Saj bo Janša vse porihtal, tako kot vedno.Ruki wrote:Nisem še, pizdim se nad trenutno situacijo, ki jo je zakuhala ta vlada.
(sarkazem je v zraku)
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Saj bo Janša vse porihtal, tako kot vedno.Ruki wrote:Nisem še, pizdim se nad trenutno situacijo, ki jo je zakuhala ta vlada.
Samo ta vlada?Ruki wrote:Nisem še, pizdim se nad trenutno situacijo, ki jo je zakuhala ta vlada.
Malo te bom popravil:Gusar wrote:Ta vlada je samo nadaljevanje vseh prejšnjih slabih vlad s to razliko, da je ta zdajšnja še slabša.
Kje pa živim?Poli 78 wrote:Ruki, lepo da te tako skrbi za dobrobit nas Ljubljančanov, glede na to, da ne živiš tu.![]()
Aha, ta oblazinjena soba torej je pri nas.Ruki wrote:Kje pa živim?Poli 78 wrote:Ruki, lepo da te tako skrbi za dobrobit nas Ljubljančanov, glede na to, da ne živiš tu.![]()
ponavadi prej pride pica kot policija (glej rukijev post pri vicih)Gusar wrote:... ko pa je treba posredovati v kakšni vroči situaciji pa jih ponavadi ni blizu
Isto pri nas - policijska postaja Moste. Potrebovali vedno več kot uro, do celo 3 ur, da so se primajali do Fužin, kar bi jim vzelo načeloma dobrih 5 minut...Gusar wrote:No, pa ko smo že pri policiji.
Omenil sem že, da na ptujskem območju zelo pogosto vidiš policajske patrulje, kako kje skriti za grmom popisujejo voznike, ki prekoračijo hitrost za nekaj kilometrov itd.
No, zadnjič pa mi je sestrična povedala naslednjo štorijo, v katero je bila tudi vpletena policija(oz naj bi bila).
S prijateljico sta si podnevi ogledali en koncert na prostem, ki je potekal pred eno ptujsko kavarno, no in čez čas je tja prišel tudi en pijan razgrajač, ki je najprej samo besedno motil koncert, ko pa ga je nekaj obiskovalcev opozorilo naj utihne se je umaknil, ampak se je čez čas vrnil z nekim kolom in potem kar tako iznenada enega obiskovalca lopnil po glavi tako hudo, da je ta potem s krvavo glavo padel v nezavest; sreča v nesreči je bila v tem, da je med obiskovalci koncerta bil tudi en zdravnik, ki je poskrbel za poškodovanca, saj bi se drugače celotna zadeva lahko končala tudi bolj tragično.
Lastnik kavarne je takoj po incidentu(po katerem se je ta razgrajač hitro porazgubil po ptujskih ulicah) poklical policijo, ki pa je prišla(2 policaja) šele po dobre pol ure, pa čeprav je policijska postaja od te kavarne oddaljena maksimalno 5 minut vožnje z avtom!!
Sicer ne vem, ali so potem izsledili tega nepridiprava, ampak tudi ta dogodek kaže(pa čeprav ne smemo posploševati), kako znajo biti policaji hitri, takrat ko je treba komu napisati kazen, ko pa je treba posredovati v kakšni vroči situaciji pa jih ponavadi ni blizu
Parkiraj na Glinški (pravokotna na Postojnsko) in to na tisti strani, ki nima pločnika... Tam sem parkiral dolga leta, pa nikoli ni bilo problemov. Če pa si pozen, ti pa še vedno ostane parkiranje ob železniški progi. Potem pa hop čez Tržaško (prekršekCorto wrote:Na Postojnski ulici smo parkirali tudi s sodelavci in vem vsaj še za enega, ki je dobil zato lisice.
Tudi mene je prijazno na to opozorila ena od stanovalk, tako da sem sedel nazaj v avto in preparkiral.
Glinška je isti problem, po novem zakonu nimaš tam kaj parkirati. Aha, vem na tisti strani misliš, ko je makadam, tam hitro zasedejoalex wrote:Parkiraj na Glinški (pravokotna na Postojnsko) in to na tisti strani, ki nima pločnika... Tam sem parkiral dolga leta, pa nikoli ni bilo problemov. Če pa si pozen, ti pa še vedno ostane parkiranje ob železniški progi. Potem pa hop čez Tržaško (prekršekCorto wrote:Na Postojnski ulici smo parkirali tudi s sodelavci in vem vsaj še za enega, ki je dobil zato lisice.
Tudi mene je prijazno na to opozorila ena od stanovalk, tako da sem sedel nazaj v avto in preparkiral.), pa si na šihtu...