XVII. LJUBLJANSKI STRIP BAZAR 24.05.08(NA NOVI LOKACIJI !!!)

Novice, najave, obvestila javnosti, informiranje in debate v zvezi z društvom

Moderators: TomDar, jang, Corto, Mioke

Ali se boste udeležili Strip bazarja na novi lokaciji dne 24.5.08?

DA
11
79%
NE
3
21%

Total votes: 14

TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

XVII. LJUBLJANSKI STRIP BAZAR 24.05.08(NA NOVI LOKACIJI !!!)

Post by TomDar »

Obveščamo Vas, da bo v soboto 24. maja 2008 v Ljubljani NA NOVI LOKACIJI OŠ LEDINA (v srednji telovadnici) potekal XVII. LJUBLJANSKI STRIP BAZAR (ter vsi nadaljni) v organizaciji DRUŠTVA LJUBITELJEV STRIPOV STRIPOHOLIK.

NOVOSTI: Sprememba kraja izvajanja, časa in datuma izvajanja strip bazarjev !

Dogodek se prične ob 10h in traja do 14h v srednji telovadnici OŠ LEDINA, vhod iz Komenskega Ulice KARTA

Naslednji termini bazarja v letu 2008: 24.5., 20.9., 18.10., 22.11. in 20.12.

SPREMEMBE:
Nova lokacija - telovadnica OŠ LEDINA, vhod iz Komenskega Ulice KARTA
Nova lokacija je slabih 600m stran od prejšnje,OŠ Ledina v telovadnici, ter tako zaščiteni pred vremenskimi vplivi !
Datum:
Poleg spremenjene (nove) lokacije, je letos tudi sprememba terminov, namreč organizatorji strip bazarja si bodo vzeli dopust, tako da 21.6., 19.7. in 23.8. ne bo bazarjev !
Prosimo za razumevanje, saj lahko med tem uporabljate licitacije na www.striparna.com/avkcije ;)
Čas:
Dogodki se bodo odvijali od 10h - 14h (prej od 10h-15h)
Udeležba za ponudnike-prodajalce:
Ker imamo iz naslova najema prostora, skladiščenjem stojnic (mere 220x80cm), postavitvijo in pospravljanjem kraja dogodka, organizacijo, reklamiranjem itd. določene stroške, uvajamo zaračunavanje stojnic za vse ponudnike. Cena stojnice (mera 220x80cm) je 10€ za člane , 12€ nečlane.

VSTOP PROST ZA VSE OBISKOVALCE !

Široka ponudba in dobra atmosfera zagotovljeni. Vabljeni vsi skupaj, da nas obiščete in si ogledate ponudbo in dogajanje na strip bazarjih, ki pripomorejo popestritvi dogajanja na slovenski strip sceni. Čim več nas bo, bolje bo!

Sproti bomo objavljali tudi še preostale dogodke, ki trenutno še niso potrjeni, zato večkrat pokukajte na ta topic!
In seveda izpolnite aketo, ali se nameravate udeležiti strip dogodka :)

Za podrobnejše informacije nas lahko kontaktirate prek e-maila striparna@striparna.com ali na GSM 031-331-258.

Društvo ljubiteljev stripov STRIPOHOLIK

Dogajanje in slike preteklih bazarjev si lahko ogledate na povezavah:
XVI. STRIP BAZAR;
XV. STRIP BAZAR;
XIV. STRIP BAZAR;
XIII. STRIP BAZAR;
XII. STRIP BAZAR;
XI. STRIP BAZAR;
X. STRIP BAZAR;
IX. STRIP BAZAR;
VIII. STRIP BAZAR;
VII. STRIP BAZAR;
VI. STRIP BAZAR;
V. STRIP BAZAR;
IV. STRIP BAZAR;
III. STRIP BAZAR;
II. STRIP BAZAR;
I. STRIP BAZAR;
Odstrani se pošast!
Mioke
STRIPOHOLIK

Post by Mioke »

Če 20.9. ne bo boom potem pejte vsi nekam! :twisted:
Manaus
STRIPOHOLIK

Post by Manaus »

Kakšna bo kaj ponudba? Za TomDarja približno vem :P ,me pa zanima tudi za ostale.
TomDar

Post by TomDar »

Manaus wrote:Kakšna bo kaj ponudba? Za TomDarja približno vem :P ,me pa zanima tudi za ostale.
He he, ne moreš vedet, vedno je kaj novega :)
Pri meni bodo tudi novi albumi do Dječijih Novosti tiste stare še iz juge A4 HC razni junaki.... Sem dopolnil kolekcijo, to so viški (možna menjava tudi za ostale albume ali stripe, ki mi manjkajo!)

Če se podvizam in pregledam dvojnike tudi mogoče Miki Muster iz Delavske enotnosti.
Potem LU stripi večina zadev, tudi velika količina zagor SD Extra prve številke !

Ter še nekaj ostalih zanimivih zadev !

