rešiti, kot da nalepi nalepko namesto napisa

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
by Markos:riordan wrote:Najbrž nihče ne ve kaj več, ampak vprašat ni greh...
Kaj mislite, kaj bojo Hrvati objavljali v teh Zagor Gigantih? Sledi to kaki italijanski seriji ali je to njihova pogruntavščina tako kot Zagor Klasik? Ne da se mi tega iskat po stripovi.com, ve kdo kaj?
Jaz ne vem, kaj naj s tem počnem... Jaz zbiram po številkah in ne različnih izdaj. To se meni ne zdi smiselno, pa tudi denarja za to nimam. Zato ne vem, če bi to kupil, ko pride k nam. Zgodbo že imam, ker je že izšla v Extra seriji, samo za A4 in barve pa ne dam denarja ven. Se bojim, da je z večjim formatom samo bolj prazno pri Bonellijih - samo če pogledamo DD Gigant, ni nič posebnega, pravzaprav bi meni izgledal bolje v standardnem formatu in se mi zdi, da gre tu bolj za cuzanje keša iz zbiralcev kot karkoli drugega. Enako je z barvnimi izdajami, ki so tudi bolj tako tako. Vsaj meni ni všeč tak način koloriranja, kjer je vse v enem odtenku in od črte do črte, da zgleda kot pobarvanka.
Tako da si jaz tega ne mislim kupovat, če bodo objavljali zgodbe, ki so že izšle. Če ne, ampak bojo objavljali tudi kaj, kar še ni bilo objavljeno, pa je to druga zgodba. Potem bom prvo številko pač kupil in požrl.
Kaj torej mislite?
Saj mogoče bo prvi Gigant prišel k nam, ko bo izšel na hrvaškem drugi, kar je praksa pri večini izdaj, potem se bo že mogoče kaj več vedelo.