Dobil sem neko dopisnico, kjer je bilo potrebno odstraniti nalepko, in primerjati registracijsko če se ujema. Če ja(in se) je potrebno poklicati za sodelovanje in povedati osebno številko za udeležbo.(tudi ta je pod nalepko)
ta 11. nagradna igra je od mladinske knjige in Reader's Digesta, prebral sem tudi pravila(ki so se mi zdela kar ok), ampak nekaj mi je sumljivega vseeno bilo, čemu sodelovanje v žrebu za 40k€, peugeot - 15k €..., če pa nič ne dobijo od tebe? No verjetno imajo že naslov, z klicom da boš sodeloval v igri pa še verjetno privolitev, da ti lahko pošilajajo knjige...
zdaj berem po raznih forumih, da jih take dopisnice dobi polno, predvsem pa da dobijo knjige s položnico, katere niso naročili(in seveda jih eni vrnejo nazaj, ali celo obdržijo brez plačila, verjetno pa jih dosti plača)
Verjetno nisem edini na tem forumu, ki je dobil dopisnico za sodelovanje v tej nagradni igri?
Nagradna igra
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Nagradna igra
Bom prvi
Ja, nisi edini, ki si dobil tako pošto. V naši familiji smo jo že prejeli vsi razen moje mame in sicer najprej jo je dobila stara mama, naslednje leto moj fotr, potem jaz, letos je na tapeti moja boljša polovica in predvidevam naslednje leto mama...
Ne vem sicer od kod črpajo podatke, je pa vselej navedeno točno ime in priimek ter naslov.
Ja, nisi edini, ki si dobil tako pošto. V naši familiji smo jo že prejeli vsi razen moje mame in sicer najprej jo je dobila stara mama, naslednje leto moj fotr, potem jaz, letos je na tapeti moja boljša polovica in predvidevam naslednje leto mama...
Ne vem sicer od kod črpajo podatke, je pa vselej navedeno točno ime in priimek ter naslov.
play it again
Re: Nagradna igra
telefonski imenik, sicer pa je tudi soseda dobila.
no sam nisem želel klicati za potrditev, ker se mi je zdelo vse sumljivo, zato sem raje preveril.
sicer pa tudi, če se kdo prijavi oziroma potrdi prijavo, mislim da nagrade ne bo videl, ker je po moje prirejeno, in je že "oddana" nekomu.
no sam nisem želel klicati za potrditev, ker se mi je zdelo vse sumljivo, zato sem raje preveril.
sicer pa tudi, če se kdo prijavi oziroma potrdi prijavo, mislim da nagrade ne bo videl, ker je po moje prirejeno, in je že "oddana" nekomu.