Prostor za vse ostale zbirateljske hobije, ki niso stripi:
NUMIZMATIKA, FILATELIJA, HERALDIKA, PIVSKI PODSTAVKI, POSTERJI, ALBUMI ZA SLIČICE, SLIČICE, ZNAČKE, KINDER FIGURICE, PEZ FIGURICE, REVIJE, KNJIGE, PUZZLE, LEGO ...
In, ker je bil stric, ki mi je to prodal ful faca mi je dodal še dve knjigi za zbiratelje in dobil sem še nekaj avtomobilčkov, ki jih že imam ampak se vedno najde kdo, ki rad kaj zamenja oz. kupi...
Ja, tole je Matchbox (Opel Cupe ) iz serije Models Of Yesteryear... žal pa mu manjka streha in sedeži in podstavek...ta je drugače iz posebne serije zato je v zlati barvi.
Danes sem kupil plastični "kontejner" v katere potem shranjujem avtomobilčke, ki so še v original embalaži in naredil eno fotko ščepca moje zbirke iz 2009 serije:
Tukaj pa še tisti bol redki in vredni Treasure Hunt(TH) avtomobilčki ( "motor" in Hummer sta super TH, )
Danes že zunaj Polski Fiat 125P- 8 številka
Evo, je že v zbirki. Sklenil sem, da jih bom kar v škatlicah pustil, da se prah ne nabira, pa še lepše se mi tako zdi.
Danes bom v miru prečital še vseh osem revij.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Ker ste večina dopustniško razpoloženi in se v tej vročini ne da niti misliti, da ne pozabite od danes je na kioskih avtoček št.9-Zastava 1400BJ, avto s katerim se je začela proizvodnja osebnih avtomobilov v Jugoslaviji.
Moram priznati, da ga prvič vidim
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!