DYLAN DOG

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

sunciox

Post by sunciox »

npr. :)
Last edited by sunciox on 29.11.2006 22:50:08, edited 1 time in total.
sunciox

Post by sunciox »

npr;. jst bi rajš vidu da je ta DD #244 (ITA): narisan v STILU kokr je nnpr.:
LJEPOTA DEMONA, več detajlov in nekak bolš men.

Zlo huo narisano
Ljepota demona (mislim STIL mi je zlo všeč, z razliko DD #244(ITA)

Image :D

:cry: nevem nekak pust stil
Image
Gusar

Post by Gusar »

Ma kaj ti pomaga super naslovnica,če je pa zgodba slaba in neumna.Ma nevem ampak mam občutek,da eni kupujete stripe samo zaradi tega,da lepo zgledajo na polici in vas zgodba sploh ne zanima.Nevem no.Meni je najbolj važna dobra zgodba in mi je prav malo mar,če je naslovnica za en k....In zdaj si misliš,da ker se tebi zdi "pusta" naslovnica,da je zgodba slaba? Ma res nevem no,kaj se dogaja.Stripi samo za okras na polici,da se lahko hvalimo kolko glancerjev imamo,o sami zgodbi pa se nam ne sanja??
sunciox

Post by sunciox »

Gusar wrote:Ma kaj ti pomaga super naslovnica,če je pa zgodba slaba in neumna.Ma nevem ampak mam občutek,da eni kupujete stripe samo zaradi tega,da lepo zgledajo na polici in vas zgodba sploh ne zanima.Nevem no.Meni je najbolj važna dobra zgodba in mi je prav malo mar,če je naslovnica za en k....In zdaj si misliš,da ker se tebi zdi "pusta" naslovnica,da je zgodba slaba? Ma res nevem no,kaj se dogaja.Stripi samo za okras na polici,da se lahko hvalimo kolko glancerjev imamo,o sami zgodbi pa se nam ne sanja??
Ne sej će je zgodba in naslovnica zlo dobr pol je res kul :D
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Srt wrote:npr;. jst bi rajš vidu da je ta DD #244 (ITA): narisan v STILU kokr je nnpr.:
LJEPOTA DEMONA, več detajlov in nekak bolš men.

Zlo huo narisano
Ljepota demona (mislim STIL mi je zlo všeč, z razliko DD #244(ITA)

Image :D

:cry: nevem nekak pust stil
Image
Ja, ta Ljepota demona je itak ena boljših, tudi bolj dinamična je.

Samo ne moreš reči, da je ta druga slabo narisana, je pač bolj 'mirna' in mogoče ni za vsak okus, samo tehnično je pa narisano super.
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

Image

Meni je pa ta slika zelo lepa.
Zakaj?
Prvo kot prvo, meni je smrt odlično narisana in te motivi so mi všeč (lobanje, kostkoti...)
Drugo, glede kompozicije:
Slika mi je všeš še zato, ker je razdeljena na vertikalo. Na levi strani imamo v ozadju drevo v polnem "zagonu" sredi pomladi polno energije (predstavljeno z listi) pod njim pa sedi DD. Na desni strani pa je "mrtvo", hladno, golo drevo pod katerim sedi teta s koso ! Te zgodbe ne pozanam vendar bi rekel sodeč po sliki, da tisti starček je na precepu (dejansko na sredini) sedi med življenjem in smrtjo ali drugače dobrim-slabim ali kakor koli si to predstavljaš. Tisti pes me je begal, zakaj je tam levo? Pes po mojem predstavlja zvestega človekovega prijatelja in v tej sliki simbolizira (tako se mi zdi, ne se smejat sem trezen :)) usodo, ki je vedno znami kot pač ta pes.
Ne vem, no za preveč pusto naslovnico ou "nevem nekak pust stil " mi je kar dala misliti !

lp
Odstrani se pošast!
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Tisti pes je stari znanec, se je pojavil že v prejšnih epizodah, imena se ne spomnim...
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

corto wrote:Tisti pes je stari znanec, se je pojavil že v prejšnih epizodah, imena se ne spomnim...
Se mi je zdel znan, pač sem mislil, da znajo samo eno pasmo narisati :)
Vendar me še vedno moti njegova lega :) in na njega sem gledal simbolne in ne da pripada dedku :)
No vem ,da drugače bi bilo prazna slika...
Odstrani se pošast!
Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

TomDar wrote:Image

Meni je pa ta slika zelo lepa.
Zakaj?
Prvo kot prvo, meni je smrt odlično narisana in te motivi so mi všeč (lobanje, kostkoti...)
Drugo, glede kompozicije:
Slika mi je všeš še zato, ker je razdeljena na vertikalo. Na levi strani imamo v ozadju drevo v polnem "zagonu" sredi pomladi polno energije (predstavljeno z listi) pod njim pa sedi DD. Na desni strani pa je "mrtvo", hladno, golo drevo pod katerim sedi teta s koso ! Te zgodbe ne pozanam vendar bi rekel sodeč po sliki, da tisti starček je na precepu (dejansko na sredini) sedi med življenjem in smrtjo ali drugače dobrim-slabim ali kakor koli si to predstavljaš. Tisti pes me je begal, zakaj je tam levo? Pes po mojem predstavlja zvestega človekovega prijatelja in v tej sliki simbolizira (tako se mi zdi, ne se smejat sem trezen :)) usodo, ki je vedno znami kot pač ta pes.
Ne vem, no za preveč pusto naslovnico ou "nevem nekak pust stil " mi je kar dala misliti !

lp
Ja, pa se od leve proti desni gledano: najprej si mlad, nato se postaras in koncno srecas smrt :)

Drugace pa Ljepota demona ma lepo naslovnico,zgodba pa risba notr mi pa ni bla prevec usec. No se posebej zgodba, nvem, mi pac ni pasala :)
Skupnost, istost, stalnost.
nEJC

DušMan strikes again

Post by nEJC »

Novi sken in prevod DD 242 U Ime Oca

Image

in še direkten link do CBRja

Have fun :D
sunciox

Re: DušMan strikes again

Post by sunciox »

nEJC wrote:Novi sken in prevod DD 242 U Ime Oca

Image

in še direkten link do CBRja

Have fun :D
HUDO. Zgodba kr dobra. Akaj Dylan DOg se rodil v starem veku tko nekak :) če sem prav razumel 8)
Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

Ma Dylanova preteklost je kar precej nejasna, kar mi je zelo zanimivo. Samo jo pa tudi ne odkrivajo kaj prevec hitro. :(

Po eni strani se bolje, jim usaj ne bo zmanjkalo materijala za naslednjih 200 stevilk :)
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

mislim, da Dylanovim zgodbam ne bo nikoli zmanjkalo materiala
horror bo vedno ljubka tema za pisanje
pa še od Dylanove mladosti bi se kaj našlo
Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

Nobody wrote:mislim, da Dylanovim zgodbam ne bo nikoli zmanjkalo materiala
horror bo vedno ljubka tema za pisanje
pa še od Dylanove mladosti bi se kaj našlo
Ja sej, to mi je vsec, de gre nekako ful pocasi, po drugi strani me pa kr firbec matra :)

Mislm, v Italiji je ze skorajda 250 stevilka in se se skoraj nic ne ve o njem :)
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

saj pravim :wink:
Post Reply