrani se pošast!