Saj v bistvu je, ker originalu je napisal "No.1", oz. nekaj takega, na najdem original odgovorov trenutno, potem so pa lektorji v časopisu popravili.risar_69 wrote:Pa Turk ima najraje Flash Gordona, Pahor BROJ 1-ne vem zakaj ni originalno rekel numero uno,
Predsedniške volitve 2012
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Predsedniške volitve 2012
Za nas, ki smo rasli skupaj z Vjesnikovim Alanom Fordom,
bo Broj Jedan za vedno ostal samo Broj Jedan in nič drugega.
Prepričan sem, da je Pahor ravno tako bral srbohrvaškega Alana Forda,
vendar mu je bilo nerodno reči, ker pač kandidira za predsednika
Slovenije, Broj Jedan, in je raje uporabil kratico No 1, ki pa
povprečnemu Slovencu, pa tudi bralcu stripov, ne pove prav nič.
To se mu bo maščevalo pri volitvah
In?
Volilna udeležba je bila zgleda bolj švoh, a je itak win-win situation.
Škoda sicer, da bo treba € za še en krog.
Je bila pa zanimiva podpora po "strankarskih simpatijah" oz. pomanjkanje le-te, npr. kar se Zvera tiče.
Volilna udeležba je bila zgleda bolj švoh, a je itak win-win situation.
Škoda sicer, da bo treba € za še en krog.
Je bila pa zanimiva podpora po "strankarskih simpatijah" oz. pomanjkanje le-te, npr. kar se Zvera tiče.
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Borut, Borut, Borut
videti dolgo faco lopova Zokija....neprecenljivo!
videti dolgo faco orožarja Jajčka....neprecenljivo!!!!
Jaz osebno sem zadovoljen z rezultatom, upam samo, da bo čez 3 tedne Pahor še dodal nekaj dodatne podpore desnice in bomo imeli novega presidenta, Zverina in Tuerk pa lahko gresta v politično penzijo 
GOTOF JE!
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Gusar wrote:Jaz osebno sem zadovoljen z rezultatom, upam samo, da bo čez 3 tedne Pahor še dodal nekaj dodatne podpore desnice in bomo imeli novega presidenta, Zverina in Tuerk pa lahko gresta v politično penzijo
jang wrote:Borut, Borut, Borut
Kaže, da se mu je obrestovaloninel wrote:Za nas, ki smo rasli skupaj z Vjesnikovim Alanom Fordom,
Sicer pa je v mojem volilnem okraju Škofja Loka II, ki zajema
Poljansko in Selško dolino, zmagal Milan Zver z 42 %
ninel wrote:Sicer pa je v mojem volilnem okraju Škofja Loka II, ki zajema
bolj bi pasalo volilni okraj Argentina II
Hudo! Še v "črni luknji" ni dobil 50%... če pogledamo še z druge strani.ninel wrote:Sicer pa je v mojem volilnem okraju Škofja Loka II, ki zajema
Me je pa presenetilo včeraj, ko je bil videti tako poklapan... pa ne, da je res pričakoval, da gre v 2. krog!?
To je pa že res "stanje"...
Anything is possible
Zakaj se piloti zadnje čase zaklepajo v kabine?
Ne zato, ker bi se bali stevardes, pač pa jih je strah, da bi jim prišel pomagat Borut Pahor.
Ne zato, ker bi se bali stevardes, pač pa jih je strah, da bi jim prišel pomagat Borut Pahor.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Ja, res je privilegij, če te podpreta Majer in Jelinčič.

O pokrovitelju:
»Že takrat sem bil eden redkih, ki nisem obžaloval, da ga je pokojni Ertl dal zapreti. Mogoče bi danes samostojna Slovenija gospodarsko in politično dihala s polnimi pljuči, če bi takrat še za nekaj mesecev ostal za zapahi.« (Jože Korotaj Jež)

http://www.mladina.si/118265/cas-nasilja/
http://www.mladina.si/118206/na-deset-let-podlage/

O pokrovitelju:
»Že takrat sem bil eden redkih, ki nisem obžaloval, da ga je pokojni Ertl dal zapreti. Mogoče bi danes samostojna Slovenija gospodarsko in politično dihala s polnimi pljuči, če bi takrat še za nekaj mesecev ostal za zapahi.« (Jože Korotaj Jež)

http://www.mladina.si/118265/cas-nasilja/
http://www.mladina.si/118206/na-deset-let-podlage/

