CRŠ SOB 15.11.08 - ODHOD Z BUSOM ! - POZOR NOVI DATUM !

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Se boš udeležil/a letošnjega CRŠ festivala SOB 15.11.08

Poll ended at 23.09.2008 9:52:10

Da (z organiziranim avtobusom)
17
61%
Da ( v lastni režiji)
4
14%
NE
7
25%

Total votes: 28

Manaus
STRIPOHOLIK

Post by Manaus »

Blo je dobr. Lep sobotni izlet. Jaz sem šel itak zarad druženja, pa da malo bolje spoznam Zagreb. Stripov nisem nabavil.

Bus je bil zakon, usnjeni zici pa zatemnjene šipe 8) kvaliteta ni kej. Vsak je imel na voljo pivo in borovničke za žejo, če je želel.

Mioke je bil v elementu :D . Ninel pa tudi :P : "Srce gde ima ovde neki disko?" :lol:.

Čestitke organizatorjem!
Simao
STRIPOHOLIK

Post by Simao »

Na še jaz strnem svoje občutke glede CRŠ-ja. Bilo vas je vse super videt in malo poklepetat. Tudi moj namen letošnjega obista na CRŠ ni bil toliko sam program ( razen seveda da sem videl legendo Mustra in dobil njegov podpis), ampak druženje z vami in se predati temu čudovitemu svetu stripa.
Sicer se mi to ni v celoti posrečilo saj lasten prevoz nima takega čara kakor avtobus in vso dogajanje na njem. Vsekakor se lahko veliko bolj prepustiš toku avanture in utrjevanju stikov ter prijateljstev na avtobusu. Pa tud bolj sproščen ( beri več lahko spiješ) si lahko na njem, kakor če imaš lasten prevoz.
Naslednje leto bo veliko lažje, saj bova lahko otroka pustila v varstvu ali pa ga vzela zraven na avtobus. Ta je tudi razlog, da sem po Mikiju tako hitro odšel in se vam ob tej priliki opravičujem, da se nisem utegnil dostojno posloviti. Bomo naslednjič nadoknadili, upam, da na bazarju ta mesec.
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli
Mumek
STRIPOHOLIK

Post by Mumek »

Prvič sem jo mahnil s striparji na potep. Izlet ni le izpolnil pričakovanja, temveč jih nadgradil; bilo je prav krasno. Krasno mi je bilo na poti, hvala vsem, prav kul ste.

Že cepetam z nogami, kdaj bo naslenje stripovsko romanje.
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Imate kaj slik?
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

Corto wrote:Super je bilo, pohvala Daretu in Kristjanu za organizacijo :)
tudi jaz se pridružujem zahvali.
Avtobus je bil super, pot in prek meje brez problema.
Posebej me veseli do se je tokrat organizaciji pridružil tudi Nobody, kajti vsaka nova sila je dobrodošla. Nažalost je tudi videl da je to lahko dosti zajebana zadeva. Škoda ker avtobus ni bil poln, tako bi bilo vse skupaj še lepše....

Sem pa opazil tudi da kljub dosti informacijam tu na forumu in pa na ostalih forumih vseeno vsi niso bili seznanjeni kateri založniki bodo prisotni kje in je bilo kar nekaj razočaranj, posebej na samem CRŠ-ju.

Jaz sem obredel vse: Interliber (v tisti gužvi, ker so stripi stisnejni med vse mogoče kupe knjig ni prov noben gušt kupovat. nimaš časa in ne prostora kaj prelistat, vprašat, itd.... samo hitro golo nakupovanje :evil: ).
Spet podoživel klastrofobijo v MC in Libellusu... V MC se mi je zazdelo da je ponudba slabša kot pred kakim letom, težko najdeš kake manjkajoče stripe sploh lepo ohranjene. Tudi pogrešil sem nekaj album naslovov založnika BP (mogoče so jih skrili pred popusti :lol: ). Na Crš-ju pa nabavil hrvaškega Mustra in par majic. Mustra sem že delno prebral, imena junakov mi nikakor ne gredo v ušesa :wink:
Manaus
STRIPOHOLIK

Post by Manaus »

Miki Muster
Image
Image

Tomaž Lavrič
Image

Image

Image

cafe godo
Image
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović.
Registriraj.si domeno.
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

