Bazar v MB - 23.02.08 od 10-15h
Moderators: TomDar, jang, Corto, Mioke
Bazar v MB - 23.02.08 od 10-15h
Pozdravljeni, po dolgih 4 mesecih, ponovno strip bazar v Mariboru, nismo se videli dolgo časa, zadnjič je bilo lani 27.10.07
Torej v soboto 23.02.2008 bo v Mariboru STRIP BAZAR, na katerem bo sodelovalo Društvo ljubiteljev stripov STRIPOHOLIK. Kot vedno bo kraj dogajanja Kulturni Inkubator, Koroška c. 18 (Karta)
Obeta se nam strip bazar, ter ostale zadeve povezane s stripi.
S seboj bomo imeli vse pretekle in nove številke slovenske mesečne revije STRIP BUMERANG (1-16), ter albume založbe RISAR.
NOVO: Dobiti se bo dalo novo številko JEREMIAH: ESRI GRE DOBRO!
Društvo stripoholik, bo imelo s seboj še svežno novo številko fanzina STRIPOHOLIK # 6 (tudi za nazaj se bodo dale dobiti števlike) ter majice društva stripoholik.
Striparska ponudba bo pestra, za vsakogar nekaj. Zato vse skupaj vabim, da se po dolgem času dobimo in kako rečemo !
Najbolje je,da mi pišete čimprej, kaj vas zanima (in celo pošljete spisek) pa vam to tudi dostavim (oziroma je večja verjetnost, da se kaj ne pozabi)
Vabljeni!
Torej v soboto 23.02.2008 bo v Mariboru STRIP BAZAR, na katerem bo sodelovalo Društvo ljubiteljev stripov STRIPOHOLIK. Kot vedno bo kraj dogajanja Kulturni Inkubator, Koroška c. 18 (Karta)
Obeta se nam strip bazar, ter ostale zadeve povezane s stripi.
S seboj bomo imeli vse pretekle in nove številke slovenske mesečne revije STRIP BUMERANG (1-16), ter albume založbe RISAR.
NOVO: Dobiti se bo dalo novo številko JEREMIAH: ESRI GRE DOBRO!
Društvo stripoholik, bo imelo s seboj še svežno novo številko fanzina STRIPOHOLIK # 6 (tudi za nazaj se bodo dale dobiti števlike) ter majice društva stripoholik.
Striparska ponudba bo pestra, za vsakogar nekaj. Zato vse skupaj vabim, da se po dolgem času dobimo in kako rečemo !
Najbolje je,da mi pišete čimprej, kaj vas zanima (in celo pošljete spisek) pa vam to tudi dostavim (oziroma je večja verjetnost, da se kaj ne pozabi)
Vabljeni!
Last edited by TomDar on 17.03.2008 19:49:15, edited 2 times in total.
Odstrani se pošast!
kupim, tudi bumerange če maš do 14Nobody wrote:s sabo v MB bom imel:
Asterix (založba Egmont): knjiga 1 in knjiga 2
Lucky Luke (Izvori): #1 do #5
Bernard Prins (Marketprint): #1 do #13
Komanča (Marketprint): #1 do #10
StripBumerang #1 do #10
stripi se prodajajo po junaku v kompletu, ohranjenost je 5+ do glanc
Nobody, sm prišu na bazar komaj ob 14-ih. Nism mogu prej, je nekaj nepričakovano prišlo v službi. Sm mel za tebe s sabo. Javi se mi, ko boš kaj v MB, pa ti predam stvar pa še na pir skočima. Sorry, k nism prišu prej, da bi se vidla. Me je pa Dare zopet razveselil z novim Bumerangom in pa Torgalom 
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli