Neki Moldavski študent je od strica iz Nemčije, ki ga je komaj poznal, podedoval skoraj milijardo evrov(950.000), kar je približno osmina bruto družbenega proizvoda Moldavije.
Zdaj pa povejte, če je svet pošten
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
ne osmina, ampak 2,5x bruto proizvoda...risar_69 wrote:Ja, pa nekaj denarja tudi ne škodi za dolgo življenje.
Neki Moldavski študent je od strica iz Nemčije, ki ga je komaj poznal, podedoval skoraj milijardo evrov(950.000), kar je približno osmina bruto družbenega proizvoda Moldavije.
Zdaj pa povejte, če je svet poštenVso srečo, s tolikim denarjem.Pa brez fovšije prosim.
Revni študent z 950 milijoni evrov...
Pred dnevi sta na vrata skromnega in tesnega stanovanja moldavskega študenta potrkala dva odvetnika. S seboj sta prinesla kar 950 milijonov evrov.
Odvetnika, ki sta obiskala Sergeja Sudeva, ki sicer dela na lokalni radijski postaji, sta s seboj prinesla dokumente, iz katerih je razvidno, da mu je daljni sorodnik iz Berlina po smrti zapustil kar 950 milijonov evrov. 31-letni Moldavec je na ta način postal bogatejši od lastne države, saj je letni proračun Moldavije precej manjši od vsote, ki jo je podedoval.
Pred Sergejevimi vrati se je že pojavila ogromna vrsta prijateljev, znancev, sosedov in mimoidočih.
Prejel je že številne ženitne ponudbe iz vseh koncev Moldavije, pa tudi iz drugih držav nekdanje Sovjetske zveze. Kakor kaže, pa bo ostal zvest svojemu dekletu Ljubi, ki ga je imela rada tudi takrat, ko je bil le reven študent.

več o tem: http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/b ... evrov.html24ur.com wrote:Britanski najstnik je svoje povsem vsakdanje ime spremenil v naziv, s katerim bi se ponašal prav vsak superjunak.
19-letni George Garratt iz Glastonburyja je študent glasbe. Pred kratkim je kar prek spleta spremenil svoje ime, celoten postopek pa ga je stal le osem evrov.
Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine The Hulk And The Flash Combined
Ima britanski študent Captain Fantastic najdaljše ime na svetu?
Mladenič se odslej predstavlja kot Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine The Hulk And The Flash Combined.
"Želel sem si, da bi bilo moje ime originalno, nevsakdanje. Prijatelje sem prosil, naj mi naštejejo nekaj stripovskih junakov, in iz teh imen sem sestavil svoje ime. Z njim sem izjemno zadovoljen," je povedal mladi superjunak.
Manj zadovoljna pa je babica, ki se z vnukom zaradi spremembe imena ne pogovarja več.