Napovedi založbe Graffit
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Napovedi založbe Graffit
menda je še tole izšlo... že po knjižnicah...

- Ravni Taban
"Asterix 25: Globok prepad" sem danes zasledil (in kupil) v ljubljanskem Konzorciju.
Frantz Ktazenblummerswishundwagenpflatembomm
ja v Konzorciju je že, ma pa skoraj celotna serija obeh novih številk na policah poškodovan spodnji del (nabit od udarca oz. padca)Ravni Taban wrote:"Asterix 25: Globok prepad" sem danes zasledil (in kupil) v ljubljanskem Konzorciju.
Garfildi so na policah vključno z zadnjo št. 10 (mali format) in večji format Brez dela ni jela
je kdo tole že ugledal kje drugje po sloveniji?
Ma, v Murski v tej smeri itak nimaš kaj ugledatijang wrote:je kdo tole že ugledal kje drugje po sloveniji?
bom šel v soboto v DZS pogledat. Jim dam še dva dni da nabavijo 
Kupil št. 25 Globoki prepad
zdaj pa par vprašanj--- vezava je pri mojem malenkost šlampasta. Recimo dvakrat imam ta modra predlista (najprej pravilno na platnici in listi, potem imam dve popolnoma beli strani in potem zopet modra predlista. Ampak OK, to me niti ne moti preveč, boljše to kot pa da kaj manjka. Je tudi pri ostalih tako?
pri hitrem prelistanju sem opazil tudi da je na strani 43 prazen oblaček ko Asterix nekaj govori---druga vrsta desno? Površnost?
zdaj pa par vprašanj--- vezava je pri mojem malenkost šlampasta. Recimo dvakrat imam ta modra predlista (najprej pravilno na platnici in listi, potem imam dve popolnoma beli strani in potem zopet modra predlista. Ampak OK, to me niti ne moti preveč, boljše to kot pa da kaj manjka. Je tudi pri ostalih tako?
pri hitrem prelistanju sem opazil tudi da je na strani 43 prazen oblaček ko Asterix nekaj govori---druga vrsta desno? Površnost?
Nisem sicer natančno pregledal... ampak tudi pri moji izdaji je prazen oblaček... najbrž šlamparija 
From Far Beyond The Valkyries Chant My Name
mogoče je feature "vpiši sam".izzy wrote:Nisem sicer natančno pregledal... ampak tudi pri moji izdaji je prazen oblaček... najbrž šlamparija
ne vem če je že kdo omenil še eno profesionalni bonus Graffa, ob katerem je prazen oblaček brezveze:

(mehke platnice identične tujim izdajam, sicer zelo lepo narejene po 9,95€)

BuDi wrote:Te so že stari. Pa kot vem moja nimata enakih številkNobody wrote:Sem včeraj videl tele nove Asterixe v EuroParku MB.
SC zadevi imata na hrbtu isti številki, zato predvidevam da je tiskarska napaka (št.11).
ah... ja sc imata enake številk, hc pa ne.
Budi tole pa ne razumem. Kaj je narobe?BuDi wrote:ne vem če je že kdo omenil še eno profesionalni bonus Graffa, ob katerem je prazen oblaček brezveze:
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Obas sta št. 11.tilitili wrote:Budi tole pa ne razumem. Kaj je narobe?