KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
še nekaj mi je na duši......
me da je Politikin Zabavnik v cirilici, kupil sem ga te dni (Iznogud) in kljub vsej nostalgiji in odlično zabavno-edukativni vsebini je to prevelik napor za možgane....zakaj neki vstrajajo na cirilici, mar se nebi več prodalo da je na latinici????
ali je tu vmes nacionalni ponos uredništva Politike ali kak drug razlog....škoda, upam da se to kdaj spremeni, odlična revija a.........
tako teška za razumet...prav z veseljem bi dal tedensko ta 2.10 evra za tako revijo...a na ta način...zaenkrat ne več. 
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
mislim da Politika vse izdaja v cirilici
barba73 wrote:v BIH kioskih sta se pojavila nova Ludens Zagorja...![]()
redni OKRUTNI HAJAK in extra SOTONSKI NAPITAK!
glede na to da zadnje čase Ludens stripi prihajajo na naše kioske z par dni zamude(večina njih) od hrvaških in dan za BIH kioski jutri
v ponedeljak ali najkasneje v torek pričakujem okupacijo tih dveh številk na naše kioske....prvi mi je ljub zaradi svoje naslovke in "novih" risarjev z meni priljubljenim priimkom BROZ, drugi pa iz časov Dnevnika in Kobne mreže....pogrešam dobrega starega Donatelija...do konca leta samo njegov opus....v extra Zagorju....Ferri odmori malo.![]()
naslednji redni Zagor je "kao" 200 Ludens in zanimljiva naslovka premočenega Zagorja ki je skrivališče od rdečekožcev našel za debelo smreko...
še vedno kljub delux izdajam dobri stari Zagor na kiosku pri meni oživi čustva iz mladih let...ko sem tam kupil Avanturiste,Marš očajnika, Zimska Zmija........
Po toliko extra de lux color izdaji Zagorja(prejšne dni prebral 4 perfektne Zagor knjige Libellus) bo spet pasala doza cb Zagorja ki diši po tetki iz kioska in flekci na naslovki od kreme za roke ki jo koristi ženskica za mažo svojih rokic...
pozlatile se ji, samo da to kiosk razvajanje potraja še vrsto let...škoda da k nam na kioske ne prihaja BIH kiosk roba pa tista od VČ, a to bi bilo že preveč...za naše žepe in čustva....lahko bi se na te tetke z kioskov preveč navezali....
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
Čestitke... bil sem v štirih trafikah in skupno imel v rokah 22 izvodov DYLAN DOG maxi #7 ... vsi so bili videti kot bi nekomu padli iz kamiona pa bi se še nekaj časa premetavali po asfaltu.
Obupujem.
Obupujem.
boš moral počakat na pošiljko pri Buchu
zgleda da sem imel srečo, v trafiki 3dva na Slovenski trije Maxiji, od tega dva brez praskBuDi wrote:Čestitke... bil sem v štirih trafikah in skupno imel v rokah 22 izvodov DYLAN DOG maxi #7 ... vsi so bili videti kot bi nekomu padli iz kamiona pa bi se še nekaj časa premetavali po asfaltu.
Obupujem.
Vem, da je gotovo že kdo pogruntal, ampak če komu pride prav, se stripe zelo splača kupovati v ljubljanskem Leclercu, ker so - vsaj vsi, ki sem jih videl do sedaj - v odličnem stanju. Že dvakrat ali trikrat, ko sem bil tam, sem šel iz stripofilskega firbca prav nalašč pogledat robo, imeli so npr. po nekaj izvodov Texa št. 110 in pozneje 111 (pa seveda veliko drugih stripov, ampak nisem vseh čekiral) in vsi so bili takorekoč čisto glanc. Pa še prosto so dostopni in noben prodajalec ne teži ali očitajoče gleda, kdaj/če si boš kaj izbral, kot se to zna zgoditi v marsikaterem kiosku, tako da si lahko človek v miru ogleda in izbere svoj izvod stripa.
Daj takvu zapovijed i u trbuhu ću ti napraviti toliku rupu da ćeš u njemu moći držati otvoreni kišobran!
-- Kit Carson
-- Kit Carson
V Leclercu so imel 11 Maxijev #7 ... in niti en ni bil ok.Maglorfin wrote:Vem, da je gotovo že kdo pogruntal, ampak če komu pride prav, se stripe zelo splača kupovati v ljubljanskem Leclercu
Uf, zanimivo oz. neverjetno, da med enajstimi stripi ni niti en nepoškodovan! Kaj je pa bilo narobe z njimi? Sem pa ziher, da ni Leclerc kriv za to, ampak skoraj gotovo dobavitelj oz. prevoznik, ker pač nimajo odnosa in premetavajo pakete po tovornjakih kot vreče cementa ... Sem zadnjič npr. videl, kako GLS-ov kurir meče škatle po kombiju, pa je čisto možno, da je bil v kateri od njih kakšen laptop, fotoaparat ... Kako potem šele delajo s stripi ... 
Daj takvu zapovijed i u trbuhu ću ti napraviti toliku rupu da ćeš u njemu moći držati otvoreni kišobran!
-- Kit Carson
-- Kit Carson
Na hrvaškem na koiskih sem opazil ,,novo,,? izdajo Komandanta Marka.
Na naslovnici je naslovlljen kot Komandant Mark special.
Na hrbtu (ja hrbtu) pa ima izpisano ,,ljeto 2012,,.
Ker sem ga videl samo v izložbi, ima mogoče kdo kakšno dodatno
informacijo?
Strip je mega debel, saj je skoraj 2x debelejši od novega Maxi Dylana,
cena je pa za Slo samo 4,0€.
Na naslovnici je naslovlljen kot Komandant Mark special.
Na hrbtu (ja hrbtu) pa ima izpisano ,,ljeto 2012,,.
Ker sem ga videl samo v izložbi, ima mogoče kdo kakšno dodatno
informacijo?
Strip je mega debel, saj je skoraj 2x debelejši od novega Maxi Dylana,
cena je pa za Slo samo 4,0€.
Originally posted by budo
[br]slijepljena 2 Marka u jedan, doslovno slijepljena i novi omot (korice) oko svega. Unutra je jedan redovni broj i jedan specijal (koji su vec ranije izasli). Ne izgleda lose, a cijena je 30 kn za preko 400 stranica.
Ima najava i za Bleka na isti nacin, 480 strana.
svašta!
a ni barba že par-x rekel, da se mark super dobro prodaja?

a ni barba že par-x rekel, da se mark super dobro prodaja?
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Be the Change You Want to See
THNX za info.jang wrote:Originally posted by budo
[br]slijepljena 2 Marka u jedan, doslovno slijepljena i novi omot (korice) oko svega. Unutra je jedan redovni broj i jedan specijal (koji su vec ranije izasli). Ne izgleda lose, a cijena je 30 kn za preko 400 stranica.
Ima najava i za Bleka na isti nacin, 480 strana.
Mislim, da bo barba najbolj srečen za ta hibrid med markovim specialom in redno številko 
GOTOF JE!
temu se reče isto s***** drugo pakovanje
ludensove ideje kako molsti z isto stvarjo so neusahljive
ludensove ideje kako molsti z isto stvarjo so neusahljive