Fibra - novosti
Moderatorji: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Fibra - novosti
tudi zame samo Legionar......in tona zaostankov 

tut zame to velja. še batalja pol pa pauza par mescev.jang napisal/-a:tudi zame samo Legionar......in tona zaostankov
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Originally posted by Markos
Lažem. Stalno lažem. Kažem da se ničega ne sjećam, da sam se rodio tog jutra. Kažem da razumijem, da bih se na vašem mjestu sigurno isto tako smijao. Lažem za malo odmora, razumijevanja, da ispričam svoju različitost. Lažem i zato da vas ne pobijem.
Stalno lažem jer se, zapravo, svega sjećam.
Blast 2 • Apokalipsa po Svetom Jackyju • 208 stranica • C/B + Kolor • 215 x 280 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Manu Larcenet • Crtež Manu Larcenet • Prijevod Goran Marinić • Lektura i redaktura Marko Šunjić • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 6.5.2013. • Cijena 150 Kn
Nosim teret dvojice ljudi. Jedan vas toliko voli da će vam polizati ruku u nadi da ćete mu udijeliti milostinju u obliku jednog dodira. Radit će što god mu kažete, molit će vas za dopuštenje, povit će leđa pred batinama, samo da mu dopustite da bude među vama. Čovjek pas. Drugi ni na trenutak ne prestaje slijediti svoju opsesiju: želi vas navesti da spustite pogled. Tako da samo njega vidite.
Blast 3 • Glavom naprijed • 208 stranica • C/B + Kolor • 215 x 280 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Manu Larcenet • Crtež Manu Larcenet • Prijevod Goran Marinić • Lektura i redaktura Marko Šunjić • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 6.5.2013. • Cijena 150 Kn
Od sutra u zagrebačkim striparnicama!
končno nekaj kar me ne gane nimalo 

Aha, Blast pa Neznanac se vzameta skupaj. 

Anything is possible
Be the Change You Want to See
Poli 78 napisal/-a:Aha, Blast pa Neznanac se vzameta skupaj.

jang napisal/-a:končno nekaj kar me ne gane nimalo

---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
Lej ju "okorela Bonellijevca"!
saj sem jaz tudi po malem ali celo v večini 

Anything is possible
- Corto
- Moderator STRIPOHOLIK
- Kraj: Škofja Loka
- Kontakt:
Sinner in Gen bom sigurno nabavil, ostalo bomo videli.
Js pa Legionarja ziher, pa Sinner me vleče ko qrba, sploh ko sem prebral uvodnik!! A ma kdo ta strip oz kako sliko notranjosti? Pa bi kaj napisal ali samo prilepil...?Corto napisal/-a:Sinner in Gen bom sigurno nabavil, ostalo bomo videli.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Bentiš, se že navdušim, da končno Šetač, kad ono tek...
Za Corta sem zihr, da ga ne vzame (kot še par drugih stripov iz te ture), ker ga že ima. Pred par leti sem ga vprašal za ta strip, ker mi je prec padu v oči, naslovnica.
Kakšen format predvidevate za Nakazawo, 170x240?
Za Corta sem zihr, da ga ne vzame (kot še par drugih stripov iz te ture), ker ga že ima. Pred par leti sem ga vprašal za ta strip, ker mi je prec padu v oči, naslovnica.
Kakšen format predvidevate za Nakazawo, 170x240?
Anything is possible
Si mislil takole?tilitili napisal/-a:pa Sinner me vleče ko qrba, sploh ko sem prebral uvodnik!! A ma kdo ta strip oz kako sliko notranjosti? Pa bi kaj napisal ali samo prilepil...?

https://www.google.si/search?q=alack+si ... 80&bih=949
Anything is possible