Iščem: Alan Ford - Broj 1
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Iščem: Alan Ford - Broj 1
Katerakoli izdaja [nujno scr], ne nujno najbolje ohranjen.
Glede na to da ga imam v načrtu popolnoma demolirati, še bolje če je v slabem stanju (me bo manj srček bolel), recimo brez platnic al kaj podobnega, mal nagrižjen...
Če se ga je kdo pripravljen odreči tudi v take namene, naj se mi prosim oglasi na: sljepac@hotmail.com, da se dogovorimo o podrobnostih
THX
Glede na to da ga imam v načrtu popolnoma demolirati, še bolje če je v slabem stanju (me bo manj srček bolel), recimo brez platnic al kaj podobnega, mal nagrižjen...
Če se ga je kdo pripravljen odreči tudi v take namene, naj se mi prosim oglasi na: sljepac@hotmail.com, da se dogovorimo o podrobnostih
THX
Re: Iščem: Alan Ford - Broj 1
a je dober tud taki od katerega je ostal samo pepel?Sljepac wrote:Katerakoli izdaja [nujno scr], ne nujno najbolje ohranjen.
THX
jaz ti takega prodam, cena? sitnica
- Blue Blues
Re: Iščem: Alan Ford - Broj 1
Kupim! A jurja dinarjev bo zadosti...mister-no wrote:a je dober tud taki od katerega je ostal samo pepel?
jaz ti takega prodam, cena? sitnica
Drugače take ednistvene ponudbe in izredne kupčije drugič kar meni na ZS...
- Blue Blues
No, jaz še nisem slišal, da ti skener razturi strip...Sljepac wrote:Glejte no, saj je čist preprosto.
Rabim nekaj zaskenirat, kar bo najbrž pomenlo, da bom mogu zadevo sploščit, mečkat, trgat... Mam svoj (cel) izvod pa mi ga je škoda.
Če pa ima kdo slabo ohranjenega in se ga je pripravljen odreč (lahko tudi za simbolično ceno) potem pa...
Drugače pa ti na Bolhi nekdo prodaja skenirane Alan Forde. Vprašaj njega, če ti je pripravljen že poskenirano zadevo poslat...
(pa ne, da bi zdaj jaz podpiral tovrstno piratstvo)
- Bob Rock
- STRIPOHOLIK
Pol pa reči, da rabiš skeniranega. Jaz imam itak to zadevo poskenirano na cd-ju.Sljepac wrote:Glejte no, saj je čist preprosto.
Rabim nekaj zaskenirat, kar bo najbrž pomenlo, da bom mogu zadevo sploščit, mečkat, trgat... Mam svoj (cel) izvod pa mi ga je škoda.
Če pa ima kdo slabo ohranjenega in se ga je pripravljen odreč (lahko tudi za simbolično ceno) potem pa...