STRIP BUMERANG - slovenska revija svetovnih vrhuncev stripa
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: STRIP BUMERANG - slovenska revija svetovnih vrhuncev str
Danes prejel prvega naročenega Bumeranga.
Zadovoljen. (Sicer je dobil čisto majhna ušesa ampak ni panike)
Včeraj sem tudi sam prevzel zadnjega Bumeranga.
Morda samo kratka opazka, v kratki zgodbi DD "Bila je mrtva" se je pripetil tiskarski škrat, saj je spodaj zapisano scenarij Berardi in risba Ambrosini, čeprav pri samem naslovu stripa v sredini lepo piše Sclavi / Stano. Nič takega, pa vendar. Verjetno je ostalo od "Slik" pomotoma notri?
V naslednji (novembrski, zadnji mesečni) številki pa nič od SBE. Barba bo žalosten.
Morda samo kratka opazka, v kratki zgodbi DD "Bila je mrtva" se je pripetil tiskarski škrat, saj je spodaj zapisano scenarij Berardi in risba Ambrosini, čeprav pri samem naslovu stripa v sredini lepo piše Sclavi / Stano. Nič takega, pa vendar. Verjetno je ostalo od "Slik" pomotoma notri?
V naslednji (novembrski, zadnji mesečni) številki pa nič od SBE. Barba bo žalosten.
Anything is possible
Be the Change You Want to See
naslednja je že dvomesečna - NOV/DEC. In res je, nič več Bonellija. Vse se hebe, odkar je Serđo šou.Poli 78 wrote:Včeraj sem tudi sam prevzel zadnjega Bumeranga.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Imaš li bolji sken?
V torek v uredništvo prileti prva dvomesečna številka Strip Bumeranga - sicer z rahlo zamudo, ker nisem predvidel, da mi bo tiskar tako potegnil z dopustom. Naj spomnim, da bo odslej revija dosegljiva le še v bolje založenih knjigarnah in na naslovu našega uredništva.
@ jang - verjamem, da se bo Grlica prejkoslej izvlekel iz finančnih zagat in spet zagnal albumski seriji - mogoče spet pod kako novo založbo - to so ljudje, ki imajo cel kup zvez in zlahka zlobirajo kje kako subvencijo ... slabo se piše samo "kvazireklamni" reviji Graffit, katera ne bo nikoli dočakala nadaljevanja.
Z Mediatoonom je verjetno podpisal petletno pogodbo za avtorske pravice, zato ima več kot dovolj časa, da še pred iztekom podaljša pogodbo z odkupom kakega novega albuma.
@ klemen - ja, prav si opazil - moja napaka - spodnja linija mi je "ušla". Upam, da bo v bodoče čim manj tovrstnih napak.
@ jang - verjamem, da se bo Grlica prejkoslej izvlekel iz finančnih zagat in spet zagnal albumski seriji - mogoče spet pod kako novo založbo - to so ljudje, ki imajo cel kup zvez in zlahka zlobirajo kje kako subvencijo ... slabo se piše samo "kvazireklamni" reviji Graffit, katera ne bo nikoli dočakala nadaljevanja.
Z Mediatoonom je verjetno podpisal petletno pogodbo za avtorske pravice, zato ima več kot dovolj časa, da še pred iztekom podaljša pogodbo z odkupom kakega novega albuma.
@ klemen - ja, prav si opazil - moja napaka - spodnja linija mi je "ušla". Upam, da bo v bodoče čim manj tovrstnih napak.
uredništvo strip bumeranga
Cartland, Poslednji konvoj proti Oregonu (Harle & Blanc-Dumont) 2/10, Labirint, Labirint (Barreiro & Lalia) 6/6, Prigode iz nepopolne prihodnosti, Tanatos-1 prihaja domov (Font) 1/14, Garažni Izidor (Olis & Gilson), Tex Willer, Indijanski agent (Nizzi & Letteri), Louin dnevnik (Neel), Bobi in Bibi (Juričak)

Ste ga naročniki že dobili?
Jaz ga še nisem.
Jaz ga še nisem.
do danes še neBuDi wrote:Ste ga naročniki že dobili?
Jaz ga še nisem.
krompirjeve počitnice so vzele svoj davek...včeraj jih je menda šele dobil in danes zdistribuiral, tako da...je lepo videt zaskrbljene in čakajoče.
So morda že pri Buhu?
Anything is possible
včeraj še ni imel zadnjega Bumeranga
, vzel sem integral Bookglobe Cartlanda tako da mi niti ni nuja vzet Bumeranga 
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
a ma ta integral tud tak negladek papir pa kakor izprane barve al ma gladek papir kot recimo integrali Comanche in Bernard Prins? koliko je cena?barba73 wrote:včeraj še ni imel zadnjega Bumeranga, vzel sem integral Bookglobe Cartlanda tako da mi niti ni nuja vzet Bumeranga
tale cartland!
tako v integra1u kot v bumerang 52&54 različice vzklika:
Jumpin' -
1) Jehosephah
2) Jehosephat
3) Jehosaphat
tako v integra1u kot v bumerang 52&54 različice vzklika:
Jumpin' -
1) Jehosephah
2) Jehosephat
3) Jehosaphat