Konan

Vesolje superjunakov, svet brez superjunakov in prostor za ostale zadevščine ameriške produkcije.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Mioke, Ruki

Post Reply
jaka

Konan

Post by jaka »

Kakšna je razlika med Konanom,ki ga je izdajala Slobodna Dalmacija in Marketprint.Gre za iste zgodbe?Kolikor vem naj bi SD izdala 49 številk Marketprint pa 21.Ima kdo te izdaje in ali se splača nabavit obe izdaji?Opazil sem da so izšla tudi izdanja Conan Saga,Marvel,Maverickov Conan in zgodbe v stripoteki.Nekaj sem že prebiral na stripovi.com pa me vseeno zanimajo informacije še od vas.

Hvala.
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

Dobro vprašanje, to tudi mene zanima ?

Videl sem ta izdanja od SD, ki sem jih wiz-u nosil :)

Teh marketprintovih pa ne poznam, imam pa željo nabaviti...

Torej, če kdo ve, vnaprej hvala ...
Odstrani se pošast!
markolar
STRIPOHOLIK

Re: Konan

Post by markolar »

jaka wrote:Kakšna je razlika med Konanom,ki ga je izdajala Slobodna Dalmacija in Marketprint.Gre za iste zgodbe?Kolikor vem naj bi SD izdala 49 številk Marketprint pa 21.Ima kdo te izdaje in ali se splača nabavit obe izdaji?Opazil sem da so izšla tudi izdanja Conan Saga,Marvel,Maverickov Conan in zgodbe v stripoteki.Nekaj sem že prebiral na stripovi.com pa me vseeno zanimajo informacije še od vas.

Hvala.
Jaz imam vse CONAN od SD (49 številk), kakšne pa so zgodbe od Marketprint pa ne vem. v Povprečju imaš v teh izdajah od SD dve zgodbi - eno za sebe in eno, ki se nadaljuje skozi veliko številk. Ta, ki se nadaljuje skozi veliko številk, je pustolovščina CONANA z BELIT in oba sta nekakšna gusarja, ki ustrahujeta ČRNO OBALO s svojo ladjo TIGRICA. BELIT je neokronjena kraljica, ki so ji ubili očeta, pa se maščuje vsem, ki so očeta zaprli in ubili. Trenutno čitam #27, pa se zgodba še zmeraj nadaljuje, začela pa se je nekje pri #6.
Image
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Na stripovi.com so razni spiski Konana, poglej si:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=11579
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

hm. ta popis mu ne bo dosti povedal ker ni primerjave z Ameriškimi...kolikor vem te ki jih sedaj objavlja BP v Kronikah še niso bile objavljene pri nas
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

poglej si primerjavo ki jo je napisal Torca--ta je še najboljša ker je primerjana z ameriškimi...Conan je namreč ishajal v več serijah
marlowe

Post by marlowe »

jang wrote:hm. ta popis mu ne bo dosti povedal ker ni primerjave z Ameriškimi...kolikor vem te ki jih sedaj objavlja BP v Kronikah še niso bile objavljene pri nas
tacno. izdanje BP Hronike Konan ide od pocetka. U prvom albumu objavljene su sveske 1-8, pa ide onda redom po osam sveski. ove godine trebalo bi da izdanje br. 2, 9-16, i br. 3, 17 - 25.
i tako svake godine po dva albuma, redom.
jaka

Post by jaka »

TomDar wrote:Dobro vprašanje, to tudi mene zanima ?

Videl sem ta izdanja od SD, ki sem jih wiz-u nosil :)

Teh marketprintovih pa ne poznam, imam pa željo nabaviti...

Torej, če kdo ve, vnaprej hvala ...
Jaz še nisem videl nobene izdaje od teh, bi jih pa tudi rad nabavil.Videl sem samo naslovnice.Da bo pa Beli put letos izdal še 2 in 3 album Konana je pa super.Upam da bodo res.Sljin.
Post Reply