Anything is possible
'Vsi, ki podpirate komunajzeraj leta 2012 pod Alpami, ste navadne budale. EU ima 500 milijonov ljudi, v njej so najbolj razvite države sveta z najbogatejšimi državljani in vse razen Slovenije so obsodile totalitarce 20. stoletja: fašiste, naciste in komuniste. Ker so vsi v imenu višjega prav, izbrane rase ali izbranega razreda, naredili ogromno ljudem veliko krivice in jih kakih 100 milijonov tudi pobili. Razumem, da eni ne morete sprejeti tega kulturnega in civilizacijskega okvira, ker se vam zafrustrirančkom dozdeva, da če mahate z rdečo zvezdo in jugoslovansko zastavo izražate nekako samobitnost, avtohtonost in avtonomnost. Kot debilčki, ki vzdržujejo sramotni napis Naš Tito na Sabotinu.
Pa pustimo vsa minula klanja, kako debilni morate biti, da ne razumete, da so nas zadolžili in ekonomsko oropali rdečezvezdaši, zdaj že drugič. Regulativo zaradi regulative, ropanje ljudi in firm, ki delajo, hkrati pa popolno neodgovornost in selektivno pravo, so uvedli jebeni komunajzarji, da so lahko v miru kradli. Tako v Jugoslaviji kot po 1991 v Sloveniji. Razglasili smo neodvisnost, a komiji niso nikamor šli, razumete? Dobili smo socializem 2.0, prevladujoče državno lastništvo, ki samo spodbuja krajo in pa permisivno vzgojeno mlado generacijo, ki dobiva laži, kako je bilo vse super v socializmu 1.0. k**** je bilo super, tam sem bil in vem, da je bil poden.
Mariborski protesti so nastali zaradi lopova Kanglerja, zakaj torej protestniki v Ljubljani ne zavijejo še do magistrata in pokomentirajo lopova, ki se je tam naselil in je hujši od deset Kanglerjev?
Prave face ste s hitlerčki Janšami, če bi imeli posla s Hitlerjem, ne bi dolgo komentirali in se kurčili, ker bi vam totalitarec, če bi to bil, že dal po pički. Lavričeva Diareja je vsaj duhovita.
Kake budale ste, da kupujete, kar vam dobesedno servirajo komunajzarski mediji in v njih nastavljeni družbenopolitični delavci. A kar revolucija bo in bo Dedek Mraz prinesel službe in standard? Vsem vam revolucionarjem vnaprej želim, da bi bili kolateralne žrtve revolucije pa tudi kar nekaj zamujenega odraščanja morate še nadoknaditi.
Pa pustimo vsa minula klanja, kako debilni morate biti, da ne razumete, da so nas zadolžili in ekonomsko oropali rdečezvezdaši, zdaj že drugič. Regulativo zaradi regulative, ropanje ljudi in firm, ki delajo, hkrati pa popolno neodgovornost in selektivno pravo, so uvedli jebeni komunajzarji, da so lahko v miru kradli. Tako v Jugoslaviji kot po 1991 v Sloveniji. Razglasili smo neodvisnost, a komiji niso nikamor šli, razumete? Dobili smo socializem 2.0, prevladujoče državno lastništvo, ki samo spodbuja krajo in pa permisivno vzgojeno mlado generacijo, ki dobiva laži, kako je bilo vse super v socializmu 1.0. k**** je bilo super, tam sem bil in vem, da je bil poden.
Mariborski protesti so nastali zaradi lopova Kanglerja, zakaj torej protestniki v Ljubljani ne zavijejo še do magistrata in pokomentirajo lopova, ki se je tam naselil in je hujši od deset Kanglerjev?
Prave face ste s hitlerčki Janšami, če bi imeli posla s Hitlerjem, ne bi dolgo komentirali in se kurčili, ker bi vam totalitarec, če bi to bil, že dal po pički. Lavričeva Diareja je vsaj duhovita.
Kake budale ste, da kupujete, kar vam dobesedno servirajo komunajzarski mediji in v njih nastavljeni družbenopolitični delavci. A kar revolucija bo in bo Dedek Mraz prinesel službe in standard? Vsem vam revolucionarjem vnaprej želim, da bi bili kolateralne žrtve revolucije pa tudi kar nekaj zamujenega odraščanja morate še nadoknaditi.
pogled z druge strani je vedno osvežujoč