Moderatorji: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
horex2 napisal/-a:![]()
from hell te potegne.Poli 78 napisal/-a:jang, ne veš kaj zamujaš
me ne gane. sploh so pa vsi našteti neprimerni za branje na sekretuPoli 78 napisal/-a:jang, ne veš kaj zamujaš
nažalost so to škrabotine za moje pojme... to ne morem brat če ne vem a je človek al pingvin na sliki... From Hell me je nekako ozdravil zbiranja po številkah za vsako ceno. Takrat sem Biblioteko Orka kupoval vse po vrsti ( čeprav mi št.2 ni prav nič odgovarjala ), potem je pa prišel ta From Hell kot šestica. Bil je drag, pa še hitro je pošel. Od takrat kupujem v tej biblioteki le tiste ki mi odgovarjajo, pa še tu mi zmanjka penezovmister-no napisal/-a:from hell te potegne.Poli 78 napisal/-a:jang, ne veš kaj zamujaš
blast pa ni niti tako slab, čeprav ni dosti texta.
Divlji mač sem dosedaj prebral le tisto spremno besedo kjer je bil opisan Konanov svet, pa plan založništva in podobno. Vsekakor pa bom na miziPoli 78 napisal/-a:Kje bereš Konanov Divlji mač?![]()
Vsaj za From Hell ti je lahko žal... 'praši tilitilija.![]()
![]()
BuDi napisal/-a:Tale sporočila kaj je v trafikah so prav blagodejna za mojo denarnico .... Zagor, Zagor, Zagor, Zagor, Alan Ford, Zagor, Zagor, Alan Ford, Zagor, Zagor, Zagor