Poleg stripbumerangov in novih albumov bo možno dobiti tudi Zlatno doba #2 (količine omejene!)
Odstrani se pošast!
Simao
STRIPOHOLIK

Post by Simao »

Tudi jaz bom prišel skupaj z Karmen, vsaj tako kaže zdaj.

Corto, bi te prosil, če lahko s sabo prineseš one YU Stripe, v katerih ima Kerac šolo stripa.

Hvala.

Se vidimo
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Simao wrote: Corto, bi te prosil, če lahko s sabo prineseš one YU Stripe, v katerih ima Kerac šolo stripa.
Sem že pripravil, štiri take sem našel :wink:
ninel

Post by ninel »

Pobrskal sem malo po starih Yu stripih in našel tale poglavja iz Kerčeve Šole stripa (možno pa je, da kakšna številka manjka):
št. 26 - O pištolah in senčenju kovinskih predmetov
št. 27 - O dinamični figuri
št. 28 - O volumnu figure
št. 29 - O risarskem priboru in formatu
št. 30 - O risanju glave in obraza
št. 34 - O montaži in kadriranju
št. 36 - O prvem planu v stripu
št. 42 - O treh planih v stripu
št. 50 - O proporcih
Kerac svoje Šole ni pisal v logičnem zaporedju, ampak tako, kot so prihajala pisma bralcev, tako da je treba najprej prebrati št. 29, pa potem 28, 27, 30, 34, itd
Simonu bi priporočil predvsem poglavje o kompoziciji (št. 34), v katerem nam Kerac na primeru ene strani iz Kobre odlično predstavi in razloži potek montaže in kadriranja, in pa poglavje o proporcih (št. 50).
V 70. številki je tudi tekst Belina v stripu izpod peresa Zorana Djukanovića, ki govori o kompoziciji table in odnosu črnega in belega v stripu.
Gusar

Post by Gusar »

Dare, lahko bi prišparal kak album Dečjih Novosti tudi za kak bazar v Mariboru :P
GOTOF JE!
TomDar

Post by TomDar »

Gusar wrote:Dare, lahko bi prišparal kak album Dečjih Novosti tudi za kak bazar v Mariboru :P
;)
Odstrani se pošast!
TomDar

Post by TomDar »

Potrjeno!
- Velika količina strip albumov,
- zvitorepec, lakotnik in trdonja delavska enotnost velika količina !
- slovenski Alan Fordi, slovenski mark, blek in miki
- itd..
Lahko noč :)
Odstrani se pošast!
DAVC
STRIPOHOLIK

Post by DAVC »

Dobro jutro!
Se vidimo na bazarju. :D
Simao
STRIPOHOLIK

Post by Simao »

ninel wrote:Pobrskal sem malo po starih Yu stripih in našel tale poglavja iz Kerčeve Šole stripa (možno pa je, da kakšna številka manjka):
št. 26 - O pištolah in senčenju kovinskih predmetov
št. 27 - O dinamični figuri
št. 28 - O volumnu figure
št. 29 - O risarskem priboru in formatu
št. 30 - O risanju glave in obraza
št. 34 - O montaži in kadriranju
št. 36 - O prvem planu v stripu
št. 42 - O treh planih v stripu
št. 50 - O proporcih
Kerac svoje Šole ni pisal v logičnem zaporedju, ampak tako, kot so prihajala pisma bralcev, tako da je treba najprej prebrati št. 29, pa potem 28, 27, 30, 34, itd
Simonu bi priporočil predvsem poglavje o kompoziciji (št. 34), v katerem nam Kerac na primeru ene strani iz Kobre odlično predstavi in razloži potek montaže in kadriranja, in pa poglavje o proporcih (št. 50).
V 70. številki je tudi tekst Belina v stripu izpod peresa Zorana Djukanovića, ki govori o kompoziciji table in odnosu črnega in belega v stripu.
Hvala, ninel.
Sem prejel številke Yu stripa 27, 28, 29, 33,50 in 70. Manjkajo mi še 34,36 in 42. Res prijetno in poučno gradivo za risanje. Pa še Kobra je noter, pa se mi res dopade. Res vrhunski strip, upam, da ga bodo kmalu izdali v albumih.
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Simao wrote: Hvala, ninel.
Sem prejel številke Yu stripa 27, 28, 29, 33,50 in 70. Manjkajo mi še 34,36 in 42. Res prijetno in poučno gradivo za risanje. Pa še Kobra je noter, pa se mi res dopade. Res vrhunski strip, upam, da ga bodo kmalu izdali v albumih.
Isto, tudi Kercovo šolo stripa bi bilo fajn, le bi zbrali na enem mestu vse skupaj.
TomDar

Post by TomDar »

Torej?

kako se vam zdi nova lokacija, organizacija itd

LP
Odstrani se pošast!
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

TomDar wrote:Torej?

kako se vam zdi nova lokacija, organizacija itd

LP
Organizacija in nova lokacija sta odlični. Res super alternativa je tole. Samo ljudi je bilo sedaj nekoliko manj.
Post Reply