tudi jaz sem ga expresno prelistal, skrbi me pa to, da prejšnje nekatere številke nisem preverilmarkolar wrote:Prav lepo si me ustrašiljang wrote:moj je v redu. hvala bogubigali wrote:Ali ima še kdo nepotiskane strani v stripu Turki! Turki! V stripu, ki sem ga kupil namreč ni potiskanih strani 17, 20, 21, 24, 25 in 32, pa me zanima a je tako v vseh stripih. Ta delova jubilejna izdaja je pod vsako kritiko.- takoj sem šel gledat in je z mojim vse OK
![]()
Sicer pa mislim, da ti glede tega (zamenjave) ne bodo delali težav v trafiki...
Napovedane nove izdaje stripov Mikija Mustra
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Takole (kakor stvari vidim jaz):Nobody wrote:neBuDi wrote:cenzura!šlamparija
izdaja DE ima oba oblačka. Polna.
Izdaja 1999/2000: ko je bil strip Na grmado v BARVAH objavljen kot priloga v Pilotu (priloga Nedeljskemu dnevniku - TV in RA spored) (20.2.1999-10.06.2000): narisan ima samo en oblaček (levi), ki vsebuje besedilo.
Zanimivo je še to, da je bila ta izdaja na novo risana oziroma popravljena.
Izdaja 2005/2006 (DELO): vzeli so to zadnjo verzijo. Ko so ugotovili (ali pa ko je g. MM ugotovil) in je dorisal še en oblaček in ga pozabil zapolniti z besedilom.
lp,
Misko
Re: Kartonske škatle v katerih pridejo Delovi stripi MM
Koliko jih potrebuješ? Trenutno nimam nobene, vendar dobim še štiri (3. in 4. paket po 2x). Prevzem osebno v LJ.TeKa wrote:Tole sporočilo bi veljalo za vse tiste, ki ste se naročili na paket MM pri Delu in jih prejemate sedaj na dom v kartonski embalaži.
Torej, če ima kdo še kakšno od teh škatel doma in je še ni vrgel stran bi jo v takem primeru zelo rad jaz vzel. Morda pa kdo ve kje bi se dalo take škatle kupiti?
Lahko pa pokličeš na DELO, če jih imajo (zihr jih imajo, vprašanje je, če se jih da dobiti).
lp,
Misko
kaj takega se lahko zgodi samo v Sloveniji, a ne?BuDi wrote:Iz več virov sem slišal da pri Delu niso vedno vzeli zadnje popravljene verzije.miskox wrote: Izdaja 2005/2006 (DELO): vzeli so to zadnjo verzijo. Ko so ugotovili (ali pa ko je g. MM ugotovil) in je dorisal še en oblaček in ga pozabil zapolniti z besedilom.
Razlog pa ni znan (sumi se šlamparija).
-
jaka
Živjo!
No, serija O dogodivščinah Zvitorepca, Trdonje in Lakotnika je končana.Zanima me vaše mnenje o celotni zbirki, kako ste na splošno zadovoljni z njo?Jaz sem prav zadovoljen da je tak biser slovenskega stripa bil ponovno izdan, in vesel sem da bom zdaj lahko vse zgodbe pokazal mlajši generaciji.
LP
No, serija O dogodivščinah Zvitorepca, Trdonje in Lakotnika je končana.Zanima me vaše mnenje o celotni zbirki, kako ste na splošno zadovoljni z njo?Jaz sem prav zadovoljen da je tak biser slovenskega stripa bil ponovno izdan, in vesel sem da bom zdaj lahko vse zgodbe pokazal mlajši generaciji.
LP
WATCHMEN-The greatest piece of popular fiction ever produced.
Who watches the watchmen?
Who watches the watchmen?
:>
Rezultat :
20 zapakiranih MM na polici.
Niti enega nisem odprl ali pogledal znotraj.
Menda je punca eno stevilko previdno ven vzela in se choodila kaj je to zaena stvar, da tolarcki gredo pa je vse zapakirano non-stop.
Skatla pa tudi mene zanima, cetudi je verjetno vseeno ali se spravim z barvicam narisat na kaksno vecjo skatlo od cevljev vse skupaj pa notri shraniti za naslednjih 100 let. :>
Lep pozdrav. :>
20 zapakiranih MM na polici.
Niti enega nisem odprl ali pogledal znotraj.
Menda je punca eno stevilko previdno ven vzela in se choodila kaj je to zaena stvar, da tolarcki gredo pa je vse zapakirano non-stop.
Skatla pa tudi mene zanima, cetudi je verjetno vseeno ali se spravim z barvicam narisat na kaksno vecjo skatlo od cevljev vse skupaj pa notri shraniti za naslednjih 100 let. :>
Lep pozdrav. :>