Zbogom, Darkwoode

Vse v zvezi s stripi.

Moderatorji: TomDarjangCortoTornadoMioke

Uporabniški avatar
tilitili
STRIPOHOLIK
Kraj: zagorje ob savi

Re: Zbogom, Darkwoode

Odgovor Napisal/-a tilitili »

Vse skupaj je (le) dober izdelek ljubiteljev - en prav dober fanzin.

Mislim, da so pobje hoteli ljubiteljem dat eno darilce pa se sproti zabavat in mogoče celo mal pohvalit. Majo pa jajca, da so objavili celo zadevo na forumu, kjer mrgoli strokovnjakov za te in one stvari, še najbolj pa glih za Zagorja. Poratal jim je zakuhat stvar, držat v suspenzu 3/4 foruma kake dva tedna, če ne več, pritegnit pozornost skor vseh forumašev (evo še pri nas se ubadamo s tem).

Kaj več pa to ni. Sploh pri teh pobih, od katerih (kakor je meni znano) vsaj dva ciljata (ali pa sta) na kaj bolj resnega v povezavi z risanjem stripov, Bonellijem....Pa mogoče jima clo porata, glede na to, kake normative majo italjani... :king:
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Uporabniški avatar
Gusar
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a Gusar »

Hehe, ja s tem, ko so strip vrgli gor na Stripove, pa so res dokazali da majo cojones :mrgreen:, ker tam pa res do zadnje podrobnosti preanalizirajo še ta zadnjo zagijevo dlako :twisted:
GOTOF JE!
Uporabniški avatar
Simao
STRIPOHOLIK
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Simao »

Zdravo dečki,

evo, pa sem končno našel čas, da sem prebral to temo na našem forumu od začetka do konca...

najprej hvala Jangu za objavljanje na forumu. Ti bom probal zrihtati pri Igorju izvod stripa. Mimogrede, zadeva bo izšla kot hardcover strip v omejeni količini. Več o tem bom vedel, ko mi Igor (D.J.) javi.

Budi, hvala tudi tebi za obširno analizo. Napisal si tako, kot dejansko je res. Nobeden od nas ni šel v to zato, da bi se pohvalil kaj zna ali da bi s tem dobil kakšno dobro referenco na področju ustvarjanja stripov. To je čisto ljubiteljsi projekt, kot poklon Zagorju, ki je vplival tako ali drugače na naša življenja v mladosti, nekaterim celo spremenil življenje. Jaz sem bil in vedno bom zaljubljen v tega junaka, ker nikoli ne bom pozabil občutkov, ki mi jih je dajal, ko sem zgodaj zjutraj čakal na vrata trafike, da se odpro in da na polici zagledam čisto nov izvod Zlatne Serije z njim na naslovnici. Še posebej, če je strip narisal Ferri, ki je z neko magičnostjo popeljati v avanture Duha s sekiro. Spomnim se še vonja, kako sem ga najprej samo prelistal brez branja in šele nato se zatekel v svoj kotiček in ga v celoti pregral, pregledal vsak detalj na slikah in požiral naslovnice. Temu se reče NEPRECENLJIVO.

Hvala tudi vsem za kritike, sprejmem jih brez zadržkov, večina jih je čisto na mestu in sem vsem zelo hvaležen, da ste odkriti in to pošteno poveste. To je zame dobra šola in če ne probaš nikoli ne izveš in potem ne moreš napredovati. Vedeli smo čemu se bomo izpostavili ampak jebi ga... ne delamo to za sebe ampak za Zagija in za fene. Dali smo od sebe maximalno, kar znamo.

Upam, da se kmalu vidimo na kakšnem dogodku in še tam ob pivu podebatiramo o tem. Častim pivo tako tistim, ki pohvali kot tistim, ki kritizira. Brez problema. Če ne prej pa morda v Makarski.

Če bi pa nekdo po nekem čudnem slučaju želel imeti ta strip tudi doma v svoji zbirki pa mi naj le javi pa bom probal to urediti pri Igorju.

Se opravičujem, ker sem tako malo na forumu, z tremi otroci, firmo in gradnjo hiše sploh ne vem, kje sem našel čas, da sem zrisal Zagorja do konca :D
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli
Odgovori