Marvelovi stripi v slovenščini
Moderators: TomDar, jang, Corto, Mioke, Ruki
-
sigismundus
- STRIPOHOLIK
Marvelovi stripi v slovenščini
Galerija Marvelovih in DCjevih stripov v slovenščini (naslovnice):
http://striparna.com/stripofili/corto/slo_marvel.htm
no, tole sem prebral v vikendu, 12. oktobra, kot komentar k filmu možje x 2
"Igor Prassel, urednik slovenskega stripovskega magazina Stripburger, pravi, da nimamo še nobeneda Marvelovega stripa v slovenščini."
mislam, no
da takšno budalaštino izjavi nekdo, ki se očitno ima za poznavalca stripa...
mislam, no
če bi jaz izjavil kaj takega, bi se mi smejala cela bivša juga
in bil bi strokovno mrtev
ona ti blekne to traparijo in ostane živ
no, takole, vem vsaj za 4 edicije, ki so objavljale Marvelove stripe v slovenščini
1. edicija dveh spidermanov in šestih X-menov v barvah. to je edicija, ki je na hrvaškem prišla že do številke 36. vse lepo v barvah, edicija specializirana za Marvelove stripe. Pri nas izšlo 8 zvezkov
2. zvitorepec. objavljeni so bili stripi: Marvel, X-men, daredevil in morda še kaj
3. edicija Moria. objavljeni so bili Punisher, Conan (takrat je bil še Marvelov) in še nekaj (pozabil pač)
4. politikin zabavnik. v slovenščini so bili objavljeni tudi nekateri Marvelovi junaki
ma, mislam
pa menda niste mislili, da ne bom rekel bobu bob
da bom tiho, ko tak ignorant klobasa o stripih takšne neumnosti
samo to bom še rekel, da je izjava urednika Stripburgerja samo ogledalo stripovskemu izmečku, ki ga izdaja
z davkoplačevalskim denarjem, seveda
http://striparna.com/stripofili/corto/slo_marvel.htm
no, tole sem prebral v vikendu, 12. oktobra, kot komentar k filmu možje x 2
"Igor Prassel, urednik slovenskega stripovskega magazina Stripburger, pravi, da nimamo še nobeneda Marvelovega stripa v slovenščini."
mislam, no
da takšno budalaštino izjavi nekdo, ki se očitno ima za poznavalca stripa...
mislam, no
če bi jaz izjavil kaj takega, bi se mi smejala cela bivša juga
in bil bi strokovno mrtev
ona ti blekne to traparijo in ostane živ
no, takole, vem vsaj za 4 edicije, ki so objavljale Marvelove stripe v slovenščini
1. edicija dveh spidermanov in šestih X-menov v barvah. to je edicija, ki je na hrvaškem prišla že do številke 36. vse lepo v barvah, edicija specializirana za Marvelove stripe. Pri nas izšlo 8 zvezkov
2. zvitorepec. objavljeni so bili stripi: Marvel, X-men, daredevil in morda še kaj
3. edicija Moria. objavljeni so bili Punisher, Conan (takrat je bil še Marvelov) in še nekaj (pozabil pač)
4. politikin zabavnik. v slovenščini so bili objavljeni tudi nekateri Marvelovi junaki
ma, mislam
pa menda niste mislili, da ne bom rekel bobu bob
da bom tiho, ko tak ignorant klobasa o stripih takšne neumnosti
samo to bom še rekel, da je izjava urednika Stripburgerja samo ogledalo stripovskemu izmečku, ki ga izdaja
z davkoplačevalskim denarjem, seveda
tisti, ki sanja tuje sanje
Re: marvelovi stripi v slovenščini
A ni bilo spidermanov še več, tam okoli 6 komadov?sigismundus wrote:edicija dveh spidermanov in šestih X-menov v barvah. to je edicija, ki je na hrvaškem prišla že do številke 36. vse lepo v barvah, edicija specializirana za Marvelove stripe. Pri nas izšlo 8 zvezkov
Po vsem tem lahko pričakujemo še posebno številko z Marvelovimi junaki v slovenščini. Prvič.
Last edited by risar_69 on 23.10.2007 11:13:42, edited 1 time in total.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!