Moram priznat da tega še nisem videl v živo. Imam kakih 10 mogoče kakšnega več "starih" Zvitorepcev in dva "najnovejša" (Tarzan & Čebelica špelica)... ampak ne tehle, tile novi so mi popolna neznanka, čeprav so po temah sodeč naravnost 'iz mojega obdobja' ... ne morem verjet da jih nimam oz. da prvič vidim tole.
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović. Registriraj.si domeno.
Jup jaz sem pred parimi meseci naletel na 1, 3 in 4 in sem bil zelo začuden, sedaj pa še bolj, ko vidim koliko jih je....
MIslim da bi moral imeti 3 ali 4 dvojnik samo sem to spravil da bi menjal za kakšnega od teh, ki jih nimam ...
Sem imel njega dni prvo številko, pa mi ni bla preveč všeč. Že Musterjevi junaki v barvah mi niso bili po volji. Se pa čudim, da je izšlo tolk številk, jest se spomnim samo ene treh.
Dva poskusa sta bila, leta 1989 sta izšli 2 (ali 3?) številki - te sem tudi jaz imel in se jih spomnim.
Potem je izgleda leta 1993 spet začel izhajati Novi Zvitorepec, tokrat je izdržal do 19. številke...
Kaj češ, format tipa ANTENA, ali izgled kot RADAR (s tem žalim radar, ker ga primerjam). Se vidi,da dejansko takrat še ni bilo interesa oziroma zanimanja za stripe, tako da ga niti čuki niso mogli popraviti