Res lepo.
Bil sem v Zurichu ampak samo na letalskem terminalu tako, da lahko rečem, da sem bil v Švici, videl pa dejansko nisem nič razen nekaj malega iz aviona...
Pa še eno stvar sem si zapomnil, kar se Züricha tiče in pogleda z aviona - skoraj vsaka druga ali tretja hiša je imela bazen (odprtega tipa). Zanimivo za alpsko deželo.
Sicer imam gore zelo rad in rad pohajam med gorami in po gorah, samo živel pa ne bi med njimi. Sploh v kakšni soteski ali globeli ne.
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Po ženini strani imam nekaj žlahte tudi v Švici(natančneje Zermatt) in tako sva bila enkrat tudi doli(2010) in tako lahko rečem, da sem že bil v Švici in res, imaš kaj za videt
Drugače pa upam, da bom enkrat v prihodnosti kdaj obiskal Avstralijo, saj tam(blizu Melbourna) že skoraj 50 let živita stric in teta od mojega fotra, ki prideta na vsakih nekaj let v Slovenijo, ampak meni pa še dosedaj ni uspelo, da bi prišel do Dežele tam spodaj, ampak verjamam da bo prišel tudi ta dan.
Bil sem v Švici leta 1985, 1993 in 1998 in mi je dolgočasna, sploh folk, drugače pa prelepa dežela. Tam imam krušno mater.
Dal sem pol krajev čez(Einsielden, Bern, Zurich,Glattbrug..), najbolj mi je bilo v Engelbergu 1985, kjer sem še tekel na smučeh. Danes se mi pa še hodit ne da več
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Švice ni na spisku, sicer pa... vsak ima svoje mnenje in lastne izkušnje. Bil sem dvakrat v Rusiji, pa ni toliko "neprijazna".
Prav tako pravijo za Iran, poznam par, ki je bil dol, pa ni bilo tako grozno.
Mislim, da bi moral biti Honduras na prvem mestu najbolj neprijaznih držav. Več umorov in korupcije kot kjerkoli drugje. Da ne omenjamo hude vojne med obema največjima tolpama in desettisooče članov, policijske eksekucije...
Edit: Me zanima s čim si je Slovaška prislužila mesto na lestvici. Morda kakšen film...
Ker res nima smisla vse skupaj. Hondurasa, Sirije, Afganistana... Izraela, pa sploh ni na seznamu.
Last edited by Poli 78 on 17.03.2013 23:05:22, edited 1 time in total.
Anything is possible
Be the Change You Want to See