Prišel, videl, zmagal!
Bili smo kar vsi trije (mali se je vsaj naletal na zraku), zbrani pri kopališču Ježica, naša skupina cca 30 ljudi je odšla ob Savi pod črnuškim mostom navzgor proti toku. Kar precej vreč se je nabralo, ampak tisti, ki so na tem rajonu čistili lani pravijo, da je sedaj precej manj svinjarije. Poleg obvezne plastike, piksen in stekla (pa papirčkov za kakci) sem našel en akumulator, 2 gumi (avto, ne ola

), eno ohranjeno knjigo "Mormonska knjiga" (2m stran pa revije za odrasle

), pa tudi nekaj cot... že skoraj zakopanih. Ena vreča je kar razpadla, kot v prah, ko sem jo potegnil izpod zemlje, pa tudi piksne, ki so bile v njej so razpadale kot strohnjene. V glavnem, nič posebnega kar se "ulova tiče, ampak se je pa nabralo smeti.
Z boljšo polovico sva na začetku dobila 2 črni vreči (za vse smeti), 1 rumeno (embalaža), saj potem smo pa malo premetavali skupaj, da se napolni ena, pa z novo naprej. Edino zelenih (steklo) je malo primanjkovalo, pa smo pustili ob robu, da je naslednji, ki jo je imel pospravil, ali smo ga pa našli.
Ma, super! Sem se kar malo zmatral, ampak po moje me bolj daje moja alergija, ki je sedaj v porastu, ko vse cveti.
Težko rečem, kakšen je obisk na splošno. Me prav zanima kaj bo zvečer povedano. Kar sem zaenkrat ujel po radiu je slabše kot nazadnje.
Dajmo še ostali. Kje ste bili, feedback.