Napovedane nove izdaje stripov Mikija Mustra

Vse v zvezi s stripi.

Moderatorji: TomDarjangCortoTornadoMioke

Odgovori
jurchek
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a jurchek »

:shock: Jeee...
Odlicna poteza! :idea:
Verjetno bo kar velik porast narocnikov, predvsem mlajsih! 8)
Moram ze sedaj na stran dajat, da mi slucajno ne bi ravno takrat kaj zmankal! :D
Uporabniški avatar
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK
Kraj: Logatec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a TomDar »

Jaz razmišljam, da se kar naročim na časopis, tako bo najbolj sigurno :idea:
Odstrani se pošast!
Uporabniški avatar
Nobody
STRIPOHOLIK
Kraj: Gornji Slaveči 2

Odgovor Napisal/-a Nobody »

zadeva bo, mislim, kar zanimiva - ker imam zaenkrat ze dost` tek knjig, ki se kar kopicijo po trafikah :(

TomDar, mislim, da se ti ne bo potrebno narocat na Delo, ker jih bos dobil vsepovsod (ce bodo izdajali), samo datum bos moral paziti.
Uporabniški avatar
TomDar
Kontakt:

Nobody napisal/-a:zadeva bo, mislim, kar zanimiva - ker imam zaenkrat ze dost` tek knjig, ki se kar kopicijo po trafikah :(

TomDar, mislim, da se ti ne bo potrebno narocat na Delo, ker jih bos dobil vsepovsod (ce bodo izdajali), samo datum bos moral paziti.
Ja Nobody to imas prav, samo zasigural bi se rad, to je to 8)
Odstrani se pošast!
Uporabniški avatar
Nobody
STRIPOHOLIK

TomDar napisal/-a:
Nobody napisal/-a:zadeva bo, mislim, kar zanimiva - ker imam zaenkrat ze dost` tek knjig, ki se kar kopicijo po trafikah :(

Ja Nobody to imas prav, samo zasigural bi se rad, to je to 8)
mogoce pa imas prav :!:
bomo videli, ko bodo zaceli izhajati
Uporabniški avatar
Jens

Odgovor Napisal/-a Jens »

Zanimivo in hkrati prijetno presenečenje. Ko sem o tem razpravljal z Buchom, mi je zatrdil, da zadeva ne bo zalaufala. Menda zaradi slabe kvalitete. Poleg tega pa naj bi Muster tudi hotel narvne verzije.

Bomo videli. Na vsak način upam, da bo stvar dostojna legendi slovenskega stripa.

Sam sicer imam vse knjige iz Delavske enotnosti in pa pozneje še iz Kluba devete umetnosti (ki so bile mimogrede slabše), na koncu naj bi še izdali 9. knjigo, ki sem jo tudi prednaročil, vendar pa je nikoli ni bilo (izšla je neka brošura z enim Mustrovim stripom in še nekimi drugimi). Bi pa na vsak način bila dobordošla, saj še vsaj trije stripi niso videli vezane oblike.
Alan Ford

Odgovor Napisal/-a Alan Ford »

Vezane oblike niso videli sigurno več kot trije.
Kar se pa tiče naročnine je pa dobra ideja... Pride ceneje.
Jaz tudi razmišljam o tem, ker sem se lepo zafrknil že ko so v Delu izhajali DVDji, evropske filme sploh kakega Kusturico je prekleto teško dobit na... :roll:

Je pa varjanta da se nekdo naroči na Delo, naroči komplete knjig za cel forum in potem sledi kar pač sledi, mi dobimo vse knjige naenkrat pa še naročnik bi kakega jurja pokasiral 8)
Alan Ford

Odgovor Napisal/-a Alan Ford »

Jaz se žal ne javim ker sem že naročen na Dnevnik :oops:
Uporabniški avatar
TomDar
Kontakt:

Alan Ford napisal/-a: Je pa varjanta da se nekdo naroči na Delo, naroči komplete knjig za cel forum in potem sledi kar pač sledi, mi dobimo vse knjige naenkrat pa še naročnik bi kakega jurja pokasiral 8)
Zanimiva varianta, hm.
Bom razmislil ...
Odstrani se pošast!
BuDi
STRIPOHOLIK
Kraj: 1000 Ljubljana

Odgovor Napisal/-a BuDi »

Format bo (baje) A4 :shock: in v zvezku se bosta nahajali dve zgodbi. Bomo videli...
Uporabniški avatar
Nobody
STRIPOHOLIK

BuDi napisal/-a:Format bo (baje) A4 :shock: in v zvezku se bosta nahajali dve zgodbi. Bomo videli...
a ni bila izdaja 8 knjig, manjsih dimenzij?
BuDi
STRIPOHOLIK
Kraj: 1000 Ljubljana

Odgovor Napisal/-a BuDi »

Ja, pa kaj ?

Miki Muster menda tiste izdaje itak nikoli ni 'resno jemal', če se pripravlja končna, definitivna, posebna izdaja naj bo taka kot on hoče - A4, trde platnice, popravljena... itd.

20 knjig, A4, trde platnice, v vsaki knjigi dve zgodbi (verjetno v kakšni več, zgodb je namreč 45 - nekatere so kratke)

Menda bo tudi kvaliteta obdelave slik že na prvi pogled neprimerljiva s starimi od Delavske enotnosti.
Uporabniški avatar
Ptica
Kraj: Škofja Loka

Odgovor Napisal/-a Ptica »

To je pa res lepo slišati! Vsa hvala DELU za ponovni natis zbirke Miki Mustrovih stripov. Tako je treba podpirati ustvarialne duše! :D

No glede na to, da bo izšel novejši natis zbirke in če se bo nekdo hotel rešiti "starih", trdo vezanih kolekcij, se toplo priporočam za nakup številk 1 in 8 :!:

Ptičica....
TeKa
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a TeKa »

pozdravljeni vsi! evo danes prvič na tem forumo in to na temi, ki me najbolj zanima: Miki Muster in njegov Zvitorepec.
Nekje spodaj sem prebral, da se nekdo želi znebit starih številk DE, če bodo zares začele izhajat nove stare številke pri Delu.
jaz bom ta nove izdaje 100% nabavu, bi pa rad tudi izpopolnil zbirko DE.
Torej če ima kdo še kakšne številke in jih je pripravljen prodati ali zamenjati (imam knjigo 3), se priporočam...
:D
Uporabniški avatar
TomDar
Kontakt:

Dobrodošel.

Danes sva se pa na sejmu starin srečala :)

LP TomDar
Odstrani se pošast!
Odgovori