Mulc ima se 57 Chevy na katerem je letnica 1976.
Vlakci, avtomobilčki,ladijce
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Ruki
Re: Vlakci, avtomobilčki,ladijce
Hvala za odgovor. Ne verjamem, da je letnik 2010, ker so ga uporabljali varuskini otroci, ki so danes stari 45 let in vec.
.
- Attachments
-
- 20140216_110945.jpg (54.18 KiB) Viewed 5955 times
simon
Poglej verjameš ali ne, če bi bila avtomobilčka iz tistih let bi ti jaz že rekel, če mi jih prodaš in še nekaj v tistih letih Hot Wheels ni uporabljal "navadne" barve, ampak takoimenovano Spectraflame barvo, kar je še en dokaz da avtomobilček ni iz tega obdobja...kako izgleda barva in avtomobilčki iz tistih časov si lahko ogledaš tukaj: http://hotwheels.wikia.com/wiki/Spectraflame
Pa še en preprost dokaz, kak mesec nazaj sem objavil sliko VW hrošča iz filmov Herbie se pravi kupljen 2014 na spodnji strani pa ima letnico 1988!!!

In tukaj si v kosovnici lahko pogledaš prva izdaja hrošča v takšni obliki je bila 1989 eno leto prej so dobili licenco, se pravi 1988 in zato je ta letnica na spodnjem delu... in NE pomeni kdaj je avtomobilček bil prodan ampak od kdaj naprej ga izdelujejo!
http://hotwheels.wikia.com/wiki/VW_Bug
Pa še en preprost dokaz, kak mesec nazaj sem objavil sliko VW hrošča iz filmov Herbie se pravi kupljen 2014 na spodnji strani pa ima letnico 1988!!!

In tukaj si v kosovnici lahko pogledaš prva izdaja hrošča v takšni obliki je bila 1989 eno leto prej so dobili licenco, se pravi 1988 in zato je ta letnica na spodnjem delu... in NE pomeni kdaj je avtomobilček bil prodan ampak od kdaj naprej ga izdelujejo!
http://hotwheels.wikia.com/wiki/VW_Bug
Hvala, si me razsvetlil. Mulcu bom pa povedal, da ne bo obogatel! 
simon
Dobil licitacijo
Hot Wheels Super Treasure Hunt

Cestitam. Nisem gledal po objavah nazaj. Ali si kdaj fotkal svojo zbirko in jo pokazal svetu?
simon
Hm, ne svoje zbirke nisem nikoli slikal v celoti, ker zaenkrat nimam prostora, da bi to vse kje rastavil, večina je še original zapakiranih...shranjujem jih v plastične "kontejnerje". Niti ne vem, koliko je vseh skupaj ampak predvidevam da okoli 1500+ počasi raste...poli wrote:Cestitam. Nisem gledal po objavah nazaj. Ali si kdaj fotkal svojo zbirko in jo pokazal svetu?
Za legendarne avtomobile, novička:
na hrvaškem se je začela prodajat vitrina, cena okvirno 15€-na hrv.
--
na hrvaškem se je začela prodajat vitrina, cena okvirno 15€-na hrv.
--
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
-
Tudi pri nas je vitrina 15eu, naročite jo lahko v svoji najbližji trafiki. Prospekt vložen v novi številki.
Je ne potrebujem, ker nimam toliko placa, kam jo dati?
Bodite pa pri ta novem Ford Taunusu zelo pazljivi, kajti jaz sem jih obrnil pribl. 6 kom okoli, da sem dobil "zdrav" avtoček. Namreč, manjkala so sprednja stranska ogledalca-odlimana, se je videlo, nekje so postrani. Drugače ostalo Ok. Dobro jih vsaj par fino preglejte, preden kupite.
Pozdrav
-
Tudi pri nas je vitrina 15eu, naročite jo lahko v svoji najbližji trafiki. Prospekt vložen v novi številki.
Je ne potrebujem, ker nimam toliko placa, kam jo dati?
Bodite pa pri ta novem Ford Taunusu zelo pazljivi, kajti jaz sem jih obrnil pribl. 6 kom okoli, da sem dobil "zdrav" avtoček. Namreč, manjkala so sprednja stranska ogledalca-odlimana, se je videlo, nekje so postrani. Drugače ostalo Ok. Dobro jih vsaj par fino preglejte, preden kupite.
Pozdrav
-
A zna kdo kakšne so mere vitrine in koliko avtomobilčkov gre v vetrino.
Da nebo zdaj prišlo me 150 evrov vitrine da lahko komplet vse zložiš..
Če sem prav zasledil na FBju so mere 510 dolžina 360 višina 150 širina in tako, ko je na embalaži narisano bi naj šlo 19 do 20 avtomobilčkov not... Ne me držat za besedo, najbolje je preverit v živo.byKrkan wrote:A zna kdo kakšne so mere vitrine in koliko avtomobilčkov gre v vetrino.
Sonce je in "kraljica" mi je poslala po kraljevi pošti iz Anglije
nekaj novosti... in sicer Hot wheels drag racing avtomobilčka in ne, kar ena, ampak največje legende Don "The Snake" Prudhomme (rumen) in Tom "The Mongoose" McEwen (rdeč)...To sta bila (med leti 60 do 80) dva prijatelja in nasprotnika v drag dirkah, ki so seveda bol popularne v ameriki.Sta tudi ena izmed prvih, ki sta izkoristila priljubljenost Hot Wheels avtomobilčkov, kajti odšla sta do Mattela in jim predlagala, da naredijo avtomobilčke s katerim dirkata v malem merilu, tako je Hot Wheels leta 1970 izdal oba "dragsterja" takrat še v eri redline avtomobilčkov. Sam sem dobil novejše modelčke z "Real Riders" kolesi, upam, da dobim tudi redline modelčka, ki pa jih je v evropi težje dobit vsaj v dobrem stanju in po ugodni ceni, cena za en avtomobilček hitro preseže 20€ in več...

In še kot zanimivost, lani so posneli tudi film po tih dveh dirkačih na spodnjem linku si lahko ogledate trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=6VMHR8leKoY

In še kot zanimivost, lani so posneli tudi film po tih dveh dirkačih na spodnjem linku si lahko ogledate trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=6VMHR8leKoY
Dva nova, Hot Wheels super Treasure hunta (posebna barva,gumijasta kolesa z profilom in seveda omejena serija)

Je kdo nabavil vitrino? Sam je nimam več kam dati, preveč je že vsegarisar_69 wrote:
25.wartburg 353 (ni karavan)
26.aro 240
27.Zastava 1100 t2
28.zis 110
29.moskvič 407
30.opel rekord a kabrio
31.Zastava 1500 f
32.dacia 1309
---
Kako kaj izgleda?
-
Hot wheels: the Homer (The Simpsons)

Danes nabavil en klasičen avtek Fiat 131 Abarth-Burago