Evo da se še jaz javim..
Bilo je super, letos sta še Nina in Kristjan priskočila z logistično pomočjo (sta nase prevzela organizacijo busa - ter pobiranje denarja zanj). Na žalost ga nismo zapolnili kot lani, a je bilo vseeno ok.
Letos je bilo prvič, da je poleg CRŠ-a bil še en dogodek in sicer Interliber. In so se zaradi tega ponudniki razdelili... in je prineslo kar enkaj nesporazumov in žalosti (namreč niso vsi prebrali, da bo tako, pa tudi veliko zadev novih ni bilo natisnjenih itd..)
Za moje pojme je bilo vse super, kar bi edino spremenil, je da nebi čakali do 21h za vračanje, naslednjič bomo šli veliko prej, da ne zgubljamo časa s čakanjem !

Upam, da vam je bilo všeč potovati s kompanijo TOMIĆ in ZRIMski :) Hvala Nini in Kristjanu za bus in šoferja, ter njegov Garmin! Bilo je veselo, veliko se je spilo, debatiralo, hecalo itd...
Vglavnem super, vedno je lahko bolje, vendar je že to bilo dovolj! Kot eden od organizatorjev itak ne smem hvaliti, če kdo morajo sopotniki, zato sem tudi počakal kak dan z odgovorom :)

Kristjan, javi stanje, da doplačam razliko do polenega busa!
Odstrani se pošast!
Manaus
STRIPOHOLIK

Post by Manaus »

TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

Kje so filmčki in slike, tistih bejb, ki si jih slikal in snemal?
Odstrani se pošast!
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

Ninel mi ni narisal nobene risbe :crying:
Manaus
STRIPOHOLIK

Post by Manaus »

TomDar wrote:Kje so filmčki in slike, tistih bejb, ki si jih slikal in snemal?
Bejbe so imele tokrat bolj stransko vlogo... Drugič vnaprej povejte želje, pa bo drugače 8)

Tomaž Lavrič, 2.del

ps. če si dovolj pozoren lahko opaziš, da se kakšna tudi najde v kadru :wink:
czd

Post by czd »

V mojem in kolegovem imenu.
Vse super. Hvala Nina Kristjan in Dare.Ter zopet Jangu & co. ki so nas vodili do striparnic.Ma drugo leto bom znal že sam. :wink: Kolega ki ga stripi sploh ne zanimajo pravi da drugo leto OBVEZNO 8)
Kujem svoj meč
Gusar

Post by Gusar »

Še bom jaz nekaj napisal.
V glavnem je bilo vse ok, organizacija z strani Nobodyja, Nine in Dareta je bila brez napak, na busu je bilo kar pestro(še posebej na poti iz ZG), popilo se ja par pivičk, malo borovničk, določeni osebki so skrbeli za smeh 8)
Že na samem Interlibru je bilo dobro, čeprav je bila precejšnja gužva, medtem ko se mi je na samem CRŠ-u zdela manjša ponudba kot lani, a smo to nadoknadili z obiskom striparnice Libellusa in bivšega MC.
Bilo je tudi prijetno izmenjati par besed s čilim in dobrodušnim gospodom Mustrom, ki se kljub zavidljivi starosti še naprej odlično drži 8)
Žal pa bi bila brez nas Slovencev tista soba, kjer je gospod Muster podpisoval knjige videti zelo prazna :?
Z nabavljenim sem zadovoljen(od glavnih ciljev mi edino ni uspelo priti do MN Almanaha #2).
Po dolgem času sem se spet srečal z stripovskimi kolegi-Nobody, TomDar, Simao... ter spoznal še 3 nove štajerske stripofile.
Samo potovanje na busu pa je itaq poglavje zase(pivičke; borovničke; resni nestripovski pogovor z Daretom; zajebancija; čakanje na meji, kjer so cariniki najprej pregledovali najprej Bugare ter nato še Makedonce; faca šofer; muzika ki je bila mix vsega od Stavrosa, Brandija, Lojzeta Slaka pa vse do metala 8)
In to bi bilo na kratko to :D
GOTOF JE!
Gusar

Post by Gusar »

Aja, to sem prej pozabil.
Škoda se mi zdi edino to, da se v celem dnevu, ko smo bili skupaj ni našlo par minut časa, da bi naredili eno "gasilsko" fotko :roll:
To se mi zdi res škoda, kajti vprašanje, kdaj bo spet kakšna takšna priložnost :o
GOTOF JE!
Post Reply