# # # #

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

risar_69
STRIPOHOLIK

# # # #

Post by risar_69 »

Tole sem našel na stripovi.com pod svaštaro.
Mah, malo zjebancije ne škodi, le da ima vse svoje meje.
Dober je Diderotov članek, tu sem se še posebej nasmejal.
Pa si poglejte:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=29599

Tule vidite kaj dela politika iz ljudi, totalne, da ne rečem kaj.
Žalostno je, da to pogreje buče, ki niso zmožne normalno razmišljati in rodi se nasilje.
Mah, moje mnenje je, da bi bilo pametno, če ljudje sploh odkrižajo politiko.
Ok, zajebancija pa je potrebna, sploh v teh časih.
:D :D
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Na žalost, ne mogu da se uključim na Stripove.com, pa ču pisati ovdje.
Ok, da bi svi mi (tu mislim i na hrvate) imali smisao za humor, kao Britanci, bilo bi vrlo zanimljivo, ali tako dodje do jebanja.Zašto? Pitam se, imam puno prijatelja i po hrvatskoj i uvek se zezamo-normalno komuniciramo i ponekad koji vic-humor padne i na politiku. Znam da je puno ljudi povredjenih zbog rata. Pa ko je kriv za rat? Ljudi? Ma nemojte a jebena politika? Šta je s njom?
A da bi se zbog toga poubijali medjusobno-žalim vas.
Bolje bi bilo, da ljudi medusobno komuniciraju normalno. I ja sam pročitao Sonorin tekst a i od Diderota. Pa ok. Idemo dalje.
Pozdravljam sve, sa kojima imam normalan odnos, a ti ljudi su svugdje, u Dalmaciji, Rijeki, Zagrebu, Beogradu, Nišu, Novom sadu, Makedoniji,....
I molim vas, ne padajte na ovakve provokacije-ljudi čemo uvek ostati ljudi, tu mislim na dobre ljudi. A one zle-odjebi!

A zajebancija na račun politike, jer ju mrzim, se mi svidja i nemam protiv tih tekstova baš puno, kao ona trkača staza oko Slovenije. Nisam povredjen zbog toga.Ali donekle, sve ima svoje granice.
Last edited by risar_69 on 16.03.2008 18:53:29, edited 1 time in total.
gagi

razno

Post by gagi »

Tako je, bez politike, ja isto imam prijatelje u svim delovima bivse nam, zajednicke drzave, nikad mi nije bilo bitno ko je ko po nacionalnosti, a i danas se rado cujem telefonom sa pojedinim prijateljima i normalno pricamo o stripovima, postujemo jedni druge i to je to, ziveli!!! :wink:
Kaži Lali šta ti fali, sve će Lala da nabavi !!!
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

E, bravo!
Moramo da osnujemo klub-dobrih ljudi i njihovih zanimanja-hobi, žene,...
Ne to nije bijeg od toga što se danas dešava po svijetu, nego normalni život.
Čestitam Gagi, ti si pravi čovjek.
:yes:

Evo i himne:POŠTOVANJE, PRIJATELJSTVO I LJUBAV DO SVEGA ŠTO JE LJEPO!
gagi

razno

Post by gagi »

Uhhhh, gde me nadje, zene, zene i samo zene, ajmo da osnujemo klub, tebe biramo za predsednika! :P :P :P
Gusar

Post by Gusar »

Pri Stripovi.com je pač tako, da imajo ogromno uporabnikov in pri taki masi še dosti prej najdeš pametnjakoviče, ki blebetajo neumnosti.
Bedakov je dosti pri vseh narodih in tudi Hrvati niso pri tem izjema, prej obratno.
Drugače podpiram "zdravo" zajebancijo na svoj pa tudi na drugi račun, ampak motijo me dvojna merila.
V konkretnem primeru je Hrvat blebetal neumnosti o Sloveniji in Slovencih, ampak je to izpadla kot šala. :roll:
Ok.
Ampak v obratnem primeru bi pa Slovenec(ali kak drug nehrvat), ki bi odprl podoben topic, kjer bi trosil take "šale" o Hrvaški in Hrvatih tako letel s foruma kot je dolg in širok.
GOTOF JE!
gagi

razno

Post by gagi »

Svake sale na racun necije drzave su neukusne i ne znam zasto ne zakljucaju taj topic?
A u pravu si da bi svaki drugi leteo sa foruma kad bi pisao nesto takvo! :roll:
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Opet ne mogu do vas: Stripovi.com, ali je zanimljivo.
Pa, Gagi napravičemo društvo :lol: (Žene ujedinite se i naše ste!)
Popularni Milan onaj Josip Pejaković je da padneš dole od smjeha, kao i Pervan zavodnici-dobar je prvi Dalajlama.
A ti Zagorsky idi na Youtube i tamo imaš Musa Pusa- a zove se Audicija-samo upiši.
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Ne da mi, moram da napišem i ovo.
Srbski i Bosanski humor su najbolji!!
:D
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Gusar, Sonorin tekst je res žaljiv. Res pa je, da so tudi določeni ljudje na hrvaškem prizadeti, zaradi vsega kar se dogaja, spet politika. On, ti in jaz tu ne moremo spremeniti nič. Spremenimo le toliko, da bi z normalnim odnosom prišli dalj kot z žalitvami. Meni se tak človek, kot je on smili.Je pomilovanja vreden. Pač.
Dylan

Post by Dylan »

Hrvati so bili in bodo najbolj zahrbten narod EX-YU (jasno, da ne velja za vsakega posameznika). Imaš budale, ki nasedajo dnevni politiki, in podpihujejo sovraštvo do dežurnih krivcev - slovencev. Će ni kruha so pa vsaj igre. Že Ježek je rekel, da je potrebno na meji narediti zid, enkrat na leto pogledati čez in reči "Ko vas jebe!" Glede na to kaj se da prebrati na raznoraznih forumih po vnovični ukinitvi tiste njihove fiktivne cone, se jaz bojim iti na hrvaško.
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Res da tudi mene ne vleče v More comics in Libelus, pa bi šel z veseljem-ni za iti ob takem času. Dylan, ko si že omenil Ježka, bi bilo krasno, ko bi napisali še kaj o njemu, saj se mi zdi da je bil en največjih, če ne kar največji humorist v sloveniji.
Tudi z morjem ne vem kako bo letos, bom šel kar v kako Grčijo, Španijo ali kam dalj...
Dylan

Post by Dylan »

Ja, pač šala na Ježkov način... itak, šala ni smešna, če ne vsebuje pol resnice.. Jaz bom tudi kenslal hrvaško morje letos, saj si ne želim nobenih nevšečnosti, ne zdi se mi pa produktivno, katerega koli hrvata na mestu konflikta prepričevati v "svoj" prav. Gremo v Grčijo, Turčijo al pa kej ;)
diderot2

Post by diderot2 »

Dylan, podpišem vse kar si napisal

ko sem kolegu povedal te stvari, se je samo zarežal

pa i šire,
je odvrnil

saj razumeš?
:wink:
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

"Ignore" je najboljša rešitev. Ne prepiraj se z norci, ker občinstvo ne bo opazilo razlike.
Post Reply