Libellus bo izdajal Zagorja v barvi

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Post Reply
Fishleg
STRIPOHOLIK

Libellus bo izdajal Zagorja v barvi

Post by Fishleg »

Uradno potrjena informacija: Libellus bo izdajal Zagorja v barvi od prve številke naprej: http://www.libellus.hr/forum/default.aspx?g=posts&t=306

Gre torej za izdajo od La Repubblice, na Mafestu naj bi bile na voljo prve štiri knjige, letno naj bi jih izšlo 15.
Fishleg
STRIPOHOLIK

Re: Libellus bo izdajal Zagorja v barvi

Post by Fishleg »

Cena naj bi bila zaradi večje naklade nižja kot pri Texu. Zveni mamljivo, kajti dejansko bo šlo za najbolj kvalitetno izdajo Zagorja doslej.
Gusar

Post by Gusar »

Danes je prvi april? :lol:
Malo heca, ampak to pa je res interesantna novica, še posebaj za nas balkance, kjer ima Zagi malodane božanski staus, no glede na to, kako perfektna so Libellusova izdanja bi znala to res biti najbolj kvalitetna izdaja Zagorja na področju ex juge.
Edino število 15 na leto se mi zdi zelo visoko :o
No pa bomo že videli, kako se bodo stvari naprej razvijale 8)
GOTOF JE!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

meni je fascinantno to koliko časa je ljudem uspelo držat jezik za zobmi :wink:

novica je namreč že precej stara, zvedeli so jo na srečanju v Banja Luki konec marca. Jaz sem to zvedel prvega aprila, nekaj časa sem še razmišljal da bi jo hitro objavil kot prvoaprilsko šalo :king:

cena naj bi bila okoli 20€, torej v rangu Ludensa. Za mafest pa 4 knjige s čimer se temu KI od Ludensa ne piše dobro. Hvala bogu da nisem zapravljal denarja zanj :baw:
Poli 78
STRIPOHOLIK

Post by Poli 78 »

Pričakujemo lahko še znižanje naklade Ludensu? :wink: Morda celo ukinitev? :o Prodaja bo nedvomno lahko vnaprej kvečjemu še slabša.

Kakorkoli, ne tangira me ne ena ne druga izdaja, ker me Zagor pač ne zanima. Vsekakor lepa novica za fane.

Je pa zanimivo koliko novih izdaj kljub recesiji in slabi prodaji na splošno. :?
Anything is possible
Be the Change You Want to See
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

Poli 78 wrote:Pričakujemo lahko še znižanje naklade Ludensu? :wink: Morda celo ukinitev? :o Prodaja bo nedvomno lahko vnaprej kvečjemu še slabša.

Kakorkoli, ne tangira me ne ena ne druga izdaja, ker me Zagor pač ne zanima. Vsekakor lepa novica za fane.

Je pa zanimivo koliko novih izdaj kljub recesiji in slabi prodaji na splošno. :?
za kiosk izdajo se pomoje ni bati in prav je tako. ta kolekcionarski bom pa presenečen če preživi
Gusar

Post by Gusar »

Se strinjam z Jangom, jaz recimo nisem niti malo razmišljal o tem, da bi si nabavil zagorjevo kolekcionarsko izdajo od VČ kaj šele od Ludensa, sedaj glede Libellusa pa moram priznat, da me je kar malo zamikala 8)
GOTOF JE!
Poli 78
STRIPOHOLIK

Post by Poli 78 »

jang wrote: za kiosk izdajo se pomoje ni bati in prav je tako. ta kolekcionarski bom pa presenečen če preživi
seveda, samo na kolekc. LU sem mislil... je pa zanimivo še to, kako se bo obnesel BiH Zagor od prvog broja na kioskih. Matr je tehle Patrickov zadnje cajte, ne gre pa enga Jerryja zgurat do konca. V celi ex-Yu se nas ne najde par tisoč. :(
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Fishleg
STRIPOHOLIK

Post by Fishleg »

Gusar wrote:Se strinjam z Jangom, jaz recimo nisem niti malo razmišljal o tem, da bi si nabavil zagorjevo kolekcionarsko izdajo od VČ kaj šele od Ludensa, sedaj glede Libellusa pa moram priznat, da me je kar malo zamikala 8)
Enako, tudi mene je zamikalo, čeprav že vnaprej vem, da bo trpela denarnica, po drugi strani pa bo šlo res za vrhunsko izdajo. Upam, da bo cena kar se da nizka. :mrgreen:
Fishleg
STRIPOHOLIK

Post by Fishleg »

Kopirano z Libellus foruma:

Rekli smo da cemo se povremeno javljati kako sto bude konacno definirano, pa evo nekoliko dodatnih informacija.
Kao sto su neki vec pisali naklada ce biti 1200 primjeraka. Cijena jedne knjige bit ce 145,00 kn.
Knjige ce biti prva dva mjeseca na popustu, i to po cijeni od 125,00 kn po knjizi.

No to jos nije sve. Kao sto znate planiramo objaviti 4 knjige za MaFest. Tko na Mafestu kupi sve 4 knjige skupa, dobit ce ih po cijeni od 115 kuna po knjizi.
Odnosno 460 kuna za sve 4 knjige. Naravno, ova akcija sa popustom za 4 knjige skupa vrijedit ce iskljucivo na MaFestu u Makarskoj.

Iducih dana pisat cemo jos o predrezervacijama za Mafest, kako o drugim knjigama tako i o Zagoru i drugim ponudama, kako bismo
bili u mogucnosti osigurati dostupnost zeljenih primjeraka. Kao sto znate nemamo mogucnost neogranicene kolicine prebaciti
iz skladista u Zagrebu do Makarske, a zeljeli bi svima omoguciti da dodju do trazenih izdanja, pa cemo omoguciti predrezervacije.
O tome vise iducih dana...
Post Reply