nova policijska zakonodaja

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Poli 78
STRIPOHOLIK

Re: nova policijska zakonodaja

Post by Poli 78 »

Ruki wrote:Nisem še, pizdim se nad trenutno situacijo, ki jo je zakuhala ta vlada.
Saj bo Janša vse porihtal, tako kot vedno. :lol: :twisted: :whistle:

(sarkazem je v zraku)
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

Ruki wrote:Nisem še, pizdim se nad trenutno situacijo, ki jo je zakuhala ta vlada.
Samo ta vlada?
Gusar

Post by Gusar »

Ta vlada je samo nadaljevanje vseh prejšnjih slabih vlad s to razliko, da je ta zdajšnja še slabša.
GOTOF JE!
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

Gusar wrote:Ta vlada je samo nadaljevanje vseh prejšnjih slabih vlad s to razliko, da je ta zdajšnja še slabša.
Malo te bom popravil:
Ta slaba vlada je nadaljevanje vseh prejšnjih slabih vlad, vendar je ta imela smolo, da je padla pod vpliv
recesije oz. vpliv največjega brezdelja ljudi, zato ji je še slabše.
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

Ja, ubogi Pahor, je imel smolo, da je padel pod obdobje recesije. Uboga Kresalova, h kaki policijski zakonodaji se je morala zateči zaradi recesije. Ubogi Zoran, tako ubog, da je mestno redarstvo pooblaščeno že o vsem živem. Dober izgovor za pobasat v žep je tale recesija...
Poli 78
STRIPOHOLIK

Post by Poli 78 »

Ruki, lepo da te tako skrbi za dobrobit nas Ljubljančanov, glede na to, da ne živiš tu. :D

:wink:
Anything is possible
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

Poli 78 wrote:Ruki, lepo da te tako skrbi za dobrobit nas Ljubljančanov, glede na to, da ne živiš tu. :D

Kje pa živim?
Poli 78
STRIPOHOLIK

Post by Poli 78 »

Ruki wrote:
Poli 78 wrote:Ruki, lepo da te tako skrbi za dobrobit nas Ljubljančanov, glede na to, da ne živiš tu. :D

Kje pa živim?
Aha, ta oblazinjena soba torej je pri nas. :)
Maj mistejk. :wink:
Anything is possible
Gusar

Post by Gusar »

No, pa ko smo že pri policiji.
Omenil sem že, da na ptujskem območju zelo pogosto vidiš policajske patrulje, kako kje skriti za grmom popisujejo voznike, ki prekoračijo hitrost za nekaj kilometrov itd.
No, zadnjič pa mi je sestrična povedala naslednjo štorijo, v katero je bila tudi vpletena policija(oz naj bi bila).
S prijateljico sta si podnevi ogledali en koncert na prostem, ki je potekal pred eno ptujsko kavarno, no in čez čas je tja prišel tudi en pijan razgrajač, ki je najprej samo besedno motil koncert, ko pa ga je nekaj obiskovalcev opozorilo naj utihne se je umaknil, ampak se je čez čas vrnil z nekim kolom in potem kar tako iznenada enega obiskovalca lopnil po glavi tako hudo, da je ta potem s krvavo glavo padel v nezavest; sreča v nesreči je bila v tem, da je med obiskovalci koncerta bil tudi en zdravnik, ki je poskrbel za poškodovanca, saj bi se drugače celotna zadeva lahko končala tudi bolj tragično.
Lastnik kavarne je takoj po incidentu(po katerem se je ta razgrajač hitro porazgubil po ptujskih ulicah) poklical policijo, ki pa je prišla(2 policaja) šele po dobre pol ure, pa čeprav je policijska postaja od te kavarne oddaljena maksimalno 5 minut vožnje z avtom!!
Sicer ne vem, ali so potem izsledili tega nepridiprava, ampak tudi ta dogodek kaže(pa čeprav ne smemo posploševati), kako znajo biti policaji hitri, takrat ko je treba komu napisati kazen, ko pa je treba posredovati v kakšni vroči situaciji pa jih ponavadi ni blizu :o
GOTOF JE!
tilitili
STRIPOHOLIK

