Še bom jaz nekaj napisal.
V glavnem je bilo vse ok, organizacija z strani Nobodyja, Nine in Dareta je bila brez napak, na busu je bilo kar pestro(še posebej na poti iz ZG), popilo se ja par pivičk, malo borovničk, določeni osebki so skrbeli za smeh
Že na samem Interlibru je bilo dobro, čeprav je bila precejšnja gužva, medtem ko se mi je na samem CRŠ-u zdela manjša ponudba kot lani, a smo to nadoknadili z obiskom striparnice Libellusa in bivšega MC.
Bilo je tudi prijetno izmenjati par besed s čilim in dobrodušnim gospodom Mustrom, ki se kljub zavidljivi starosti še naprej odlično drži
Žal pa bi bila brez nas Slovencev tista soba, kjer je gospod Muster podpisoval knjige videti zelo prazna
Z nabavljenim sem zadovoljen(od glavnih ciljev mi edino ni uspelo priti do MN Almanaha #2).
Po dolgem času sem se spet srečal z stripovskimi kolegi-Nobody, TomDar, Simao... ter spoznal še 3 nove štajerske stripofile.
Samo potovanje na busu pa je itaq poglavje zase(pivičke; borovničke; resni nestripovski pogovor z Daretom; zajebancija; čakanje na meji, kjer so cariniki najprej pregledovali najprej Bugare ter nato še Makedonce; faca šofer; muzika ki je bila mix vsega od Stavrosa, Brandija, Lojzeta Slaka pa vse do metala
In to bi bilo na kratko to