Gusar wrote:Pred dnevi sem si spet(po enih 10 letih) pogledal film Outsider in se spet dobro nasmejal, čeprav je film v bistvu kar življenjska drama in tudi konec je tragičen, ampak liki kot so Sead Mulahasanović(Davor Janjić), Borut Kadunc-Bomba(Uroš Potočnik), zastavnik JNA Haris Mulahasanović(Zijah Sokolović) in Metka(Nina Ivanič) so legendarni, plus dialogi in scene, ki ti zavedno ostanejo v spominu
Skratka, brez dvoma kultni film za nas, ki smo bili najstniki v 90 letih, tak da priporočam

Tudi sam sem ga po nekaj letih tokrat ponovno pogledal in se popolnoma podpišem pod Gusarjevo mnenje. Definitivno antološki material!
Sicer pa sem včeraj pogledal
Final Destination 5. Film je tipičen zastopnik serije z vsemi plusi in minusi, torej so tu tako lesena igra in občasno banalni dialogi kot tudi spektakularne smrti, zanimiva variacija na témo premonicije množične smrti in generalno temačnejši feeling filma, kar je velika izboljšava v primerjavi z npr. četrtim filmom, ki je mejil že na komedijo in tako izgubil svoj smisel.
Preteklo soboto sem si naredil celo
The Lord of the Rings maraton in v dobrih 12 urah pogledal vse tri podaljšane verzije zapored. Filmi so po 10 letih še vedno vrhunski, kar je še toliko bolj očitno v res spektakularni Full HD resoluciji Blu-rayja. Zdaj pa je pred mano že nov izziv, saj me že čaka
Bond 50 Blu-ray kolekcija vseh 007 filmov, ki je po pošti prišla včeraj ...

Daj takvu zapovijed i u trbuhu ću ti napraviti toliku rupu da ćeš u njemu moći držati otvoreni kišobran!
-- Kit Carson