DYLAN DOG
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Ma kaj ti pomaga super naslovnica,če je pa zgodba slaba in neumna.Ma nevem ampak mam občutek,da eni kupujete stripe samo zaradi tega,da lepo zgledajo na polici in vas zgodba sploh ne zanima.Nevem no.Meni je najbolj važna dobra zgodba in mi je prav malo mar,če je naslovnica za en k....In zdaj si misliš,da ker se tebi zdi "pusta" naslovnica,da je zgodba slaba? Ma res nevem no,kaj se dogaja.Stripi samo za okras na polici,da se lahko hvalimo kolko glancerjev imamo,o sami zgodbi pa se nam ne sanja??
Ne sej će je zgodba in naslovnica zlo dobr pol je res kulGusar wrote:Ma kaj ti pomaga super naslovnica,če je pa zgodba slaba in neumna.Ma nevem ampak mam občutek,da eni kupujete stripe samo zaradi tega,da lepo zgledajo na polici in vas zgodba sploh ne zanima.Nevem no.Meni je najbolj važna dobra zgodba in mi je prav malo mar,če je naslovnica za en k....In zdaj si misliš,da ker se tebi zdi "pusta" naslovnica,da je zgodba slaba? Ma res nevem no,kaj se dogaja.Stripi samo za okras na polici,da se lahko hvalimo kolko glancerjev imamo,o sami zgodbi pa se nam ne sanja??
Meni je pa ta slika zelo lepa.
Zakaj?
Prvo kot prvo, meni je smrt odlično narisana in te motivi so mi všeč (lobanje, kostkoti...)
Drugo, glede kompozicije:
Slika mi je všeš še zato, ker je razdeljena na vertikalo. Na levi strani imamo v ozadju drevo v polnem "zagonu" sredi pomladi polno energije (predstavljeno z listi) pod njim pa sedi DD. Na desni strani pa je "mrtvo", hladno, golo drevo pod katerim sedi teta s koso ! Te zgodbe ne pozanam vendar bi rekel sodeč po sliki, da tisti starček je na precepu (dejansko na sredini) sedi med življenjem in smrtjo ali drugače dobrim-slabim ali kakor koli si to predstavljaš. Tisti pes me je begal, zakaj je tam levo? Pes po mojem predstavlja zvestega človekovega prijatelja in v tej sliki simbolizira (tako se mi zdi, ne se smejat sem trezen
Ne vem, no za preveč pusto naslovnico ou "nevem nekak pust stil " mi je kar dala misliti !
lp
Odstrani se pošast!
Se mi je zdel znan, pač sem mislil, da znajo samo eno pasmo narisaticorto wrote:Tisti pes je stari znanec, se je pojavil že v prejšnih epizodah, imena se ne spomnim...
Vendar me še vedno moti njegova lega
No vem ,da drugače bi bilo prazna slika...
Odstrani se pošast!
Ja, pa se od leve proti desni gledano: najprej si mlad, nato se postaras in koncno srecas smrtTomDar wrote:
Meni je pa ta slika zelo lepa.
Zakaj?
Prvo kot prvo, meni je smrt odlično narisana in te motivi so mi všeč (lobanje, kostkoti...)
Drugo, glede kompozicije:
Slika mi je všeš še zato, ker je razdeljena na vertikalo. Na levi strani imamo v ozadju drevo v polnem "zagonu" sredi pomladi polno energije (predstavljeno z listi) pod njim pa sedi DD. Na desni strani pa je "mrtvo", hladno, golo drevo pod katerim sedi teta s koso ! Te zgodbe ne pozanam vendar bi rekel sodeč po sliki, da tisti starček je na precepu (dejansko na sredini) sedi med življenjem in smrtjo ali drugače dobrim-slabim ali kakor koli si to predstavljaš. Tisti pes me je begal, zakaj je tam levo? Pes po mojem predstavlja zvestega človekovega prijatelja in v tej sliki simbolizira (tako se mi zdi, ne se smejat sem trezen) usodo, ki je vedno znami kot pač ta pes.
Ne vem, no za preveč pusto naslovnico ou "nevem nekak pust stil " mi je kar dala misliti !
lp
Drugace pa Ljepota demona ma lepo naslovnico,zgodba pa risba notr mi pa ni bla prevec usec. No se posebej zgodba, nvem, mi pac ni pasala
Skupnost, istost, stalnost.
Re: DušMan strikes again
HUDO. Zgodba kr dobra. Akaj Dylan DOg se rodil v starem veku tko nekak
Ja sej, to mi je vsec, de gre nekako ful pocasi, po drugi strani me pa kr firbec matraNobody wrote:mislim, da Dylanovim zgodbam ne bo nikoli zmanjkalo materiala
horror bo vedno ljubka tema za pisanje
pa še od Dylanove mladosti bi se kaj našlo
Mislm, v Italiji je ze skorajda 250 stevilka in se se skoraj nic ne ve o njem
Skupnost, istost, stalnost.