Uuuf, res upam de bo ze jutr v trafikah - ampak v vecih trafikah, ne samo v Lj ali vecjih mestih.Nobody wrote:grebator![]()
jaz grem po moj izvod jutri v trafiko - vsaj upam da je datum izida točen
STRIP BUMERANG - slovenska revija svetovnih vrhuncev stripa
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Po Buchovih informacijah, naj bi bil Strip bumerang dostopen v Večerovih trafikah.Alek wrote:Uuuf, res upam de bo ze jutr v trafikah - ampak v vecih trafikah, ne samo v Lj ali vecjih mestih.Nobody wrote:grebator![]()
jaz grem po moj izvod jutri v trafiko - vsaj upam da je datum izida točen
Bolj praktična in cenejša varianta je, da se naročite na revijo.
Vsaj jaz bom tako naredil.
Tako, strip imajo tudi druge trafike ampak vse samo en izvod... ko sem iskal glanc strip sem bil v štirih trafikah, povsod so imeli samo en izvod in povsod so mi prodajalke trdile, da je to edini ki so ga dobili. V treh je bil poleg Cicibana, precej daleč stran od npr. Ludensa.
Aja, papir je ZELO občutljiv na vlago... naročniki naslednji mesec obvezno poročajte če zadeva pride v polivinilu.
Poleg tega nikjer ne piše kdo je avtor kakšnega od tekstov in kdo stripe prevaja.
Aja, papir je ZELO občutljiv na vlago... naročniki naslednji mesec obvezno poročajte če zadeva pride v polivinilu.
Poleg tega nikjer ne piše kdo je avtor kakšnega od tekstov in kdo stripe prevaja.
Last edited by BuDi on 22.11.2006 12:54:01, edited 2 times in total.
Ja, tudi jst sm dobu strip v Radovljici, pa je tudi rekla da je edini izvod, ki ga je dobila. No, malo skoda, sam jst se ne sekiram, imam gaBuDi wrote:Tako, strip imajo tudi druge trafike ampak vse samo en izvod... ko sem iskal glanc strip sem bil v štirih trafikah, povsod so imeli samo en izvod in povsod so mi prodajalke trdileda je to edini ki so ga dobili. V treh je bil poleg Cicibana, precej daleč stran od npr. Ludensa.
Smrdi pa tut ko svina
Skupnost, istost, stalnost.
Hm,
Grem še jaz zdaj na dež, po svoj izvod, če je edini malo dvomim da ga bom dobil, ker so tukaj same tri dva in delove trafike v okolici...
Če je to res da je samo po izvod, potem me malo skrbi glede končne prodaje ?
Obstajata pa dve varianti, prednaročilo-naročniško, kjer plačaš za celo leto vnaprej. ali pa da bi skupaj naročili, kot delamo recimo z naročili iz BG in ZG
Zato me zanima, če bi bilo interesantno da bi recimo za svako cifro vedeli koliko nas bo in naročimo skupaj, prevzamemo pa v striparnici STRIPOHOLIK ????. Tako ni letanja po trafikah in po vsakrkšnem vremenu
Grem še jaz zdaj na dež, po svoj izvod, če je edini malo dvomim da ga bom dobil, ker so tukaj same tri dva in delove trafike v okolici...
Če je to res da je samo po izvod, potem me malo skrbi glede končne prodaje ?
Obstajata pa dve varianti, prednaročilo-naročniško, kjer plačaš za celo leto vnaprej. ali pa da bi skupaj naročili, kot delamo recimo z naročili iz BG in ZG
Zato me zanima, če bi bilo interesantno da bi recimo za svako cifro vedeli koliko nas bo in naročimo skupaj, prevzamemo pa v striparnici STRIPOHOLIK ????. Tako ni letanja po trafikah in po vsakrkšnem vremenu
Odstrani se pošast!
glede na to da je naklada 1000 izvodov in da gre nekaj izvodov k Buchu, pa v MC, Libellus, Omen in še kam, dosti več kot 1 izvod tudi ne more it na trafiko. Važno je da je dosegljiva po celi Sloveniji in po parih številkah se bo videl utrip cele države. Bodo pa potem prerazporejali na mesta kjer se proda.
Enako tudi pri nas - le 1 izvodjang wrote:glede na to da je naklada 1000 izvodov in da gre nekaj izvodov k Buchu, pa v MC, Libellus, Omen in še kam, dosti več kot 1 izvod tudi ne more it na trafiko. Važno je da je dosegljiva po celi Sloveniji in po parih številkah se bo videl utrip cele države. Bodo pa potem prerazporejali na mesta kjer se proda.
Nobody bo verjetno zelo vesel, ker sem odnesel edinega, no vseeno ima na razpolago še veliko trafik

ejga, ka pa ti kradeš Stancu stripe po Radolci? Po jih pa on men na BleduAlek wrote:Ja, tudi jst sm dobu strip v Radovljici, pa je tudi rekla da je edini izvod, ki ga je dobila. No, malo skoda, sam jst se ne sekiram, imam gaBuDi wrote:Tako, strip imajo tudi druge trafike ampak vse samo en izvod... ko sem iskal glanc strip sem bil v štirih trafikah, povsod so imeli samo en izvod in povsod so mi prodajalke trdileda je to edini ki so ga dobili. V treh je bil poleg Cicibana, precej daleč stran od npr. Ludensa.
Aja, papir je ZELO občutljiv na vlago... naročniki naslednji mesec obvezno poročajte če zadeva pride v polivinilu.![]()
Smrdi pa tut ko svina![]()