Finale DP: Acroni Jesenice- ZM Olimpija
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Finale DP: Acroni Jesenice- ZM Olimpija
šenkaj jo Eliku da bo imel še kaj drugega za delat kot zapijat se, ko bo pušnil oba finala letos 
Last edited by jang on 02.04.2008 23:44:14, edited 2 times in total.
- Bob Rock
- STRIPOHOLIK
Ne bo nobenga finala pušnil. Ne samo to, igral bo tako dobro, da bosta v Ljubljani končala oba naslova, cela Gorenjska pa se bo od navdušenja začela oblačiti v zeleno. Pardon, zmotil sem se. Zeleni bodo od zavisti.jang wrote:šenkaj jo Eliku da bo imel še kaj drugega za delat kot zapijat se, ko bo pušnil oba finala letos
- Ruki
- STRIPOHOLIK
"Danes zmagamo, v torek slavimo." Treba pač prilagajat moto po avstrijskih modnih muhah. Upam, da Dragonsi razsujejo Eisareno
Jodlarske p****!!! Aja, pa še to... dejstvo, da so dali na razpolago samo 50 kart navijačem pove vse. In pa prepoved speakerju v Tivoliju, da bi spodbujal domače občinstvo k navijanju. Pussyji. Če ne gre niti s sodniki, je treba pač na tak način si izborit zmago. Čakam kdaj bo še Mohorič obležal pod kakim Royerjem in bo moral Cvetek v gol...
Zdaj pa naj kak mod razcepi tole temo na 2 dela, preimenuje spodnji del v EBEL in premakne v Razno
Zdaj pa naj kak mod razcepi tole temo na 2 dela, preimenuje spodnji del v EBEL in premakne v Razno
petarda
Bob in Ruki--kaj sem vama včerej na bazarju rekel? koliko da bo danes?
sicer pa res k**** za Olimpijo...Bli so z eno nogo že prvaki na koncu so pa v enem dnevu tik pred dokončnim porazom. Pa še Westlund je poškodovan, za Groznika so pa avstrijci poskrbeli tako da so mu dal 5 tekem kazni in ga letos več ne bo
Bob in Ruki--kaj sem vama včerej na bazarju rekel? koliko da bo danes?
sicer pa res k**** za Olimpijo...Bli so z eno nogo že prvaki na koncu so pa v enem dnevu tik pred dokončnim porazom. Pa še Westlund je poškodovan, za Groznika so pa avstrijci poskrbeli tako da so mu dal 5 tekem kazni in ga letos več ne bo
Off topic. Pa vendarle.
Sicer res nerazumljiva napaka olimpijine administracije, ki pa po drugi strani ni čisto nič vplivala na rezultat 4. tekme. Groznik ni stopil na led, še na klopi ni bil. Po nesreči je njegovo ime ostalo v zapisniku.
Za moje pojme zmaga salzburških miljonov nad slovenskim klubom. Vodilni v EBLU pač ne spustijo priložnosti, da neavstrijskemu klubu vržejo poleno pod noge. Teh je bilo danes pač preveč. Zdaj sem prepričan, da nikoli noben neavstrijski klub ne bo prvak v tem tekmovanju. Slabo za ligo.
Čestitke predsedniku EBEL Kaltu za odločitev, prav tako čestitam tudi kapetanu Salzburga Kaltu.
In iskrene čestitke vsem tistim, ki držite pesti za Salzburg. Dvojna zmaga v enem dnevu, to ni od muh.
Sicer res nerazumljiva napaka olimpijine administracije, ki pa po drugi strani ni čisto nič vplivala na rezultat 4. tekme. Groznik ni stopil na led, še na klopi ni bil. Po nesreči je njegovo ime ostalo v zapisniku.
Za moje pojme zmaga salzburških miljonov nad slovenskim klubom. Vodilni v EBLU pač ne spustijo priložnosti, da neavstrijskemu klubu vržejo poleno pod noge. Teh je bilo danes pač preveč. Zdaj sem prepričan, da nikoli noben neavstrijski klub ne bo prvak v tem tekmovanju. Slabo za ligo.
Čestitke predsedniku EBEL Kaltu za odločitev, prav tako čestitam tudi kapetanu Salzburga Kaltu.
In iskrene čestitke vsem tistim, ki držite pesti za Salzburg. Dvojna zmaga v enem dnevu, to ni od muh.
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Tkole bom napisu... Uživajte še teli dobri 2 uri, ki sta ostali do jutri, kajti tole bo tudi edino kar lahko proslavljate. Državc je namreč naš
Je pa tudi že prepovedano navijati za Olimpijo, mogoče do torka prepovejo celo igranje za Olimpijo. Premalo kart za navijače, prepoved speakerju spodbujat svoje navijače, kaj vse še Salzburg lahko doseže. Če ne gre iz igre, kljub pomoči sodnikov, bo pa prek vsega ostalega prišla zmaga v domač, oblazinjen žep. Škoda nadaljnih besed zgubljat, ve se kdo je moralni zmagovalec.