Pohvali se!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Re: Pohvali se!
Bravo, Bigali!
Hvala za čestitke:
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Pravkar spacano skup: http://www.youtube.com/watch?v=IHcy70Ge_2w&hd=1
Zdaj pa na turnir v Slovenske Konjice!
Zdaj pa na turnir v Slovenske Konjice!
Včeraj pretekel razdaljo od Logatca do Loga, dobrih 18km. Žena in otroci so šli z avtom k tašči, jaz pa sem se odločil, da pritečem za njimi. Ta pot je zanimiva ne zaradi km, ampak zaradi poti (namreč šel iz Logatca čez gozd - mimi avtoceste in železnice, vse do Vrhnike) potem pa ob avtocesti po polju do Loga (ker sem šel prvič, sem moral dobro pogledat na karto, kam vse moram zaviti po gozdnih poteh - in začuda, se nisem izgubil
). Od Logatca do Vrhnike se pot vedno počasi spušča, nato pa sama ravnina in čistina (nobene sence, odprt teren, vročina...)
Edino narobe je to,da sem se odpravil ob 11h, tako da sem tekel v največji vročini (no pa štejmo to kot pripravo na tekme z bolj vročimi pogoji).
Ker sem vse vzel kot razmigavanje (in en dan prej sem imel piknik) sem s časom 1:42:12 za dobrih 18km zadovoljen. Večji izziv bo tek v kontra smer, ker se od Vrhnike do Logatca dviguje...
Moram pa pohvalit tudi mojo starejšo hči Klaro, ki je včeraj v Logatcu pretekla 3,3km (je šla mami z njo) (ženka je pa prejšnji teden sodelovala na DM teku, tako da sem še ostale punce navdušil za tek)
Namen je bil,da bi jaz včeraj tekel 10km v Logatcu, a sem bil raje varuška za moji mlajši dve punci, da sta lahko moji starejši šli tečt...
Edino narobe je to,da sem se odpravil ob 11h, tako da sem tekel v največji vročini (no pa štejmo to kot pripravo na tekme z bolj vročimi pogoji).
Ker sem vse vzel kot razmigavanje (in en dan prej sem imel piknik) sem s časom 1:42:12 za dobrih 18km zadovoljen. Večji izziv bo tek v kontra smer, ker se od Vrhnike do Logatca dviguje...
Moram pa pohvalit tudi mojo starejšo hči Klaro, ki je včeraj v Logatcu pretekla 3,3km (je šla mami z njo) (ženka je pa prejšnji teden sodelovala na DM teku, tako da sem še ostale punce navdušil za tek)
Namen je bil,da bi jaz včeraj tekel 10km v Logatcu, a sem bil raje varuška za moji mlajši dve punci, da sta lahko moji starejši šli tečt...
Odstrani se pošast!
matr si zagnan...
prevoženih prvih 500km na biciclu
ravninskih...
zdej pa počas hribe šponat

prevoženih prvih 500km na biciclu
zdej pa počas hribe šponat
horex je zakon, pa reno tud...
Danes prevozil s kolesom 1500 km letos.
Včeraj, sem prvi dan veteranskega državnega prvenstva v Domžalah osvojil prvi mesti v metu kladiva (19,71m) in gire (7,93m). Danes tekmujem še v suvanju krogle in metu diska.