Vse in še več

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Ja, pa nekaj denarja tudi ne škodi za dolgo življenje.
Neki Moldavski študent je od strica iz Nemčije, ki ga je komaj poznal, podedoval skoraj milijardo evrov(950.000), kar je približno osmina bruto družbenega proizvoda Moldavije.
Zdaj pa povejte, če je svet pošten :D Vso srečo, s tolikim denarjem.Pa brez fovšije prosim.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Mocivnik

Post by Mocivnik »

risar_69 wrote:Ja, pa nekaj denarja tudi ne škodi za dolgo življenje.
Neki Moldavski študent je od strica iz Nemčije, ki ga je komaj poznal, podedoval skoraj milijardo evrov(950.000), kar je približno osmina bruto družbenega proizvoda Moldavije.
Zdaj pa povejte, če je svet pošten :D Vso srečo, s tolikim denarjem.Pa brez fovšije prosim.
ne osmina, ampak 2,5x bruto proizvoda... :D

(vir: današnje novice)
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

Moldavija je imela lani BDP približno 7,5 milijard evrov.

Sam sem zasledil novico v tej obliki:
Revni študent z 950 milijoni evrov...
Pred dnevi sta na vrata skromnega in tesnega stanovanja moldavskega študenta potrkala dva odvetnika. S seboj sta prinesla kar 950 milijonov evrov.

Odvetnika, ki sta obiskala Sergeja Sudeva, ki sicer dela na lokalni radijski postaji, sta s seboj prinesla dokumente, iz katerih je razvidno, da mu je daljni sorodnik iz Berlina po smrti zapustil kar 950 milijonov evrov. 31-letni Moldavec je na ta način postal bogatejši od lastne države, saj je letni proračun Moldavije precej manjši od vsote, ki jo je podedoval.

Pred Sergejevimi vrati se je že pojavila ogromna vrsta prijateljev, znancev, sosedov in mimoidočih.

Prejel je že številne ženitne ponudbe iz vseh koncev Moldavije, pa tudi iz drugih držav nekdanje Sovjetske zveze. Kakor kaže, pa bo ostal zvest svojemu dekletu Ljubi, ki ga je imela rada tudi takrat, ko je bil le reven študent.
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

HOJLA! VSEM STRIPARJEM IN KOLEKCIONARJEM-ALBUMOV S SLIČICAM-KONTAKTIRAJTE ME!
POSLUŠAMO BILY IDOLA, TRENUTNO SE ROLA-FRIDA, JE BILA MOJA KRALJICA...HMMMM IMAMOŽUUUURKOOO
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

risar_69 wrote:HOJLA! VSEM STRIPARJEM IN KOLEKCIONARJEM-ALBUMOV S SLIČICAM-KONTAKTIRAJTE ME!
POSLUŠAMO BILY IDOLA, TRENUTNO SE ROLA-FRIDA, JE BILA MOJA KRALJICA...HMMMM IMAMOŽUUUURKOOO
Odlično :yes: Lepo ga žurajte do jutranjih ur, kajti kmalu bo noč čarovnic in dan reformacije.
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

U, mater, kaj sem pa tole pisal? :oops:
Očitno eni res ne zdržimo brez tele strani, kot bi bili doma.
No, glavno je da se imamo vsi fajn. :lol:
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

risar_69 wrote:U, mater, kaj sem pa tole pisal? :oops:
Očitno eni res ne zdržimo brez tele strani, kot bi bili doma.
No, glavno je da se imamo vsi fajn. :lol:
Stripoholik je naš drugi dom :wink:
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Image
Noč čarovnic, sicer bolj poznana kot Halloween, izhaja iz paganskega praznika Samhain, ki so ga praznovali Kelti na območju Velike Britanije, Škotske in Irske. Sedaj pa je, po zaslugi njene popularnosti v državi prek luže, zaslovela po celem svetu in tudi pri nas.
Image
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

kot sta že pred leti dokazala dva ruska novinarja Vladimir Lagovski in Andrej Moiseynko iz moskovskega časopisa Kosmolskaya Pravda, kako nevarni so lahko mobilniki, ko sta z dvema prižganima mobilnikoma skuhala jajce, ki je bilo postavljeno vmes po 50 minutah.
Tule je primer takega kuhanja jajc, samo veliko stane.
http://www.metacafe.com/watch/953800/re ... ile_calls/

.
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

To z mobilniki velja tudi za KOKICE :lol: :wink:
Image
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Redki leopard za fotografijo leta
London | 31. 10. 2008, 12:31

Deset mesecev čakanja v osrčju Himalaje pri temperaturah do -40 stopinj Celzija za eno fotografijo se je izplačalo. Steve Winter je za portret snežnega leoparda prejel nagrado za fotografijo leta v divjini.

Image
Zmagovalna fotografija snežnega leoparda © Steve Winter/Wildlife Photographer of the Year

V objektiv enega izmed 14 daljinsko vodenih fotoaparatov je v osrčju noči in ob zimski kulisi, ki najbolje ponazarja težke razmere za preživetje, ujel skrivnostno divjo mačko. Snežni leopard je zaradi nebrzdanega lova nanj ogrožena vrsta, na visokih nadmorskih višinah v Himalaji jih živi med 3.500 in 7.000.

Fotografija je postala skupna zmagovalka natečaja Wildlife photographer of the Year.

Natečaj skupaj pripravljata BBC in britanski naravoslovni muzej, v letošnjem izboru pa je sodelovalo kar 32.000 fotografij iz 82 držav.

VIR:Žurnal 24ur
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Carl Warner in njegove nenavadne fotografije. Poglejte in videli boste kaj pofotka.
http://www.youtube.com/watch?v=UTRUnI6r0ig&eurl=http:

Fotogalerija
http://www.carlwarner.com/small.html

:roll: :)
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Vse za vaše " športne" zlate ribice.
http://www.youtube.com/watch?v=buQKZOaB6cY&eurl=http:

:P
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Moje ime je:

Post by TomDar »

Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine The Hulk And The Flash Combined
24ur.com wrote:Britanski najstnik je svoje povsem vsakdanje ime spremenil v naziv, s katerim bi se ponašal prav vsak superjunak.

19-letni George Garratt iz Glastonburyja je študent glasbe. Pred kratkim je kar prek spleta spremenil svoje ime, celoten postopek pa ga je stal le osem evrov.
Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine The Hulk And The Flash Combined
Ima britanski študent Captain Fantastic najdaljše ime na svetu?

Mladenič se odslej predstavlja kot Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine The Hulk And The Flash Combined.

"Želel sem si, da bi bilo moje ime originalno, nevsakdanje. Prijatelje sem prosil, naj mi naštejejo nekaj stripovskih junakov, in iz teh imen sem sestavil svoje ime. Z njim sem izjemno zadovoljen," je povedal mladi superjunak.

Manj zadovoljna pa je babica, ki se z vnukom zaradi spremembe imena ne pogovarja več.
več o tem: http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/b ... evrov.html
Odstrani se pošast!
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Post Reply