Post by tilitili »

Gusar wrote:... ko pa je treba posredovati v kakšni vroči situaciji pa jih ponavadi ni blizu :o
ponavadi prej pride pica kot policija (glej rukijev post pri vicih)
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

Gusar wrote:No, pa ko smo že pri policiji.
Omenil sem že, da na ptujskem območju zelo pogosto vidiš policajske patrulje, kako kje skriti za grmom popisujejo voznike, ki prekoračijo hitrost za nekaj kilometrov itd.
No, zadnjič pa mi je sestrična povedala naslednjo štorijo, v katero je bila tudi vpletena policija(oz naj bi bila).
S prijateljico sta si podnevi ogledali en koncert na prostem, ki je potekal pred eno ptujsko kavarno, no in čez čas je tja prišel tudi en pijan razgrajač, ki je najprej samo besedno motil koncert, ko pa ga je nekaj obiskovalcev opozorilo naj utihne se je umaknil, ampak se je čez čas vrnil z nekim kolom in potem kar tako iznenada enega obiskovalca lopnil po glavi tako hudo, da je ta potem s krvavo glavo padel v nezavest; sreča v nesreči je bila v tem, da je med obiskovalci koncerta bil tudi en zdravnik, ki je poskrbel za poškodovanca, saj bi se drugače celotna zadeva lahko končala tudi bolj tragično.
Lastnik kavarne je takoj po incidentu(po katerem se je ta razgrajač hitro porazgubil po ptujskih ulicah) poklical policijo, ki pa je prišla(2 policaja) šele po dobre pol ure, pa čeprav je policijska postaja od te kavarne oddaljena maksimalno 5 minut vožnje z avtom!!
Sicer ne vem, ali so potem izsledili tega nepridiprava, ampak tudi ta dogodek kaže(pa čeprav ne smemo posploševati), kako znajo biti policaji hitri, takrat ko je treba komu napisati kazen, ko pa je treba posredovati v kakšni vroči situaciji pa jih ponavadi ni blizu :o
Isto pri nas - policijska postaja Moste. Potrebovali vedno več kot uro, do celo 3 ur, da so se primajali do Fužin, kar bi jim vzelo načeloma dobrih 5 minut...
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

Image
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Na Postojnski ulici smo parkirali tudi s sodelavci in vem vsaj še za enega, ki je dobil zato lisice.
Tudi mene je prijazno na to opozorila ena od stanovalk, tako da sem sedel nazaj v avto in preparkiral.
alex
STRIPOHOLIK

Post by alex »

Corto wrote:Na Postojnski ulici smo parkirali tudi s sodelavci in vem vsaj še za enega, ki je dobil zato lisice.
Tudi mene je prijazno na to opozorila ena od stanovalk, tako da sem sedel nazaj v avto in preparkiral.
Parkiraj na Glinški (pravokotna na Postojnsko) in to na tisti strani, ki nima pločnika... Tam sem parkiral dolga leta, pa nikoli ni bilo problemov. Če pa si pozen, ti pa še vedno ostane parkiranje ob železniški progi. Potem pa hop čez Tržaško (prekršek :mrgreen: ), pa si na šihtu...
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

alex wrote:
Corto wrote:Na Postojnski ulici smo parkirali tudi s sodelavci in vem vsaj še za enega, ki je dobil zato lisice.
Parkiraj na Glinški (pravokotna na Postojnsko) in to na tisti strani, ki nima pločnika... Tam sem parkiral dolga leta, pa nikoli ni bilo problemov. Če pa si pozen, ti pa še vedno ostane parkiranje ob železniški progi. Potem pa hop čez Tržaško (prekršek :mrgreen: ), pa si na šihtu...
Glinška je isti problem, po novem zakonu nimaš tam kaj parkirati. Aha, vem na tisti strani misliš, ko je makadam, tam hitro zasedejo :)
Post Reply