Prostor za vse ostale zbirateljske hobije, ki niso stripi:
NUMIZMATIKA, FILATELIJA, HERALDIKA, PIVSKI PODSTAVKI, POSTERJI, ALBUMI ZA SLIČICE, SLIČICE, ZNAČKE, KINDER FIGURICE, PEZ FIGURICE, REVIJE, KNJIGE, PUZZLE, LEGO ...
Dobim še ogromno albumov in sličic iz Srbije-ko dobim poslikam. Kot zanimivost, pa naj povem, da sem še zadnjič letos licitiral album, ki ima največjo vsoto do sedaj, če ga zadanem-izdam skrivnost-marsikdo se bo prijel za glavo.
Toda to je zame za letos zaključek z licitacijami. Pripravljen sem iti do konca za ta album.
Še par slik zadnjega albuma, ki sem ga prejel iz Stripovi
v albumu je tudi plakat
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Nekaj paketkov, ki sem jih nabavil včeraj.
RUKI, imaš kak prazen paketek in kako sličico viška od tvoje zbirke Ebel liga? Hvala za odgovor.
Ta nova Ebel liga, vzel sem en paketek-noter je 6 kartic, to lahko nabaviš v Lepi žogi pri Tivoliju, če želiš.Sicer je en paketek 2,50eu.
Zanimivo, da se še dobijo tile paketki Disney VIPs in Toy story
Vzel sem še malo za šalo, malo iz dolgočasja, po kaj boljših albumih v kiosku
gregorbikupil wrote:A je že Životinjsko carstvo 1965, 1979, 1986 kje gor?
Na kiri strani?
Ker tegale vsega RES ne morem pregledat......
LEPO LEPO PROSIM!!!!!
je nekje gor, si vzamem čas, pa ti raztolmačim. imaš pa novo temo na stripovi 1001 album s sličicami, zdaj se zbirajo spiski, nato slike in dalje, upam da nam bo uspelo zbrati čimveč albumov na tlu nekdanje države.
zelo močna sta Vladar in Kosmajac, pa tudi Ddeki in Spiderman, upam da se jih še vključi v to igro.
Sam še moram dati par stvari gor, čakam en velik spisek iz 50 in 60 let.
Pozdrav drustvo, ne znam da li je ovo ponovo malo off-topic pitanje.
Trazim slicicu br 6 iz albuma Minhen 74- Kekec- ziva ili vadjena ,nije bitno.
Takodje trazim celu dvolisnicu (list) prazan ne mora imati ni jednu slicicu na njemu,a i moze br 37-38(reprezentacija Škotske ) iz albuma Minhen u karikaturi 74.
Ako neko ovo ima,nece se pokajati,nudim svasta interesantno.
Pomagajte molim Vas! ))