Nič? Kaj pa kakšne stare od Koloysa ipd.?risar_69 wrote:-
...ker nogometa ne zbiram
Jaz imam enega od Kandita iz 1970. Lahko kaj slikam. Obstajajo pa še neki starejši, to bi prav rad videl kake slike.
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Ruki
Nič? Kaj pa kakšne stare od Koloysa ipd.?risar_69 wrote:-
imam te starejše od 70 naprej, ona dva od Koloysa-košarka, to morda poznaš, pa yu ligo nogomet-sem še zbiral kot mulo. Drugače pa sem si vzel kar ponatis od Paninija-svetovna prv. do 2010, pa albume iz 70ih imam(Montreal 76, Amblemi fudbal.klubova,...), pa Džins nalepnice album iz revije Gool, pa še kaj bi se našlo.KGB wrote:Nič? Kaj pa kakšne stare od Koloysa ipd.?risar_69 wrote:-
Jaz imam enega od Kandita iz 1970. Lahko kaj slikam. Obstajajo pa še neki starejši, to bi prav rad videl kake slike.
Hvala pavle, pobrkao samPavle wrote:Seba, to je album Kup Konfederacija 2013, nije isti album, ovaj je Kvalifikacije za S.Prvenstvo 2014. 2013 je samo za Brazil i Italiju objavljen.

Puno ti hvala na komplimentu drugaru, ali niko nije perfektanPavle wrote:@Risar_69 Ne brini Seba, zato si ekspert za sve ostalo

Pavle wrote:@Risar_69 Ne brini Seba, zato si ekspert za sve ostalo
Drugari,
Počeo sam da skupljam pojedinačne sličice/kartice fudbalera, uglavnom stranih igrača ,domaće imam u albumima.
Zanima me ,može li mi neko nabrojati par starjih kolekcija gde se mogu naći fudbaleri.
Nešto slično ovome.
Ukoliko neko ima duplikate, vrlo rado bih menjao ili kupio te sličice. Mnogo bi mi značilo ako bi mi neko mogao navesti par albuma u kome ima takvih sličice.