DD Gigant 9 (pirat)
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
DD Gigant 9 (pirat)
pirat seveda.
Cena 9 evrov.
Cena 9 evrov.
Aco je iz Ribnice. Vendar če je ta pirat izdelan v Banja Luki potem ga on ne bo imel, ker je odklonil da bo prodajal njihove pirate. Ker so slabše kvalitete od srbskih, cene pa so iste. In zaradi tega so v Banja Luki pirati sklenili da v ceno spada tudi poštnina za evropo, ki je prej znašala okoli 2 evra po stripu.
Ramath je pa nick stripofila iz Banja Luke, ki po novem pokriva področje Slovenije z pirati iz tega mesta. On mi je tudi javil to novico, ker mi dobavlja pirate.
Kdor Ramatha pozna in želi ta strip naj ga kontaktira. Če pa kdo želi mu pa jaz lahko pomagam do kontakta.
Bo dovolj šifranta
Ramath je pa nick stripofila iz Banja Luke, ki po novem pokriva področje Slovenije z pirati iz tega mesta. On mi je tudi javil to novico, ker mi dobavlja pirate.
Kdor Ramatha pozna in želi ta strip naj ga kontaktira. Če pa kdo želi mu pa jaz lahko pomagam do kontakta.
Bo dovolj šifranta
Jaz čakam na Acotov odgovor, imam veliko raje da mi strip nekdo pripelje z avtom (in malenkost ceneje) kot pa po pošti.
Sicer ne vem kako lahko Ramath pokriva Slovenijo če me je prav on pred mesecem usmeril na Acota, da po dogovoru on pokriva Slovenijo.
Pa cena cena 9 eurov za naročila iz tujine je 'krneki', seveda moraš poslat 10.
Sicer ne vem kako lahko Ramath pokriva Slovenijo če me je prav on pred mesecem usmeril na Acota, da po dogovoru on pokriva Slovenijo.
Sicer pa ima po novem po posebnem naročilu Bonelli pirate tudi Buch, po kakšni ceni pa ne vem (osebno me niti ne zanima).Sto se tice ovih novih DD pirata za to kontaktiraj Acu, odsad je on ''ovlasten' za trziste Slovenije i preko njega ces moci dobijati sve pirate koji ubuduce budu izlazili i po nizim cijenama nego inace
Točno da je bil Aco mišljen da bo pokrival tudi Slovenijo in je tudi imel nekaj njihovih stripov. Vendar je pozneje popizdil, ker so bli zelo slabe kvalitete (posebej Keri št. 3, ki je imel 6 strani skoraj popolnoma belih) in jim je sporočil da ga je sram prodajat tako robo po taki ceni.BuDi wrote:Jaz čakam na Acotov odgovor, imam veliko raje da mi strip nekdo pripelje z avtom (in malenkost ceneje) kot pa po pošti.
Sicer pa ima po novem po posebnem naročilu Bonelli pirate tudi Buch, po kakšni ceni pa ne vem (osebno me niti ne zanima).Sto se tice ovih novih DD pirata za to kontaktiraj Acu, odsad je on ''ovlasten' za trziste Slovenije i preko njega ces moci dobijati sve pirate koji ubuduce budu izlazili i po nizim cijenama nego inace
Tako da je Ramath dobil tudi Slovenijo.
No, javi kaj ti bo Aco odgovoril.
Buch bo pa spet nabil ceno do neba, vsaj bojim se da bo tako.