Iščem: Alan Ford - Broj 1

Prostor za vaše iskane stripe. S pomočjo foruma si boste lažje našli manjkajoče stripe za vaše zbirke.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Post Reply
Sljepac

Iščem: Alan Ford - Broj 1

Post by Sljepac »

Katerakoli izdaja [nujno scr], ne nujno najbolje ohranjen.
Glede na to da ga imam v načrtu popolnoma demolirati, še bolje če je v slabem stanju (me bo manj srček bolel), recimo brez platnic al kaj podobnega, mal nagrižjen...

Če se ga je kdo pripravljen odreči tudi v take namene, naj se mi prosim oglasi na: sljepac@hotmail.com, da se dogovorimo o podrobnostih

THX
mister-no

Re: Iščem: Alan Ford - Broj 1

Post by mister-no »

Sljepac wrote:Katerakoli izdaja [nujno scr], ne nujno najbolje ohranjen.
Glede na to da ga imam v načrtu popolnoma demolirati, še bolje če je v slabem stanju (me bo manj srček bolel), recimo brez platnic al kaj podobnega, mal nagrižjen...

Če se ga je kdo pripravljen odreči tudi v take namene, naj se mi prosim oglasi na: sljepac@hotmail.com, da se dogovorimo o podrobnostih

THX
a je dober tud taki od katerega je ostal samo pepel?
jaz ti takega prodam, cena? sitnica
Sljepac

Post by Sljepac »

Pepel?
:shock:
.
.
.

:crying:
Blue Blues

Re: Iščem: Alan Ford - Broj 1

Post by Blue Blues »

mister-no wrote:a je dober tud taki od katerega je ostal samo pepel?
jaz ti takega prodam, cena? sitnica
Kupim! A jurja dinarjev bo zadosti... :D ... imam tudi viška eno 6B minco (žal malo rabljeno) za tehnični svinčnik in lanski stenski koledar, pa mi javi če bi te kaj od tega interesiralo, da menjava!

Drugače take ednistvene ponudbe in izredne kupčije drugič kar meni na ZS... :wink:
Sljepac

Post by Sljepac »

Glejte no, saj je čist preprosto.
Rabim nekaj zaskenirat, kar bo najbrž pomenlo, da bom mogu zadevo sploščit, mečkat, trgat... Mam svoj (cel) izvod pa mi ga je škoda.
Če pa ima kdo slabo ohranjenega in se ga je pripravljen odreč (lahko tudi za simbolično ceno) potem pa...
Blue Blues

Post by Blue Blues »

Sljepac wrote:Glejte no, saj je čist preprosto.
Rabim nekaj zaskenirat, kar bo najbrž pomenlo, da bom mogu zadevo sploščit, mečkat, trgat... Mam svoj (cel) izvod pa mi ga je škoda.
Če pa ima kdo slabo ohranjenega in se ga je pripravljen odreč (lahko tudi za simbolično ceno) potem pa...
No, jaz še nisem slišal, da ti skener razturi strip... :P ... tako da mislim da nimaš skrbi za oni svoj lep izvod. Tudi če ga greš skenirat, samo malo pazi...

Drugače pa ti na Bolhi nekdo prodaja skenirane Alan Forde. Vprašaj njega, če ti je pripravljen že poskenirano zadevo poslat...

(pa ne, da bi zdaj jaz podpiral tovrstno piratstvo)
Bob Rock
STRIPOHOLIK

Post by Bob Rock »

Sljepac wrote:Glejte no, saj je čist preprosto.
Pol pa reči, da rabiš skeniranega. Jaz imam itak to zadevo poskenirano na cd-ju.
Sljepac

Post by Sljepac »

Saj ga mam tud jaz... Sam ni dovolj kvaliteten skan!
Si rabim prav vzet čas, po možnosti izrezat željene strani, da ne bo vidnih kakih senc in zaokroženj (proti vezavi) in jih na visoki ločljivosti zaskenirat, po možnosti v *.tiff da se bom potem lahko lotil obdelave/špilanja z njimi.
Bob Rock
STRIPOHOLIK

Post by Bob Rock »

A boš risanko naredil iz stripa ?
Sljepac

Post by Sljepac »

Ne, če pa bo Bog in moja lenoba dala nekaj T-shrtov zase. In ne glede na vse... tisti scani, ki jih imamo najverjetneje vsi SO preslabe kvalitete.
Post Reply