Je kar zabavno za pogledat, ni pa nek presežek, scenarij malo šepa.Gusar wrote:Imam eno vprašanje za forumske filmofile, in sicer film District 9; namreč ta teden je pri nas na Ptuju kino na prostem in v četrtek je prav ta film na sporedu in me zanima, če je že kdo to gledal in kakšne so kaj vaša mnenja o tem filmu?
Filmi
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Filmi
Saj tudi jaz, partis rulesjang wrote:nikjer![]()
jaz dol vlečem s partisa
Ne da se mi to vlačit z neta, snemat, kupovat dvd-je, printat coverje, ....
včasih naletim na kaki original za 5€, pa to je to.
Sem mislil, da kje obstaja kako ,,gnezdece,, z originali po tej ceni ?!?
the cold light of day....
bruce willis se stara. ubijejo ga na začetku fima
Kam smo prišli...jang wrote:ubijejo ga na začetku fima
Ej, pa to je za topic " naj gre v zvezdice ta dan"BuDi wrote:Kam smo prišli...jang wrote:ubijejo ga na začetku fima
Odstrani se pošast!
Hm, takih primerov je kar nekaj ... Leta 1996 sta bila dva lepa, Steven Seagal v Executive Decision in Emilio Estevez v Mission: Impossible. Kadar gre za znanega igralca, to naredijo ponavadi zato, da "šokirajo" gledalca in mu dajo vedeti, da v filmu nema zajebancije!jang wrote:the cold light of day....
Daj takvu zapovijed i u trbuhu ću ti napraviti toliku rupu da ćeš u njemu moći držati otvoreni kišobran!
-- Kit Carson
-- Kit Carson
Danes pogledal po 18 letih spet Stallonejevega Sodnika Dredda (1995) ... ojej, zastarelo in neumno bolj kot Flash Gordon iz 1980

Ja, s tem filmom je res zgrešil. Je pa dve leti prej toliko bolj zadel s Cliffhangerjem, odlično akcijo (s še boljšo glasbo).
Daj takvu zapovijed i u trbuhu ću ti napraviti toliku rupu da ćeš u njemu moći držati otvoreni kišobran!
-- Kit Carson
-- Kit Carson