STRIP BUMERANG - slovenska revija svetovnih vrhuncev stripa

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

Nobody wrote:grebator :wink:

jaz grem po moj izvod jutri v trafiko - vsaj upam da je datum izida točen
Uuuf, res upam de bo ze jutr v trafikah - ampak v vecih trafikah, ne samo v Lj ali vecjih mestih.
Skupnost, istost, stalnost.
mike

Post by mike »

Jah, u lipoj njihovoj je najprej Zagreb, par dni kasneje pa ostale "vasi" :D .
Blackjack.
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Alek wrote:
Nobody wrote:grebator :wink:

jaz grem po moj izvod jutri v trafiko - vsaj upam da je datum izida točen
Uuuf, res upam de bo ze jutr v trafikah - ampak v vecih trafikah, ne samo v Lj ali vecjih mestih.
Po Buchovih informacijah, naj bi bil Strip bumerang dostopen v Večerovih trafikah.
Bolj praktična in cenejša varianta je, da se naročite na revijo.
Vsaj jaz bom tako naredil.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

samo v Večerovih trafikah?!
tu pri nas jih ni, verjetno so samo na štajerskem :evil:

eh, bo že.
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

In koliko je v Ljubljani večerovih trafik ? 0 ?
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović.
Registriraj.si domeno.
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

Tako, strip imajo tudi druge trafike ampak vse samo en izvod... ko sem iskal glanc strip sem bil v štirih trafikah, povsod so imeli samo en izvod in povsod so mi prodajalke trdile, da je to edini ki so ga dobili. V treh je bil poleg Cicibana, precej daleč stran od npr. Ludensa.

Aja, papir je ZELO občutljiv na vlago... naročniki naslednji mesec obvezno poročajte če zadeva pride v polivinilu.

Poleg tega nikjer ne piše kdo je avtor kakšnega od tekstov in kdo stripe prevaja.
Last edited by BuDi on 22.11.2006 12:54:01, edited 2 times in total.
Registriraj.si domeno.
Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

BuDi wrote:Tako, strip imajo tudi druge trafike ampak vse samo en izvod... ko sem iskal glanc strip sem bil v štirih trafikah, povsod so imeli samo en izvod in povsod so mi prodajalke trdileda je to edini ki so ga dobili. V treh je bil poleg Cicibana, precej daleč stran od npr. Ludensa.

Aja, papir je ZELO občutljiv na vlago... naročniki naslednji mesec obvezno poročajte če zadeva pride v polivinilu.
Ja, tudi jst sm dobu strip v Radovljici, pa je tudi rekla da je edini izvod, ki ga je dobila. No, malo skoda, sam jst se ne sekiram, imam ga :twisted:

Smrdi pa tut ko svina :lol: :lol:
Skupnost, istost, stalnost.
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

Hm,
Grem še jaz zdaj na dež, po svoj izvod, če je edini malo dvomim da ga bom dobil, ker so tukaj same tri dva in delove trafike v okolici...
Če je to res da je samo po izvod, potem me malo skrbi glede končne prodaje ?
Obstajata pa dve varianti, prednaročilo-naročniško, kjer plačaš za celo leto vnaprej. ali pa da bi skupaj naročili, kot delamo recimo z naročili iz BG in ZG

Zato me zanima, če bi bilo interesantno da bi recimo za svako cifro vedeli koliko nas bo in naročimo skupaj, prevzamemo pa v striparnici STRIPOHOLIK ????. Tako ni letanja po trafikah in po vsakrkšnem vremenu
Odstrani se pošast!
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

Jaz sem za skupno naročilo
Registriraj.si domeno.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

glede na to da je naklada 1000 izvodov in da gre nekaj izvodov k Buchu, pa v MC, Libellus, Omen in še kam, dosti več kot 1 izvod tudi ne more it na trafiko. Važno je da je dosegljiva po celi Sloveniji in po parih številkah se bo videl utrip cele države. Bodo pa potem prerazporejali na mesta kjer se proda.
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

jang wrote:glede na to da je naklada 1000 izvodov in da gre nekaj izvodov k Buchu, pa v MC, Libellus, Omen in še kam, dosti več kot 1 izvod tudi ne more it na trafiko. Važno je da je dosegljiva po celi Sloveniji in po parih številkah se bo videl utrip cele države. Bodo pa potem prerazporejali na mesta kjer se proda.
Enako tudi pri nas - le 1 izvod :cry:

Nobody bo verjetno zelo vesel, ker sem odnesel edinega, no vseeno ima na razpolago še veliko trafik
Image
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

:cry_lol: za drobni tisk
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

BuDi wrote:Jaz sem za skupno naročilo
Tudi jaz.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

Alek wrote:
BuDi wrote:Tako, strip imajo tudi druge trafike ampak vse samo en izvod... ko sem iskal glanc strip sem bil v štirih trafikah, povsod so imeli samo en izvod in povsod so mi prodajalke trdileda je to edini ki so ga dobili. V treh je bil poleg Cicibana, precej daleč stran od npr. Ludensa.

Ja, tudi jst sm dobu strip v Radovljici, pa je tudi rekla da je edini izvod, ki ga je dobila. No, malo skoda, sam jst se ne sekiram, imam ga :twisted:

Smrdi pa tut ko svina :lol: :lol:
ejga, ka pa ti kradeš Stancu stripe po Radolci? Po jih pa on men na Bledu :twisted:
mike

Post by mike »

Nabavil. Izredno zadovoljen! Odlicen papir, tisk, disi, deluje trdno, kompaktno... Skratka fantasticno!
Blackjack.
Post Reply