Predsedniške volitve 2012
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Predsedniške volitve 2012
kmalu bo konec oslarij v zvezi s predsedniškimi volitvami pa me zanima za koga boste glasovali 
Re: Predsedniške volitve 2012
jaz bom za Pahorja. Turk mi ni preveč všeč, preveč hohštaplersko mi deluje, pa zgleda kakor da ga ma še Zoki v žepu. Zvera pa tudi ne bom, to je pač lutka Majerja.
po anketah naj bi Turk prepričljivo zmagal, vendar še ne v prvem krogu. Upam da so ankete prirejene
po anketah naj bi Turk prepričljivo zmagal, vendar še ne v prvem krogu. Upam da so ankete prirejene
jaz bom za Turka. Pahor mi ni preveč všeč, prevlka pitchketina mi deluje, pa zgleda kakor da ga še Virantu ..... Zvera pa tudi ne bom, to je pač lutka Majerja.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
od vseh treh BARABINOV
bo turk še najboljša odločitev....

horex je zakon, pa reno tud...
mat kurba, zasavje je turško
zdaj vem zakaj tilitili nosi tisto majico
zdaj vem zakaj tilitili nosi tisto majico
ne wem, kuga bota nardila gombi in wer...
horex je zakon, pa reno tud...
glasoval včeraj, dobro kaže 
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Be the Change You Want to See
Vsi trije so vredu dedci
ampak gremo v Turčijo kot je rekel jang. In to za en krog. Za dva se ne splača, bomo raj mal prišparal.
play it again
jat sem že včeri glasoval za Turka, Majerjevih barbik in lutk ne prenesem 
V prvem krogu za Turka, aja, saj bo itak samo en krog... 
jbmt sam komunajzarji na telem forumi. ok vsaj odkril so se. pzda bo treba par "naših" aktivirat. donc mam črno-belo majco na seb...
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Vsi trije skupaj so glih za en...
Ampak ok, zdi se mi da je Pahor kljub vsemu še najbolj pošten in najmanjši lopov, če voliš ostala dva je tako isto kot če bi volil za Janšo oz Jankovića-Kučana, tak da glas za barbiko
Ampak ok, zdi se mi da je Pahor kljub vsemu še najbolj pošten in najmanjši lopov, če voliš ostala dva je tako isto kot če bi volil za Janšo oz Jankovića-Kučana, tak da glas za barbiko
GOTOF JE!
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Ne grem volit, ker se mi zdi škoda porabljat čas za to, kandidati so pa tudi eno s*****. Tako ali tako bo spet Turek zmagal, največji poden od preostalih 3... Ukinit funkcijo predsednika v Sloveniji, ker prašič samo živi na naše stroške, koristi od tega nimamo nobene. Potem si pa še drzne govorit, da on s predsedniško plačo ne more preživet.