Resno pa moram pohvaliti vas (člane foruma), ker sem v tem času spoznal veliko novih stvari o stripih.
Pohvali se!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Pohvali se!
Resno pa moram pohvaliti vas (člane foruma), ker sem v tem času spoznal veliko novih stvari o stripih.
simon
Letos pretekel več kot 1200km.
Konec "sezone" oz do konca leta sta še skoraj dva meseca, migamo dalje
Konec "sezone" oz do konca leta sta še skoraj dva meseca, migamo dalje
Odstrani se pošast!
Na Hrvatskem odprtem državnem prvenstvu v Zagrebu postavil osebna rekorda v disku (23,51m) in kopju(23,69m).
Včeraj prevozil s kolesom 52 km in tako presegel 5000 km letno.
BigAli svaka čast!bigali wrote:Včeraj prevozil s kolesom 52 km in tako presegel 5000 km letno.
Recordholder
Odstrani se pošast!
bigali wrote:Včeraj prevozil s kolesom 52 km in tako presegel 5000 km letno.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Hvala za čestitke.
Da še jaz zaključim letošnjmo nabirko tekaških kilometrov. Letos nabral 1434km.
V kratkem tudi poročilo in detaljni report
Upam, da v naslednjem letu vsi imamo takšne ali drugačne uspehe, in veliko kilometrov v vsem kar radi delamo!
Srečno 2012
V kratkem tudi poročilo in detaljni report
Upam, da v naslednjem letu vsi imamo takšne ali drugačne uspehe, in veliko kilometrov v vsem kar radi delamo!
Srečno 2012
Odstrani se pošast!
ti samo trči zeko. Samo upam da ne boš ratal tak kot Igor Bergant. Kot bi iz Dachaua ušel. Ženske pravijo da jim je bil prej bolj všeč 
Ma glej, nosim že nekaj časa iste farmerke, pa me sodelavke sprašujejo če so novejang wrote:ti samo trči zeko. Samo upam da ne boš ratal tak kot Igor Bergant. Kot bi iz Dachaua ušel. Ženske pravijo da jim je bil prej bolj všeč
Odstrani se pošast!
dobr de vem. sm ž mislu neki hujšatTomDar wrote: očitno jim obline moje pašejo
evo lanskoletne kolesarske nabirke:
skupno prevoženih 1.244 km, višine 21,95 km, v skupnem času 70:53 ur. In zmanjkalo volje za mangart pa krvauc, pa krog vršič-predel-videm-rateče-kranjska gora. Je pa padla podmeja, kum, sveta gora, soriška, orožnova koča, čemšeniška, vrhe....in ostalo več izzivov za letos.
skupno prevoženih 1.244 km, višine 21,95 km, v skupnem času 70:53 ur. In zmanjkalo volje za mangart pa krvauc, pa krog vršič-predel-videm-rateče-kranjska gora. Je pa padla podmeja, kum, sveta gora, soriška, orožnova koča, čemšeniška, vrhe....in ostalo več izzivov za letos.
tilitili wrote:evo lanskoletne kolesarske nabirke:
Odstrani se pošast!
He he, moj "nove" oblinetilitili wrote:dobr de vem. sm ž mislu neki hujšatTomDar wrote: očitno jim obline moje pašejo
Odstrani se pošast!