DD Gigant 9 (pirat)
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Adnan Hodžič? Od kod pa je ta? Pa ne iz Jesenic?
Last edited by Xabaras on 02.06.2005 14:51:50, edited 1 time in total.
nabavli so mi frendi iz Beograda, ne vem od koga, verjetno preko Darkwoodawiz wrote:malkovic pri komu si pa narocil?
ne zaupam Adnanu, enkrat mi je hotu za tri stripke, manj kot 250 gramov, zaračunat 1600 sit poštnine, Lopovluk. Sej so bli poceni stripi, sam da bo služu na poštnini, to pa se mi ne zdi fer. Za hrvaško recimo dowiz wrote:jst pa Budi bova verjetno dobila vsak svojega pri Adnanu Hodžiču..
pol kile cca. 700 sit. Koliko pa tebi zaračuna poštnino, mogoče se še jest pa xabaras pridružmo.
wiz wrote:jst od Ramatha čakam še unga k ma 4 zgodbe...
to misliš unga ki je prvi izšel od tega piratskega navala sedaj, men tud ta manjka sam sem slišal da je ta izredno slabo narejen, pa sam poglej kakšno naslovnico ima-katastrofa, to je mešanca alamanaha in giganta se mi zdi.
malkovic wrote:nabavli so mi frendi iz Beograda, ne vem od koga, verjetno preko Darkwoodawiz wrote:malkovic pri komu si pa narocil?
ne zaupam Adnanu, enkrat mi je hotu za tri stripke, manj kot 250 gramov, zaračunat 1600 sit poštnine, Lopovluk. Sej so bli poceni stripi, sam da bo služu na poštnini, to pa se mi ne zdi fer. Za hrvaško recimo dowiz wrote:jst pa Budi bova verjetno dobila vsak svojega pri Adnanu Hodžiču..
pol kile cca. 700 sit. Koliko pa tebi zaračuna poštnino, mogoče se še jest pa xabaras pridružmo.
to misliš unga ki je prvi izšel od tega piratskega navala sedaj, men tud ta manjka sam sem slišal da je ta izredno slabo narejen, pa sam poglej kakšno naslovnico ima-katastrofa, to je mešanca alamanaha in giganta se mi zdi.wiz wrote:jst od Ramatha čakam še unga k ma 4 zgodbe...
z Adnanom sva zelo dobra prijatelja..nikoli me ni zafrknil za en tolar..podaril mi je kar nekaj stripov in dvd-jev med ostalimi tudi DD ZS 59 in DD HO 1....torej vem v kaj se spuščam...
da tistega....naj bi bil razprodan ampak jst sm si enga rezerviral takoj ko so jih nrdili
iščem--> DD Dnevnik: 40, 54, 57