V Cleju bo 15. novembra s pričetkom ob 18 uri v Levstikovi sobi Osrednje knjižnice Celje - Muzejski trg 1A predstavitev:
PRVEGA SLOVENSKEGA EPSKEGA FANTASTIČNEGA ROMANA:
VITEZI IN ČAROVNIKI: Indigo otroci
Avtor bo podal predvsem zanimivosti "izza scene" in navrgel nekaj zanimivosti, ki "poganjajo" zgodbo.
Zatem bo pogostitev v stilu romana.
VSI VABLJENI, VSI DOBRODOŠLI
Predstavitev knjige
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Predstavitev knjige
Umetnost je vse, kar je ustvarjeno z ljubeznijo
Predstavitev
Najbrž bom tudi v Ljubljani naredil predstavitev - računam na december.
Glede odlomka - končno besedilo je še bolj zloščeno in tekoče.
Glede odlomka - končno besedilo je še bolj zloščeno in tekoče.
Gimnazija Litija
Kje in kdaj so te večeri in kdo je kontaktna oseba? Vsekakor pridem povsod, kjer je interes za F & ZF.
so na gimnaziji litija. nimam pa pojma kako pogosti so. slišal sem, da so dobri, zadnjič sem šel pač pogledat, ker pač poznam nejca in sem blizu doma.
najbolje, da pišeš na tajnistvo@gimnazija-litija.si in bodo že sami videli kaj in kako.
najbolje, da pišeš na tajnistvo@gimnazija-litija.si in bodo že sami videli kaj in kako.
Hvala
Hvala za link.
Predstavitev bo tudi v Ljubljani, v Knjižnici Otona Zupančiča v centru Ljubljane. Predstavitev bo predvidoma 5. decembra s pričetkom ob 18 uri (teden ali več prej bodo zunaj plakati).
Predstavitev bo tudi v Ljubljani, v Knjižnici Otona Zupančiča v centru Ljubljane. Predstavitev bo predvidoma 5. decembra s pričetkom ob 18 uri (teden ali več prej bodo zunaj plakati).